QUOTE(october' @ 2012 07 08, 18:44)
o man viskas buvo gerai, gerai, ir vėl labai sunku

...
ir skaudina viskas - laimingi žmonės aplink, prisiminimus keliančios vietos (o jų labai daug) ir t.t..
O kodel sunku? Ar kas atsitiko, kad grizo sunkumas?
Laimingi zmones manau visus kartais paerzina kai dantis issiepe tiesiog tau i veida, o jei dar paciai diena nekokia, tai noris subines isspardyt, kad nebeskraidytu padebesiais. Aisku smagiau kai kitu laime pazadina sypsena ir pradedi galvoti, kad nera taip blogai sitam pasauly, dar yra laimingu zmoniu ir norisi i ju gretas
O vietos

Stenkites brangint tas vietas ir tuos prisiminimus, nes tai (itariu) laimingi prisiminimai, dalis praeities. Zmogus tuose prisiminimuose tada dovanojo laime ir gavo laimes is to buvimo kartu

Nereikia praeities ir ateities surist su nuoskaudom jokios naudos is to, vieni praradimai. Prarandi grazia praeiti ir nuodyji ateiti. Auksciau nosi
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 09, 07:59)
man lygiai tas pats, laimingi zmones dabar mane labai erzina, atrodo, kad visur aplinkui vien poreles ir seimos, o apie vietas tai net nekalbu, atrodo kad viskas ji primena. bet noriu pasigirti, kad si savaitgali su merginom taaaip uzjudejom, kad ir vaikinu demesio sulaukiau ir nauju pazinciu uzmezgiau ir siandien pirmas rytas kai atsikeliau su gera nuotaika ir net darbe bendradarbiai pastebejo, kad siandien as su sypsena

beje kalu sau i galva, kad reikia gyventi toliau, o ta ,meile, kuri tuno pas mane sirdeleje tegu tuno, tegu ji ten gyvena ir netrukdo man megautis gyvenimu, atsibos jai lindeti giliai ir iseis ji pati

Saunuole!
Ta meile buna kartais tokia, kad kuo labiau varai, tuo labiau ji isispyrus neina niekur

Nors teisingiau gal pacios kartais bijom pokyciu, kai jau pajuntam, kad kazkas keiciasi staiga baisu pasidaro ir del ivairiu priezasciu isikimbam tu visu iseinanciu jausmu ir nebenorim, kad iseitu... Man taip buvo. Sitiek ilgai gyvenau su tuo skausmu, kad paskui nebegalejau jo paleisti, vistiek atrode per greitai, atrode isduodu ex, nezinojau kaip reikes elgtis, baugino judejimas i prieki ir nauju santykiu siekimas... begale kvailu priezasciu nepaleisti. O be reikalo, tikrai be reikalo. Kazkur skaiciau, kad ilgas gedulas yra nepagarbos zenklas, cia buvo apie mirti, bet musu atvejams irgi galima pritaikyti
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2012 07 09, 12:11)
Sveikos
...
Po 4 metu santuokos, gyvenimas iskrete poksta ir issiskyrem. Pasikeite jis, pasikeiciau as,
pasidariau absoliuciai apatiska santykiu eigai. Galbut delto, kad buvau svetimoj saly, be savo giminiu, bei artimuju. Kai santykiai pradejo irti, as
nesiemiau jokiu veiskmu. Dabar, praejus metams po skirybu, jauciu, kad buvau neteisi, nes santykiai remiasi dvejais asmenimis ir vienas yra begalis. Abu gailimes, kad issiskyrem, kas skaudina dar labiau, kad turime sunu, kuriam reikia tecio. O tetis taip pat is proto eina, nematydamas vaiko (ex gyvena net ne Europoje). Taigi, esu pasimetus, nes
mano vaiko laime man - didziausias siekis gyvenime ir matau, kaip jam truksta tecio, seneliu. O ir man paciai truksta tu zmoniu, kurie patapo man antraja seima. Musu situacija tokia komplikuota siuo metu, kad net nzn ka galvoti. ir ar verta greziotis atgal..
...
Pirmiausia sakyciau turi susiprasti savyje kodel tapai apatiska ir nieko nedarei kai iro santuoka, tada zinosi ar gali vel su tuo zmogum buti. Jei neatrasi saknu to, kas tave pakeite ir privede iki skyrybu, tai nematau prasmes susieiti vel, nes nera jokiu garantiju, kad istorija nepasikartos. Juk net nezinai, kad tas gailejimas taip pat nera tik ilgesys, pripratimas, nenoras buti vieniems, "del vaiko" ir t.t, o mano galva seimai kurti to negana

Vaiko laime svarbi visiems tevams, o vaikams lygiai taip svarbi tevu laime. Jei su ex gerai sutariat, abu su vaiku normaliai bendraujat ir parodot jam kaip ji mylit, net budami atskirai suteiksit jam laimes, salyginai normalia vaikyste ir svarbiausia suformuosit teisinga seimos ivaizdi. Alternatyva susieiti atgal, kad fiziskai butumet kartu, bet neisprestos problemos grauztu abu ir laimes butu nulis. Vaikai gal ir mazi, bet tokius dalykus jaucia ir tada jau trys nelaimingi zmones bust. Dar vaikas save kaltins del tevu problemu ir uzaugs kazkuo nepilnavertis. Trumpai, tai pries kanors darydami gerai viska apgalvokit, tarpusavy daug apie viska kalbekites ir su vaiku kalbekit