Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

tai jau tikrai gincaryce smile.gif ,norejau paskaitineti apie tai kaip pasikeite moteru gyvenimas po skyrybu,na skaiciau skaiciau ir pamirsau apie ka tema biggrin.gif biggrin.gif ,va tik jusu posta perskaicius atsipeikejau ir galvoju,nu kam as iki galo skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2012 09 13, 07:09)
tai jau tikrai gincaryce smile.gif ,norejau paskaitineti apie tai kaip pasikeite moteru gyvenimas po skyrybu,na skaiciau skaiciau ir pamirsau apie ka tema biggrin.gif  biggrin.gif ,va tik jusu posta perskaicius atsipeikejau ir galvoju,nu kam as iki galo skaiciau.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 11, 11:15)
Nu va, susirinko išsiskyrusios moteriškės pasidalint skyrybų džiaugsmais, atėjo ponia Tobulas Gyvenimas ir prasidėjo... Klysta žmonės margam pasauly, kenčia moterys su vyrais, taip jau būna, bet tos, kas išsiskyrė ir užsiaugino sparnus yra šaunuolės. Koks tikslas dabar aiškint - tu nepažinojai jo, tu skubėjai, tu kvaila buvai, kam apsileidai ir t.t. Jos pačios pasidarys išvadas (jei dar nepasidarė) apie tai, kas buvo. Leiskit pasidalint žmonėm džiaugsmais ir vargais, kurių Jūs niekada nesuprasit (duok Dieve).

O vat atejote jus,suprantancioji ir davete leidima wink.gif
Juokingai nuskambejo "kencia moterys"... biggrin.gif Nesuprasiu,nes nematau prasmes,nes toks ispudis ,perskaicius kai kuriuos postus,kad jas pardave vyrams i vergove,o ne pacios savo noru istekejo. wink.gif biggrin.gif Ir nesirupinkite mano gyvenimu,geriau pasirupinkite saviskiu,kad nereiktu cia atejus "dziaugtis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 13 rugsėjo 2012 - 22:19
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 13, 21:52)
O vat atejote jus,suprantancioji ir davete leidima  wink.gif
Juokingai nuskambejo "kencia moterys"...  biggrin.gif  Nesuprasiu,nes nematau prasmes,nes  toks ispudis ,perskaicius kai kuriuos postus,kad jas pardave vyrams i vergove,o ne pacios savo noru istekejo.  wink.gif  biggrin.gif  Ir nesirupinkite mano gyvenimu,geriau pasirupinkite saviskiu,kad nereiktu cia atejus "dziaugtis" lotuliukas.gif

Jūsų gyvenimu aš tikrai nesirūpinu, bet tie nuolatiniai kaltinimai, pagieža ir priekaištai iš Jūsų pusės yra absurdiški. Jūs nesuprantat ,bet yra, kas supranta, kas per tai perėjo. Būna, atsisuka žmogus atgal ir pats negali patikėt, kad taip gyveno, bet susuko protą kažkas ir gyveno. Kodėl reikia kaltint tas, kurios suprato savo klaidą, išbrido iš peklos ir gali būti gyvas pavyzdys kitoms, kurios nedrįsta to padaryt? Nesuprantu, jei jau esat tokia laiminga moteris, iš kur tiek negatyvo pas jus...
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 14, 10:01)
Jūsų gyvenimu aš tikrai nesirūpinu, bet tie nuolatiniai kaltinimai, pagieža ir priekaištai iš Jūsų pusės yra absurdiški. Jūs nesuprantat ,bet yra, kas supranta, kas per tai perėjo. Būna, atsisuka žmogus atgal ir pats negali patikėt, kad taip gyveno, bet susuko protą kažkas ir gyveno. Kodėl reikia kaltint tas, kurios suprato savo klaidą, išbrido iš peklos ir gali būti gyvas pavyzdys kitoms, kurios nedrįsta to padaryt? Nesuprantu, jei jau esat tokia laiminga moteris, iš kur tiek negatyvo pas jus...

Gi, reikia su kazkuom pasidalinti, kaip laimingai gyveno, gyvena ir gyvens. biggrin.gif
Skelbimas skambetu panasiai: Esu jauna, grazi, turtinga, turiu vyra, vaika. Nieko gyvenime netruksta, esu laiminga. Nieko neieskau atejau siaip pasigirti. biggrin.gif

I, tema noriu pasakyti. Gerai, kad moterys susipranta, ir nutraukia varginacius santykius. Ir geriau veliau, negu niekada. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 14 rugsėjo 2012 - 10:16
QUOTE(virga @ 2012 09 14, 10:12)
Gi, reikia su kazkuom pasidalinti, kaip laimingai gyveno, gyvena ir gyvens.  biggrin.gif
Skelbimas skambetu panasiai: Esu jauna, grazi, turtinga, turiu vyra, vaika. Nieko gyvenime netruksta, esu laiminga. Nieko neieskau atejau siaip pasigirti.  biggrin.gif

+
atėjau pasakyt, kokie Jūs visi nevykėliai nail.gif. Davai rodot savo žaizdas, aš druskos atsinešiau bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 14, 13:36)
+
atėjau pasakyt, kokie Jūs visi nevykėliai  nail.gif. Davai rodot savo žaizdas, aš druskos atsinešiau  bigsmile.gif.

Tikrai, butu juokinga jei nebutu graudu. Deja yra tokiu zmoniu. Mano nuomone, prireikus kazkam pagalbos nepaduos savo rankos, bet dar pastums. Ir nesupranta, kad patys save daro nelaimingais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 14, 09:01)

Valio. bet kai pradeda aiskcioti,kad va prie vyro negalejau ...ir prasideda vardinimai,na tikrai juokingai atrodo. Perskaicius tai,atrodo,kad vergoveje buvo. Tada klausimas,kas uzdare i ta vergove,ar ne pacios toki pasirinko. Pasikartosiu, moteris turi toki vyra, koki nori tureti.
Ka norite matyti,ta ir matote. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 09 14, 11:12)
Gi, reikia su kazkuom pasidalinti, kaip laimingai gyveno, gyvena ir gyvens.  biggrin.gif
Skelbimas skambetu panasiai: Esu jauna, grazi, turtinga, turiu vyra, vaika. Nieko gyvenime netruksta, esu laiminga. Nieko neieskau atejau siaip pasigirti.  biggrin.gif

O jums (tau ) geriau,kad verkineja,skundziasi. O vat jei parasai,kad viskas gerai,tai jau gyriesi. Tokio tikslo neturiu. O jei matote tai,tai jau jusu problema. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 14 rugsėjo 2012 - 22:14
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 14, 22:14)
Valio. bet kai pradeda aiskcioti,kad va prie vyro negalejau ...ir prasideda vardinimai,na tikrai juokingai atrodo. Perskaicius tai,atrodo,kad vergoveje buvo. Tada klausimas,kas uzdare i ta vergove,ar ne pacios toki pasirinko. Pasikartosiu, moteris turi toki vyra, koki nori tureti.

O Jūs niekada nieko nesat pasirinkus klaidingai? Niekada nesat padarius nieko, dėl ko tektų gailėtis? Visada be išimties elgiatės teisingai? Pati pasirinkot ir suklydot, taip nebuvo? Netikiu...
Ok, pasirinko, pabuvo vergovėje, ištrūko. Tai dabar reikia kaltint, kad nenuspėjo, jog vyras gert pradės, jog ims terorizuot, gąsdint. Ne per vieną dieną tokiais tampama, visa tai vyksta pamažu ir moteris net nepajaučia, kaip atsiduria voratinklyje. Ir tikrai ne visos silpnos ir kvailos, kurios atsiduria tokioje situacijoje, tiesiog būna vyrų itin gerų manipuliatorių (kaip ir moterų beje). Ar reikia jas kaltinti už tai, kad bandė padėti savo smengančiam į peklą vyrui, išsaugoti šeimą, bet joms nepavyko? Kiekviena išsiskyrusi moteris turi savo istoriją ir kiekvienai turbūt galima skirti medalį, nes tai padaryti nevisada yra lengva. Šita tema gelėtų būti puikus pavyzdys, kad nereikia laikytis įsikibus vyro ir skyrbos nėra taip baisu kaip atrodo, bet pagal Jus išeina kad visaip moteris bus užmėtyta akmenim - jei gyvena, tai ko nesiskiria, jei skiriasi tai kam išvis gyveno... Koks tikslas dabar priekaištaut už tai kas buvo ir ko jau nepakeisi?
Juokingai Jūs kalbat ir tiek, tas amžinas noras pamokslaut - pati kalta ir nulis empatijos.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 14, 22:14)
Valio. bet kai pradeda aiskcioti,kad va prie vyro negalejau ...ir prasideda vardinimai,na

Labai linkėčiau, kad vieną diena jūsų žodžiai neatsisuktų prieš jus.
Ir apskritai, mes šioje temoje džiaugiamės, o ne "durninam" viena kitą. Malonėkite gerbti 4u.gif

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 15, 11:42)

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
wowo, gintaryte biggrin.gif ilgaplauke netures kaip atsi-argumentuot....

o siaip pritariu. po skyrybu gyvenimas daznai labai susvinta. sekinantys santykiai atima daug energijos. sunkiau toms, kurias paliko, kurios nenorejo buti paliktos.
o tos, kurios pacios viska nutrauke - kada joms skyrybos buvo viena laimingiausiu dienu gyvenime - toliau gyvena, ir susigrazina visa pavogta pries tai laika.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 15, 12:42)
O Jūs niekada nieko nesat pasirinkus klaidingai? Niekada nesat padarius nieko, dėl ko tektų gailėtis? Visada be išimties elgiatės teisingai? Pati pasirinkot ir suklydot, taip nebuvo? Netikiu...
Ok, pasirinko, pabuvo vergovėje, ištrūko. Tai dabar reikia kaltint, kad nenuspėjo, jog vyras gert pradės, jog ims terorizuot, gąsdint. Ne per vieną dieną tokiais tampama, visa tai vyksta pamažu ir moteris net nepajaučia, kaip atsiduria voratinklyje. Ir tikrai ne visos silpnos ir kvailos, kurios atsiduria tokioje situacijoje, tiesiog būna vyrų itin gerų manipuliatorių (kaip ir moterų beje). Ar reikia jas kaltinti už tai, kad bandė padėti savo smengančiam į peklą vyrui, išsaugoti šeimą, bet joms nepavyko? Kiekviena išsiskyrusi moteris turi savo istoriją ir kiekvienai turbūt galima skirti medalį, nes tai padaryti nevisada yra lengva. Šita tema gelėtų būti puikus pavyzdys, kad nereikia laikytis įsikibus vyro ir skyrbos nėra taip baisu kaip atrodo, bet pagal Jus išeina kad visaip moteris bus užmėtyta akmenim - jei gyvena, tai ko nesiskiria, jei skiriasi tai kam išvis gyveno... Koks tikslas dabar priekaištaut už tai kas buvo ir ko jau nepakeisi?
Juokingai Jūs kalbat ir tiek, tas amžinas noras pamokslaut - pati kalta ir nulis empatijos.

Jei turite omenyje vyra,tai tikrai ne. Ka teko isgyventi,isgyvenome dviese. Nesiruosiu irodineti,kad patiketumete,nes tai jusu teise.
Va butent,gerai pasakete,ne per viena diena tokiais tampama. Vyras pradejes keloti stikliuka,po vestuviu,nepasidare per viena diena megejas isgerti. Tai buvo ir anksciau,tik gal tie roziniai akiniai neleidzia tai matyti. O kai bandoma manyti,kad ji peraukles,tai virsta tragikomedija. Taigi,aukleti suaugusi zmogu,beviltiska. Jei vyras lakste paskui sijonus,tai turi tam polinki,ir sergeti ar kitaip bandyti vaikyti tas meguzeles beprasmiska,nebent jis pats nuspres,kad jo moteris pati paciausia. O isikabinti ir dejuoti,tai...o paskui dziaugtis,lyg tai kenteti buvo priederme...jeigu vienam is zmoniu yra blogai,reikia spresti problema,o ne laukti pasekmiu.Jei ji nesprendziama(nenorima atmerkti placiau akis)tai ne kankintis,o palikti zmogui paciam nuspresti kas jam svarbiau. wink.gif
Atsakyti