Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2012 07 15, 13:44)
nesupratau.... 2,5 menesio ar metu?

2,5 metų...
Atsakyti
laba ryta,kaip jauciates?
vakar su vaikais vazinejom dviraciais tai visai fainai pailsejau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Diena apniukusi, kava išgerta, darbai laukia prieš akis. Tingulys koks doh.gif
Atsakyti
Stovi gumulas gerkleje, siandien bandem nors kazkiek aiskintis ir viskas baigesi tuo, kad likau kalta, o jis nesuprastas... Gerai, kad esu darbe ir tvarkausi nepravirkus. Skauda...
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 07 16, 12:04)
Stovi gumulas gerkleje, siandien bandem nors kazkiek aiskintis ir viskas baigesi tuo, kad likau kalta, o jis nesuprastas... Gerai, kad esu darbe ir tvarkausi nepravirkus. Skauda...

Laikykis, brangioji 4u.gif Viskas praeina. Aš jau seniai įsitikinau, kad geriau jau nieko nesiaiškint ir palikt viską taip, kaip yra, nes kai pradedi gilintis, skausmas tik auga ir didėja, o teisių taip ir nėra, pas jus abu per daug nuoskaudų, kad kažką galėtumėt išsiaiškinti unsure.gif Būk tvirta ir nepasiduok kaltinimams, nes kalta niekada nebūna vienas žmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 16, 13:44)
Laikykis, brangioji 4u.gif  Viskas praeina. Aš jau seniai įsitikinau, kad geriau jau nieko nesiaiškint ir palikt viską taip, kaip yra, nes kai pradedi gilintis, skausmas tik auga ir didėja, o teisių taip ir nėra, pas jus abu per daug nuoskaudų, kad kažką galėtumėt išsiaiškinti unsure.gif  Būk tvirta ir nepasiduok kaltinimams, nes kalta niekada nebūna vienas žmogus 4u.gif

Aciu migleine, tu, kaip visada tikras draugas ir saules spindulelis 4u.gif Juk ir pati zinau, kad geriau nieko nesiasikint, bet kad jis pirmas pradejo. Siandien lygiai lygiai menuo, va tau ir sukaktuves...
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 07 16, 19:18)
Aciu migleine, tu, kaip visada tikras draugas ir saules spindulelis  4u.gif Juk ir pati zinau, kad geriau nieko nesiasikint, bet kad jis pirmas pradejo. Siandien lygiai lygiai menuo, va tau ir sukaktuves...

Maniškis irgi mėgdavo aiškintis ir kas kartą man nuo tų aiškinimųsi tik logiau būdavo, todėl puikiai tave suprantu, plius, kad tik mėnesis praėjo, man greit jau visi puse metų ax.gif Laikykis, o kitą kartą, kai jis panorės aiškintis, gražiai nusišypsok ir netarus nei žodžio ramiai nueik blush2.gif man tai padėdavo, nes likdavau ori ir nesusigadinus nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 16, 19:46)
o kitą kartą, kai jis panorės aiškintis, gražiai nusišypsok ir netarus nei žodžio ramiai nueik blush2.gif  man tai padėdavo, nes likdavau ori ir nesusigadinus nuotaikos 4u.gif

Negaudavai skandalų atgal, kad ignoruoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 07 16, 22:16)
Negaudavai skandalų atgal, kad ignoruoji?  biggrin.gif

gaudavaubet visada atsakydavau, kad kas tu man dabar toks, kad turėčiau tavęs klausyti?biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 07 16, 20:18)
Aciu migleine, tu, kaip visada tikras draugas ir saules spindulelis  4u.gif Juk ir pati zinau, kad geriau nieko nesiasikint, bet kad jis pirmas pradejo. Siandien lygiai lygiai menuo, va tau ir sukaktuves...

o man siandien menuo kaip as viena...
Papildyta:
QUOTE(Minthe @ 2012 07 16, 00:04)
_buterfly_, ar galiu paklausti, ką reiškia tavo parašas?

jei klausi apie liniuote, tai ji padaryta po labai dideliu pokyciu mano gyvenime, po pirmuju skirybu, persikraustymo, universiteto baigimo, zodziu tai buvo toks laikas kai per pora menesiu viskas kardinaliai pasikeite mano gyvenime smile.gif
Atsakyti
...o man jau eina penkti metai,kaip mus paliko...Pradžia buvo sunki, guodžiausi čia, paskui aprimo, pati atsigavau, naujas gyvenimas, naujos galimybės, buvo visiška tyla tarp manęs ir ex, aš dirbau ir auginau vaikus, jam mūsų nereikėjo, nieko nedavė, neskambino, nerūpėjom... Va ir sekmadienio vakarą sulaukiau skambučio, prisiminė vaikus, kurie anksčiau pasak jo, buvo ne jo, išvykęs užsienin ir paprašė mano atlyginimų dokumentų, mat dirbąs kažkokioj įmonėj, kurios šefui parūpo Lietuvoje likę vaikai ir žmona... Tipo atsiųsk savo atlyginimų išrašus, kad įmonė vaikam galėtų pašalpas mokėt doh.gif Pasikalbėjau su dirbančiais užsieniuose ir išsiaiškinau, kad tokie popieriai reikalingi tam,kad anas pats bedarbio pašalpėlę gautų...ot melas melas... koks margas pasaulis...
Atsakyti