QUOTE(*Change* @ 2012 09 15, 18:39)
Tie nuolatiniai kaltinimai ir pagieza negali buti is laimingo zmogaus ir patekinto savo gyvenimu

.
Gal parodykite mano kaltinimus,nes as tik reiskiu savo nuomone(o jei jums netinka,tai jusu problema,be to galite ju neskaityti,kas gi vercia

),o vat jus tai tikrai pagiezinga ir nelaiminga moteris. Sprendziu is dabartiniu ir ankstesniu(su kitu niku) postu.
Papildyta:
QUOTE(beglyte @ 2012 09 15, 17:09)
Labai linkėčiau, kad vieną diena jūsų žodžiai neatsisuktų prieš jus.
Ir apskritai, mes šioje temoje džiaugiamės, o ne "durninam" viena kitą. Malonėkite gerbti
Gal vis delto parodykite kur as ka durninu. Jeigu jums asocijuojasi mano isreiksta nuomone su tuo,tai atsiprasau,bet nekiskite man savo zodziu i burna. Jums kitokia nuomone nei jus norite isgirsti,tai jau durninimas ir negerbimas.
Na prasideda...na nesisielokite del manes,stoviu tvirtai ant zemes,geriau pasirupinkite savimi,nes tikrai gali ir atsisukti...
Papildyta:
QUOTE(Saulele22 @ 2012 09 15, 20:06)
Paskaicius tema pasidariau isvadas, kad:
1. Ilgaplauke bando prastumti afigena advokata su atitinkamai afigenu honoraru. Bet jis gali viska. Net neimanoma. Visai kaip Chuckas Norrisas.
2. Visos bobos durnos. Ir gyvenancios su netinkamais diedais, ir su tokiais issiskyrusios. Ilgaplauke, zinoma, isimtis.
3. Taip galvoti yra mano beda

Ilgaplauke, kaip zinia, bedu neturi.
Na kur ten man iki jusu, lipimui ant visko kas juda