Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Atrodo skiriesi tolsti nuo žmogaus, bet vaikai vistiek artina ir ilgesys, skausmas vėl atbunda. Kiekviena diena gali pažerti naujų įvykiu. Naujienų ex sutuoktinio gyvenime, o tai paliečia vaikus. Tada vėl suskauda širdelę. Bet save raminu kad tam reikia laiko ir tikėjimo gražia ateitim. Supratau, kad pati dėl savęs galiu daug iškęsti, bet dėl vaikų... dar reikia stipriai padirbėt su savim.

Aš už tai, kad vaikai bendrautų su TĖČIU (dėl bendravimo su jo moterim, nesu pasiruošus nei aš nei vaikai) bet dabar supratau, kad negalima tečio ir idealizuoti. Nes tetis tai gerietis, o mama subardama vaiką tai blogietė. Nes tėtis nuperka tą ir aną kai susitinka, o mama nea.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labai skauda: 09 liepos 2012 - 15:15
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 09, 15:11)
Atrodo skiriesi tolsti nuo žmogaus, bet vaikai vistiek artina ir ilgesys, skausmas vėl atbunda. Kiekviena diena gali pažerti naujų įvykiu. Naujienų ex sutuoktinio gyvenime, o tai paliečia vaikus. Tada vėl suskauda širdelę. Bet save raminu kad tam reikia laiko ir tikėjimo gražia ateitim. Supratau, kad pati dėl savęs galiu daug iškęsti, bet dėl vaikų... dar reikia stipriai padirbėt su savim.

Būk stipri,saule.. Jau nemažai laiko praėjo,susiimk. Dėl savęs,savo vaikučių 4u.gif viskas yra gerai,jei jau baigta,reiškias baigta,manau ateis diena,kai dėkosi Dievui,kad visa tai įvyko,tik reikia išlaukti šį juodą periodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 07 09, 15:15)
Būk stipri,saule.. Jau nemažai laiko praėjo,susiimk. Dėl savęs,savo vaikučių  4u.gif  viskas yra gerai,jei jau baigta,reiškias baigta,manau ateis diena,kai dėkosi Dievui,kad visa tai įvyko,tik reikia išlaukti šį juodą periodą smile.gif

taip, ir tik taip. jau savaitę kai nė ašarytė neišriedėjo, ir tuo džiaugiuosi. Viskas vyksta palengva, išlėto, skausmą išgyvenu ir paleidžiu. Nieko neskubinu, nieko....
Atsakyti
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2012 07 09, 14:00)
Tikrai, kad zioplas vyras  drinks_cheers.gif  patikejo, gal galvojo, kad ji ta jo "tikroji" meile... Mes irgi patikime vyrais. Mane baugina tai, kad jei tas kudikis jo ir mes bandysim lipdyti musu santuoka - ji padarys viska, kas jos galioje, kad apsunkintu musu gyvenima, o as nebenoriu tu dramu savo gyvenime, nenoriu vel pyktis ir nervuotis, o ir kad vaikas ta matytu. Pripazistu, Jus esate teisi del mano sumisimo ir situacijos nevertinimo pagal tai, kokia ji yra, o ne pagal mano emocini sutrikima.

Kai saukstas po pietu, tai labai lengva aiskinti kaip geriau reikejo daryti ax.gif Svarbiausia ismokt pamoka ir kitakart tokioj situacijoj pasinaudot galva 4u.gif
Pirmiausia santuokos lipdymas turi prasideti nuo abieju tvirto pasiryzimo lipdyt ta santuoka. Ir manau pirmos dvi pokalbiu temos turi buti pirma: jo naujas vaikelis (jei tai pasitvirtins, kas manau ir atsitiks), kaip jis su juo bendraus ir kokias ribas nustatys jo mamai (realiai tures pripazint, kad jei taip ji apgavo su galejimu/negalejimu tureti vaiku, dar daug visokiu sposu gali prikresti iskaitant vaiko naudoji moraliniam santazui, o tevas tures apsispresti kaip blaiviai jis ziures i jos elgesi ir kiek sirdies skausmo sugebes istverti vardan judvieju su vaiku) taip pat reikes tavo begalinio supratimo, palaikymo ir butinai abipusio atviruma (kitos puses manipuliacijos imanomos tik tada, kai pora tarpusavyje nesikalbair taip kyla nesusipratimai); antra: Kur visi gyvensite, nes praeityje tai buvo svarbus rodiklis ir bus dar svarbesnis kai vaikas prades eiti i mokykla ir t.t.
O kol laukiat rezultatu tai tiesiog aiskinkis savyje - kas tau netiko, ko nori ateityje SAU IR VAIKUI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 09, 15:18)
Kai saukstas po pietu, tai labai lengva aiskinti kaip geriau reikejo daryti  ax.gif  Svarbiausia ismokt pamoka ir kitakart tokioj situacijoj pasinaudot galva  4u.gif

Aš šitą irgi sau kartoju- gavau gerą pamoką, belieka ją išmokti dešimtukui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 09, 14:11)

Aš už tai, kad vaikai bendrautų su TĖČIU (dėl bendravimo su jo moterim, nesu pasiruošus nei aš nei vaikai)  bet dabar supratau, kad negalima tečio ir idealizuoti. Nes  tetis tai gerietis, o mama subardama vaiką tai blogietė. Nes tėtis nuperka tą ir aną kai susitinka, o mama nea.

Laikykis console.gif
Daznai ir kartu gyvenant vienas is tevu buna "geresnis" nes viska leidzia, o kitas griztas todel "negeras" rolleyes.gif Kazkaip is patirties geriausia isvis vaikam nieko nesakyt apie teti/mama nei idealizuoti, nei su zemem sumaisyti. Tegu patys bendrauja ir susidaro savo nuomone. O tarpusavy butu idealu susitarti, kad nebuvimas su vaiku nebutu pakeistas dovanom ir visko leidimu doh.gif Tevam ant sirdies tuo metu lengviau, kad vaikui laimes suteikia, bet vaikui tai kenkia. Bent mano tokia nuomone.
Del jo naujos moters, tai visi tam turi but pasiruose ir jis turi nuspresti, kad ta moteris bus jo gyvenime ilgesni laika, kad vaikams netektu pazindintis su nauja moteriske kas kelis menesius doh.gif Bet galiausiai tai VISU jusu BENDRAS sprendimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 09, 15:27)
Laikykis console.gif
Daznai ir kartu gyvenant vienas is tevu buna "geresnis" nes viska leidzia, o kitas griztas todel "negeras"  rolleyes.gif  Kazkaip is patirties geriausia isvis vaikam nieko nesakyt apie teti/mama nei idealizuoti, nei su zemem sumaisyti. Tegu patys bendrauja ir susidaro savo nuomone. O tarpusavy butu idealu susitarti, kad nebuvimas su vaiku nebutu pakeistas dovanom ir visko leidimu  doh.gif  Tevam ant sirdies tuo metu lengviau, kad vaikui laimes suteikia, bet vaikui tai kenkia. Bent mano tokia nuomone.
Del jo naujos moters, tai visi tam turi but pasiruose ir jis turi nuspresti, kad ta moteris bus jo gyvenime ilgesni laika, kad vaikams netektu pazindintis su nauja moteriske kas kelis menesius  doh.gif  Bet galiausiai tai VISU jusu BENDRAS sprendimas  4u.gif

Nieko vaikam nebruku, jokios info. Tiesiog jau užduoda tokius klausimus, kuriuos turiu atsakyti ir tai darau kuo švelniau. Tėtis dabar tikriausiai nelabai supranta doh.gif lotuliukas.gif ką daro.
Atsakyti
o šiandien aš JĮ sapnavau ir dar taip gražiai net širdelę spaudžia visą dieną. Negana to, dr gatvėje sutikau su panele, ledus apsikabinę valgė, ot susiparinau, nulėkiau net neatsigreždama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 09, 16:11)

Aš už tai, kad vaikai bendrautų su TĖČIU (dėl bendravimo su jo moterim, nesu pasiruošus nei aš nei vaikai)  bet dabar supratau, kad negalima tečio ir idealizuoti. Nes  tetis tai gerietis, o mama subardama vaiką tai blogietė. Nes tėtis nuperka tą ir aną kai susitinka, o mama nea.

As nesutinku, kad mano ex nauja moteris susipazintu su musu sunum, nes as tikiu, kad ji suzaide nebloga partija musu skirybose. Ta pati pasakiau ir ex, jis sake gerbiantis mano nora. O mano trimetis ir dabar grasina papasakoti teciui, kai as ji baru lotuliukas.gif gerai, kad kai pasako teciui, tai sis nors nepuola guosti, o sako, kad mamyte zino uz ka reikia barti.

QUOTE(Ajste @ 2012 07 09, 16:18)

Na, mes abu norim bandyti dar karta ir as esu labai teigiamai nusiteikusi to vaikucio atzvilgiu, nes juk ne kudikio kalte, kad motina tokia ir jam taip gyvenima susiko.... Net kraustytis ten gyventi nebebijau, turiu draugu, pazistamu, jo visa gimine uz mane skanduoja, sneku ju kalba, isgyventi puikiai galeciau.. Vienintelis dalykas mane gasdinantis yra vaikucio motina! Ji tokia karstakose, kad as garantuota 100%, kad ji darytu viska, kas jos galioje, jog pakenktu musu santykiams... Tai dabar ir galvoju: ar verta nervuotis, kariauti tik tam, kad pabandyti dar karta?.... Zinau, kad mano sunus turetu pilnaverti gyvenima, apsuptas seneliu, giminiu ir artimuju, o svarbiausia salia tecio..
QUOTE(Ajste @ 2012 07 09, 16:27)

Del jo naujos moters, tai visi tam turi but pasiruose ir jis turi nuspresti, kad ta moteris bus jo gyvenime ilgesni laika, kad vaikams netektu pazindintis su nauja moteriske kas kelis menesius  doh.gif  Bet galiausiai tai VISU jusu BENDRAS sprendimas  4u.gif

Sutinku! Ir plius, manau ta moteris turetu atsirasti jo gyvenime praejus nemazai laiko po skirybu, kad nekristu seselis ant jos del isirusios seimos..
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 09, 18:13)
o ļæ½iandien aļæ½ Jļæ½ sapnavau ir dar taip graļæ½iai net ļæ½irdelļæ½ spaudļæ½ia visļæ½ dienļæ½. Negana to, dr gatvļæ½je sutikau su panele, ledus apsikabinļæ½ valgļæ½, ot susiparinau, nulļæ½kiau net neatsigreļæ½dama unsure.gif

console.gif Uzjauciu, kad taip nuotaika sugadino... Deja, bet jei netoliese gyvenat ir lankotes tose paciose vietose, teks prie to priprasti... Aisku nuo to nelengviau sad.gif
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2012 07 10, 12:20)
As nesutinku, kad mano ex nauja moteris susipazintu su musu sunum, nes as tikiu, kad ji suzaide nebloga partija musu skirybose. ...
Na, mes abu norim bandyti dar karta ir as esu labai teigiamai nusiteikusi to vaikucio atzvilgiu, nes juk ne kudikio kalte, kad motina tokia ir jam taip gyvenima susiko.... Net kraustytis ten gyventi nebebijau, turiu draugu, pazistamu, jo visa gimine uz mane skanduoja, sneku ju kalba, isgyventi puikiai galeciau.. Vienintelis dalykas mane gasdinantis yra vaikucio motina! Ji tokia karstakose, kad as garantuota 100%, kad ji darytu viska, kas jos galioje, jog pakenktu musu santykiams... Tai dabar ir galvoju: ar verta nervuotis, kariauti tik tam, kad pabandyti dar karta?.... Zinau, kad mano sunus turetu pilnaverti gyvenima, apsuptas seneliu, giminiu ir artimuju, o svarbiausia salia tecio..
Sutinku! Ir plius, manau ta moteris turetu atsirasti jo gyvenime praejus nemazai laiko po skirybu, kad nekristu seselis ant jos del isirusios seimos..

Hmm.. tai tavo ex su ja tampesi dar kai jus kartu buvote? Kuo tolyn tuo labiau nepatinka man tas veikejas schmoll.gif Na taip, tu nieko nedarei ir buvai viskam apatiska, tai tavo kalte ir ja prisiimi ir saunuole 4u.gif O jis taip iseina irgi rankas nuleido, puole i kitos glebi, leidosi apkabinejamas makaronais, pasidare vaikuti... Ir jus abu norit vel bandyt susieit.. Is tavo kalbos, susiidaro ispudis, kad didziausia priezastis yra vaiko noras buti su teciu? Na taip, nieks vaiko taip nemyles kaip jo tevas, bet tavo laime irgi nera paskutinej vietoj. Laiminga mama=laimingas vaikas. Jei seima lipdysi tik del vaiko, ar ilgam uzteks aktoriniu sugebejimu buti su vyru, kuris gal nera mylimas taip kaip reiketu vyra myleti (ir turte ir skurde...kol mirtis jus isskirs), o jei dar kas kitas i santykius pastoviai kisis, kurstys nesantaika ar ilgam uzteks kantrybes, supratingumo, jegu? O jei sutiksi zmogu, kuris netycia ikris i sirdi? Cia daug visokiu gal, bet kraustantis i kita pasaulio krasta neapsvarscius kuo daugiau "o jeigu" tai jau ne! Sakai nebijai kraustytis, o ar blaiviai galvoji apie ta sali, apie santykius su jo seima ir t.t.? Ar pirma karta jie taves nepalaike, kai sakei, kad sunku buvo be savu? Kas dabar bus kitaip? Pamenu kai vasara buvau islekus uzsienin padirbeti, tai Lietuva tapo tokia sventenybe wub.gif viska totaliai suidealizavau, nes pasiilgau visko kas sava. Grizus po kokios savaites vel viskas grizo i normalias vezias. Ar nebutu tau panasiai? Ir jo seimos skandavimas uz tave glosto savimeile, smagu, bet nera super dalykas, nes tai jau kisimasis, jie reiskias jam pripersa savo nuomone kuri moteriske labiau tinkama. O jei nusikalsi kuo jiems? Ir kas tada kai skanduos pries tave? g.gif
Vaikui gerai gyvent su abiem tevais, bet nereikia nuvertinti vadinamu nepilnu seimu. Kaip sakant geriau kokybe, o ne kiekybe mirksiukas.gif Be to pazistu pora seimu, kur tevai nors issiskyre, bet puikiai sutaria del vaiku, abu vaikais rupinasi ir vaikams nekyla jokiu abejoniu nei del tevu meiles jiems (vaikams) nei del kokiu taisykliu (kai vienas draudzia, o kitas, kad but "geru" leidzia) thumbup.gif Taigi neatmesk varianto buti vienisa (ir labai laiminga!) mama ar su laiku susirast nauja drauga jei bus noro mirksiukas.gif
Na paskutinis komentaras, tai mano galva vienas del skirybu nebuna kaltas, kazkiek kaltes yra abieju. O ka kiti galvoja apie seselius ir kitus velnius, tai...per trumpas gyvenimas rupintis kitu nuomone ir atidet savo laime tongue.gif Nekaltinu treciuju (ne ju pareiga gelbeti kazkieno kito seima) ir neginu ju (ypac jei aktyviai ardo seima), bet cia jau kiek poru, tiek skirtingu variantu. Ir cia aisku diskusija kitam skyreliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 10, 14:55)

Hmm.. tai tavo ex su ja tampesi dar kai jus kartu buvote? Kuo tolyn tuo labiau nepatinka man tas veikejas  schmoll.gif Na taip, tu nieko nedarei ir buvai viskam apatiska, tai tavo kalte ir ja prisiimi ir saunuole  4u.gif  O jis taip iseina irgi rankas nuleido, puole i kitos glebi, leidosi apkabinejamas makaronais, pasidare vaikuti... Ir jus abu norit vel bandyt susieit.. Is tavo kalbos, susiidaro ispudis, kad didziausia priezastis yra vaiko noras buti su teciu? Na taip, nieks vaiko taip nemyles kaip jo tevas, bet tavo laime irgi nera paskutinej vietoj. Laiminga mama=laimingas vaikas. Jei seima lipdysi tik del vaiko, ar ilgam uzteks aktoriniu sugebejimu buti su vyru, kuris gal nera mylimas taip kaip reiketu vyra myleti (ir turte ir skurde...kol mirtis jus isskirs), o jei dar kas kitas i santykius pastoviai kisis, kurstys nesantaika ar ilgam uzteks kantrybes, supratingumo, jegu? O jei sutiksi zmogu, kuris netycia ikris i sirdi? Cia daug visokiu gal, bet kraustantis i kita pasaulio krasta neapsvarscius kuo daugiau "o jeigu" tai jau ne! Sakai nebijai kraustytis, o ar blaiviai galvoji apie ta sali, apie santykius su jo seima ir t.t.? Ar pirma karta jie taves nepalaike, kai sakei, kad sunku buvo be savu? Kas dabar bus kitaip? Pamenu kai vasara buvau islekus uzsienin padirbeti, tai Lietuva tapo tokia sventenybe  wub.gif  viska totaliai suidealizavau, nes pasiilgau visko kas sava. Grizus po kokios savaites vel viskas grizo i normalias vezias. Ar nebutu tau panasiai? Ir jo seimos skandavimas uz tave glosto savimeile, smagu, bet nera super dalykas, nes tai jau kisimasis, jie reiskias jam pripersa savo nuomone kuri moteriske labiau tinkama. O jei nusikalsi kuo jiems? Ir kas tada kai skanduos pries tave? g.gif
Vaikui gerai gyvent su abiem tevais, bet nereikia nuvertinti vadinamu nepilnu seimu. Kaip sakant geriau kokybe, o ne kiekybe  mirksiukas.gif  Be to pazistu pora seimu, kur tevai nors issiskyre, bet puikiai sutaria del vaiku, abu vaikais rupinasi ir vaikams nekyla jokiu abejoniu nei del tevu meiles jiems (vaikams) nei del kokiu taisykliu (kai vienas draudzia, o kitas, kad but "geru" leidzia)  thumbup.gif  Taigi neatmesk varianto buti vienisa (ir labai laiminga!) mama ar su laiku susirast nauja drauga jei bus noro  mirksiukas.gif
Na paskutinis komentaras, tai mano galva vienas del skirybu nebuna kaltas, kazkiek kaltes yra abieju. O ka kiti galvoja apie seselius ir kitus velnius, tai...per trumpas gyvenimas rupintis kitu nuomone ir atidet savo laime  tongue.gif  Nekaltinu treciuju (ne ju pareiga gelbeti kazkieno kito seima) ir neginu ju (ypac jei aktyviai ardo seima), bet cia jau kiek poru, tiek skirtingu variantu. Ir cia aisku diskusija kitam skyreliui  mirksiukas.gif

sutinku su viskuo, ka parasei drinks_cheers.gif as is tu zmoniu, kurie niekad nesiskundzia, todel ir jo seimai nesakydavau, kad kazko ilgiuosi, kad kazkas negerai... Net apie musu problemas santykiuose niekas nenutuoke iki paciu skirybu dienos. Pries mane uosviai neskanduos, nes as jiems lyg dukra, ilgai gyvenau su jais, o ir niekuom prasikalsti nesiruosiu wink.gif zinoma, jiems iki siol sunku susitaikyti, kad mano ex su kita vaika sukonstravo, bet taip amzinai nebus. Jei mes akrtu nebusim, o jis susiras kita, kuri bus "priimta i seima", zinau, kad mano vieta toj seimoj neprapultu, nes as nekeikiu, nejuodinu ir scenu nedarau. Del tos mano kantrybes ir as abejoju.... biggrin.gif Nenuvertinu nepilnos seimos, pati zinau pora vienisu mamu, tik skirtumas tarp ju ir manes - ju vaiku tevai nenori nieko zinoti apie vaikus unsure.gif vaikams taip pat tevas jau nebeidomus, o man sirdi drasko, kai matau sunu del tecio verkiant... Kaip ir nenoriu, kad joks kitas vyras bandytu uzimti tecio vieta, ne delto, kad as nenoriu kito vyro, o delto, kad mano vaikas turi mylima ir mylinti tikra teva. Issiskyrus labai norejau grizti i Europa, pabegti nuo ex ir visko, kas primine musu santykius. Kadangi jis labai toli, bendravimas su vaiku labai mazas.. Pries pora menesiu buvom atostogauti ju salyje, praleidom 5 savaites ten ir man buvo labai sunku isvaziuoti, nes labai gera buti apsuptai tu zmoniu, bendravimas su ex taip pat buvo super, o sunaus dziaugsmas liejosi per krastus! Labai metausi kolkas, nes cia (kur siuo metu gyvenu), sansu i gerejancio gyvenimo kokybe kaip ir nera, o ten tureciau daugiau perspektyvu.. Nzn...
Atsakyti
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2012 07 10, 13:39)
sutinku su viskuo, ka parasei  drinks_cheers.gif  as is tu zmoniu, kurie niekad nesiskundzia, todel ir jo seimai nesakydavau, kad kazko ilgiuosi, kad kazkas negerai... Net apie musu problemas santykiuose niekas nenutuoke iki paciu skirybu dienos. Pries mane uosviai neskanduos, nes as jiems lyg dukra, ilgai gyvenau su jais, o ir niekuom prasikalsti nesiruosiu wink.gif zinoma, jiems iki siol sunku susitaikyti, kad mano ex su kita vaika sukonstravo, bet taip amzinai nebus. Jei mes akrtu nebusim, o jis susiras kita, kuri bus "priimta i seima", zinau, kad mano vieta toj seimoj neprapultu, nes as nekeikiu, nejuodinu ir scenu nedarau. Del tos mano kantrybes ir as abejoju....  biggrin.gif  Nenuvertinu nepilnos seimos, pati zinau pora vienisu mamu, tik skirtumas tarp ju ir manes - ju vaiku tevai nenori nieko zinoti apie vaikus  unsure.gif  vaikams taip pat tevas jau nebeidomus, o man sirdi drasko, kai matau sunu del tecio verkiant... Kaip ir nenoriu, kad joks kitas vyras bandytu uzimti tecio vieta, ne delto, kad as nenoriu kito vyro, o delto, kad mano vaikas turi mylima ir mylinti tikra teva. Issiskyrus labai norejau grizti i Europa, pabegti nuo ex ir visko, kas primine musu santykius. Kadangi jis labai toli, bendravimas su vaiku labai mazas.. Pries pora menesiu buvom atostogauti ju salyje, praleidom 5 savaites ten ir man buvo labai sunku isvaziuoti, nes labai gera buti apsuptai tu zmoniu, bendravimas su ex taip pat buvo super, o sunaus dziaugsmas liejosi per krastus! Labai metausi kolkas, nes cia (kur siuo metu gyvenu), sansu i gerejancio gyvenimo kokybe kaip ir nera, o ten tureciau daugiau perspektyvu.. Nzn...

Na del jo seimos ir tavo santykiu sunku ka pasakyt nezinant visos situacijos, tiesiog pasvarsciau kaip galetu buti. Na nepatinka man tokie kategoriski zmoniu nusistatymai ir tiek. Vieta ju sirdyse visada turesi, vien del vaiko 4u.gif O visa kita gali labai greit pasikeisti. Gal tavo ex su dabartine kariauja (vos ne), nepasitiki, o vat apsitrins ir gyvens kuo graziausiai, pasiriedami (jei kraujas karstas), bet kartu zengs gyvenimo keliu.
Joks vyras neuzims tecio vietos ypac jei tevas rodo nora bendrauti (kaip jau sakiau Skype, laiskai, dovaneles gimtadienio proga ir t.t.), bet tai nereiskia, kad judvieju gyvenime negali buti kito vyro kuris abiem butu ramstis, pavyzdys gyvenime, zmogus kuris fiziskai salia ir kartu zais krepsini, ves i treniruotes ir darys kitus berniukiskus dalykus.
Galiausiai, jei ex salyje tau realiai perspektyvos dirbti, geriau gyventi tai kodelgi tau neapsvarscius ten keltis gyventi? Ne lipdyti seima, o isitaisyti savo kampeli, gyvent su sunum kazkur netoliese nuo tevo, seneliu ir kitu giminiu? Tada ir tau nervu maziau ir vaikas laimingas bigsmile.gif
Atsakyti