Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 14, 09:01)
Jūsų gyvenimu aš tikrai nesirūpinu, bet tie nuolatiniai kaltinimai, pagieža ir priekaištai iš Jūsų pusės yra absurdiški. Jūs nesuprantat ,bet yra, kas supranta, kas per tai perėjo. Būna, atsisuka žmogus atgal ir pats negali patikėt, kad taip gyveno, bet susuko protą kažkas ir gyveno. Kodėl reikia kaltint tas, kurios suprato savo klaidą, išbrido iš peklos ir gali būti gyvas pavyzdys kitoms, kurios nedrįsta to padaryt? Nesuprantu, jei jau esat tokia laiminga moteris, iš kur tiek negatyvo pas jus...

Tie nuolatiniai kaltinimai ir pagieza negali buti is laimingo zmogaus ir patekinto savo gyvenimu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 15, 19:39)
Tie nuolatiniai kaltinimai ir pagieza negali buti is laimingo zmogaus ir patekinto savo gyvenimu smile.gif .

drinks_cheers.gif
Santuokoj negali visko numatyti i prieki. Pazistu viena moteri, kuri buvo arsiausia priese alkoholiui. Kvapo alkoholio, net netoleravo. Jos vyras, retkarciais isgerdavo, bet ne namie. O, atsitiko seimoj nelaime, palaidojo vienturti sunu ir pradejo moteris gerti. Kiekviena diena. verysad.gif
Teciu puslapi, vienas vyras pasakojo savo gyvenima. Daug metu buvo istikimas savo zmonai, net minties nebuvo eiti i kaire. O, va nuklydo, issimylejo i meiluze ir pats pergyvena, kad jam taip nutiko. Taip, kad planuoti ir noreti galim kiek tik norim. Bet, kita karta gali ir neplanuotai kai kas ivykti.
Todel, reikia stengtis neteist ir nesmerkt zmoniu. Ir, kartais nussispjaut per peti. biggrin.gif
Atsakyti
Paskaicius tema pasidariau isvadas, kad:

1. Ilgaplauke bando prastumti afigena advokata su atitinkamai afigenu honoraru. Bet jis gali viska. Net neimanoma. Visai kaip Chuckas Norrisas.

2. Visos bobos durnos. Ir gyvenancios su netinkamais diedais, ir su tokiais issiskyrusios. Ilgaplauke, zinoma, isimtis.

3. Taip galvoti yra mano beda biggrin.gif Ilgaplauke, kaip zinia, bedu neturi.
Atsakyti
QUOTE(Saulele22 @ 2012 09 15, 19:06)

1. Ilgaplauke bando prastumti afigena advokata su atitinkamai afigenu honoraru. Bet jis gali viska. Net neimanoma. Visai kaip Chuckas Norrisas.

2. Visos bobos durnos. Ir gyvenancios su netinkamais diedais, ir su tokiais issiskyrusios. Ilgaplauke, zinoma, isimtis.

lotuliukas.gif kaip pirštu į akį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 15, 18:39)

Gal parodykite mano kaltinimus,nes as tik reiskiu savo nuomone(o jei jums netinka,tai jusu problema,be to galite ju neskaityti,kas gi vercia biggrin.gif ),o vat jus tai tikrai pagiezinga ir nelaiminga moteris. Sprendziu is dabartiniu ir ankstesniu(su kitu niku) postu. wink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(beglyte @ 2012 09 15, 17:09)
Labai linkėčiau, kad vieną diena jūsų žodžiai neatsisuktų prieš jus.
Ir apskritai, mes šioje temoje džiaugiamės, o ne "durninam" viena kitą. Malonėkite gerbti 4u.gif

Gal vis delto parodykite kur as ka durninu. Jeigu jums asocijuojasi mano isreiksta nuomone su tuo,tai atsiprasau,bet nekiskite man savo zodziu i burna. Jums kitokia nuomone nei jus norite isgirsti,tai jau durninimas ir negerbimas. unsure.gif blink.gif

Na prasideda...na nesisielokite del manes,stoviu tvirtai ant zemes,geriau pasirupinkite savimi,nes tikrai gali ir atsisukti... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulele22 @ 2012 09 15, 20:06)

Na kur ten man iki jusu, lipimui ant visko kas juda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 16, 00:00)
Na kur ten man iki jusu, lipimui ant visko kas juda  hihihi.gif

Tik nereikia pavydet irnesakyk.gif Vietoj to, kad SM mirktum ir gyvent kitus mokintum, eik tobulai ant savo tobulojo uzlipk ir gyvenimas taps grazesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulele22 @ 2012 09 16, 00:41)
Tik nereikia pavydet irnesakyk.gif Vietoj to, kad SM mirktum ir gyvent kitus mokintum, eik tobulai ant savo tobulojo uzlipk ir gyvenimas taps grazesnis wink.gif

Kai pritruksta argumentu,tai tik tai ir belieka biggrin.gif Gal butu visai nieko pasedeti ir ,kaip jus sakote,pamirkti cia,bet deja...
Kalbate apie pavyda...nejuokinkite,is jusu postu,net ir pavydeti nera ko.
Kaip sakoma,nesakyk ka man daryti,o as tau nesakysiu kur tau eiti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 16, 00:53)
Kai pritruksta argumentu,tai tik tai ir belieka biggrin.gif Gal butu visai nieko pasedeti ir ,kaip jus sakote,pamirkti cia,bet deja...
  Kalbate apie pavyda...nejuokinkite,is jusu postu,net ir pavydeti nera ko.
  Kaip sakoma,nesakyk ka man daryti,o as tau nesakysiu kur tau eiti. mirksiukas.gif

as tai zmogus paprastas ir pasakysiu biggrin.gif Eik pati zinai kur ir nebenervink su savo neva protingais postais. Cia kad kelelis nedulketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 15, 19:58)
drinks_cheers.gif
Santuokoj negali visko numatyti i prieki. Pazistu viena moteri, kuri buvo arsiausia priese alkoholiui. Kvapo alkoholio, net netoleravo. Jos vyras, retkarciais isgerdavo, bet ne namie. O, atsitiko seimoj nelaime, palaidojo vienturti sunu ir pradejo moteris gerti. Kiekviena diena.  verysad.gif
Teciu puslapi, vienas vyras pasakojo savo gyvenima. Daug metu buvo istikimas savo zmonai, net minties nebuvo eiti i kaire. O, va nuklydo, issimylejo i meiluze ir pats pergyvena, kad jam taip nutiko. Taip, kad planuoti ir noreti galim kiek tik norim. Bet, kita karta gali ir neplanuotai kai kas ivykti.
Todel, reikia stengtis neteist ir nesmerkt zmoniu. Ir, kartais nussispjaut per peti.  biggrin.gif

Taip besispjaudant gali ir vejas ne is tos puses papusti,ir... biggrin.gif Vat jeigu kazkam nutinka,tai butinai turi,gali ir man ar jums nutikti,ane. Na tada reikia nieko niekur niekada nedaryti,gal ir neatsitiks nieko. smile.gif
Savo nuomones issakymas,tai nesmerkimas,o jei jums ar kazkam tai asocijuojasi,tai ...vyniojimo i vata metodika uzsiimkite jus,o jau man palikite spresti kaip ir ka sakyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulele22 @ 2012 09 16, 00:58)
as tai zmogus paprastas ir pasakysiu biggrin.gif Eik pati zinai kur ir nebenervink su savo neva protingais postais. Cia kad kelelis nedulketu 4u.gif

Sprendziate pagal savo sugedimo laipsni,ane hihihi.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 09 15, 23:00)
Gal parodykite mano kaltinimus,nes as tik reiskiu savo nuomone(o jei jums netinka,tai jusu problema,be to galite ju neskaityti,kas gi vercia  biggrin.gif

Jūsų dauguma žinučių persmelkti pamokslais, kaltinimais ir t.t. Jei tokia Jūsų nuomonė, kad visi aplink yra durniai tik aš viena ne, tai jau JŪSŲ PROBLEMA. Nes taip nėra. Tokio netoleanriško ir nesugebančio įsijaust į kito kailį žmogaus dar neteko sutikt. Visi čia tik reiškia savo nuomones, bet šį kartą Jūsų negatyvas jau visai visai ne įtemą. Ir čia kaip matau, ne mano vienos nuomonė. Aišku Jums nerūpi mirksiukas.gif
Atsakyti
O ko jus cia taip susinerzinot ir tasip intensyviai atsakinejat Ilgaplaukei? As nei baltasis, nei raudonasis, nes visiskai neskaiciau apie ka jus cia postringaujat, tik paskutinius kelis postus permeciau akimis. Is to sprendziu - nebutu jinai palietu jusu jautriausios stygos -nebutumet taip suskambeje.

Ir kodel reikia taip susiasmeninti? Kiek man kartu taip yra buve, kad as rasau tik pamastymus, gal kartais taip bandydama paanalizuoti dalinai save, o kazkokios madamos, kurios apie save tikrai nerealiai per geros nuomones, paima ir prisitaiko sau...nutada tai jau prasideda - ja nie takaja, ja zdu tramvaja biggrin.gif
O is kitos puses -nebuna namu be dumu. Niekada nepatikesiu, kad (gyvenant ne medaus menesio metu) seimoje neatsiranda bent siokiu tokiu nesusipratimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 rugsėjo 2012 - 10:31
Nežinau, kam čia skirta žinute, bet man asmeniškai jokių čia jautrių stygų nėra. Užkliuvo ta pati giesmelė ir viskas biggrin.gif
Atsakyti