Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Moonte @ 2014 01 20, 20:42)
O kam, jums asmeniskai, reikia, kad jo draugai atmerktu akis?

oi nereikia..... biggrin.gif mano gyvenime tokiu zmoniu nelieka.... smile.gif jie gyvena savo gyvenima, as savo..... tik skauda buvo tuo monetu kai suvokiau kad sventes svesti kartu(kitaip tariant prie buteliuko) buvo gerai, o kai nelaime istiko..... tada draugu nebeliko.... neveltui patarle yra : drauga nelaimeje pazinsi......
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2014 01 20, 20:08)
O apie moterišką solidarumą pamirštat ??

Nera tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2014 01 20, 21:08)
O apie moterišką solidarumą pamirštat ??

aš galiu kalbėt tik apie moterišką objektyvumą biggrin.gif
Atsakyti
Na kad nebuciau tik slaptas skaitytojas,sveikinuos su visom cia esanciom,kurianciom gyvenimus is naujo,besidziaugianciom gyvenimu 4u.gif
As teisiskai dar neissiskyrusi,bet is namu tusciomis isejus, ne tiksliau pilnom rankom-vedina dvieju,mazu vaikuciu. Kaip daugumai taip ir man tas s... pilamas. Galiausiai uzvakar buvo pasakyta,susirinkt paskutinius daiktus is namu (namas su paskola ant abieju vardu). Tai as viena koja issiskyrus,kita koja karo lauke biggrin.gif
Jau keletas menesiu kaip gyvenu atskirai, o kova metai kaip gyvenam skyrium. Didziausias pasikeitimas-namuose ramybe biggrin.gif kaip is uzuomenu galit itarti,istorija is tokiu,kokiu geriau nereikia... fizinio smurto nebuta, psichologinis isibegejes ir toliau sekmingai besitesiantis.
Atsakyti
Sveikos Paneles.. 4u.gif istorijos gal nerasysiu visos... o galkada ir parasysiu... bet visiskai pasimetusi jausmuose... pradraugavau su vaikinu 10metu.. visko buvo...skiremes vel taikemes.. buvo daug sudo pilama ant manes ir mano gimines.. kuri isviso buvo ne prie ko...
didelis pavydas viskam kas juda.. kontrole.. kazkurios posmeli skiaciau.. kad kai su draugem turiu rasyt sms.. atsiliepti..nors pats (aisku jis labai retai bunasu draugais)..isviso neparaso. ir atsiliepti net negali...
i kluba su draugem... prasideda pykciai.. i mane visi ziuri...
dirbu darba kur kolektyvas vien vyrai... daugiausia vyrai.. i fbpradejo eit pasiulimai i draugus.. ir aisku likau kekse..bijodavau susitikus bendradarbi su juo kalbet... nes MB pasiustu..
kalbetis nera apie ka..jis namiseda..o as noriu bendraut ne tik su juo.. pasakiau,kad noriu eit i sporto sale.. sportuot.. nu vis kazkas.. o tai tik namai darbas namai darbas...
pasiuto.. sako namie sportuok. namie pasok.ijungsiu muzika.. ir.t.t. anksciau su viskuo taikiausi..bet supratau,kad gyvenu del jo...as pradejau visiskai nesidziaugti gyvenimu.pasidariau labai pykta...
vaiku neturime..siais metaisturejo but musu vestuves... praeitais metais pasipirso..
bet as nieko nebenoriu..visiskai nieko.. ziauriai sunku viska palikti.. gal del to,kad sutripe..nebera pasitikejimo savimi... plius nenoriu grizt pas mama.. nes prades kapset ant galvos..kad ji sake su juo neprasidet ir t.t.
noriu nuomotis kambari.. bet brangoka.. kai gauni minimuma..
bet gal geriau kose valgyt... bet but laimingai?
jis nera blogas zmogus seip.rupinasi seima. nesa namo. perka .. paprasysi tikrai pades finansiskai ir t.t. jis mane sako ,kad myli... o mane jis pradejo erzinti.. jo kontrole..
ir dar vienas dalykas..sutikau zmogu..draugas ..pasnekovas..su kuriuo man idomu bendrauti. messu juo nesimylim.. nieko.. bet jis pozityvas.visada suypsosi..ir vercia mane dziaugtis gyvenimu... antos puses jis neturi..
nezinau.. paskaitau Jusu posmelius.. kaip Jus dziaugiates gyvenimu .. po skirybu... ir gal as dziausgiuos... bet bijau,kad poto jei bus blogai.. nebesusigrazinsiu ..
Atsakyti
Sveikos, aš su vyru pragyvenau 16 metų ir dabar likus tik nuoskauda, kad tiek metų kentėjau bandydama išsaugoti šeimą doh.gif kurios išsaugoti buvo neįmanoma doh.gif mes nors dar oficialiai neišsiskyre, bet gyvenam atskirai biggrin.gif juokas paėmė tai parašius tas mūsų atskirai gyvenimas tai tik skirtinguose kambariuose smile.gif bet jau dabar jaučiu palengvėjimą širdį taip gera, kad nebereikia taikytis su juo nebereikia šypsotis prieš gimines ir draugus ir vaidinti nuostabia šeimą.
Žinau kad tuom viskas dar nesibaigė, kad dar ne kartą užeis širdgėla, bet bent jau šiam momentui atrodo kad ta širdgėla tik dėl tų metų paukotų jam. Sunkiausiai yra tai kaip vaikams reikia paaiškinti, kodėl mamytė su teveliu nesišneka, miega atskirai ir t.t. vyresnioji duktė jau paauglė jai gal kažkiek suprantamiau bus, o vat mažoji 5m. manau sunkiai supras nes jau dabar šneka, kad negalima pyktis, kad reikia su visais draugauti ir t.t.
Atsakyti
Dark Elf sveikute. Pagal zinute susidariau nuomone, kad esi turtinga, lotuliukas.gif jei gali dalinti savo graziausius metus taves nevertam zmogui.
Na, gal nelabai nevertam, bet, kad netinkamam zmogui tai tikrai.
Pataloginis pavydas yra liga. Mano nuomone, baisi liga, kurios pats zmogus nepripazysta, bet kencia tai salia gyvenantys.
Pasidomek daugiau apie tai. Internete rasi info. Ir skirkis su juo, bet ne del to, kad atsirado malonus pasnekovas, o todel, kad sitas, dabartinis nesuzlugdytu tave.
P.s. Turejau toki patalogini pavyduoli. Tada galvojau, kad myli, tai pavydi. Bet, dabar suprantu, kad buvau moraliskai zlugdoma. Ir kiek reikejo ideti pastangu, kad vel atsitiesti.
Dabartinis mano vyras irgi namiseda. As ne. Bet, tai nemaiso man keliauti, eiti su draugem i kluba, kavine, sportuoti, uzsiimti visuomenine veikla. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 00:16)

Toks jausmas kad , atėjot SM tam, kad kitos uždėtų visus taškus ant i g.gif - dar paguostų ir palaimintų naujiems santykiams biggrin.gif ?
Juk viską jau pati nuspręndėt- klausimas kas dar ten jus laiko?
Finansinė jūsų padėtis?
Bijot kad kai liksit viena ant savo minimalios algos - nebereiks nei klubų nei sportų?
O jūs pabandykit kokį pusmetuką pagyvent viena be draugo ir mamos pagalbos- išsigrynins suvokimas apie bendrą gyvenimą dviese - kiek reikia buvimo kartu ir su draugėmis; kiek reikia kontrolės ir nepriklausomybės g.gif .

P.S . Kartu su draugo pakeitimu pasiieškočiau ir darbo naujo jau ne už minimumą- juk esat jauna , graži, išsilavinusi , be vaikų ir įsipareigojimų biggrin.gif ar ne?
Atsakyti
Dark Elf,
Matai, ne veltui neleidzia, zino kas per paukstis, tik isejai, jau kavalieriu susiradai lotuliukas.gif
as tai tokia visur isleisciau, galetu eit toli toli nesigreziodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 12, 11:40)
Dark Elf,
Matai, ne veltui neleidzia,  zino kas per paukstis, tik isejai, jau kavalieriu susiradai lotuliukas.gif
as tai tokia visur isleisciau, galetu eit toli toli nesigreziodama biggrin.gif

Tai mano bendradarbis. su kuriuo kalbames daug.turim bendros kalbos ir tiek.
ir manau nei viena moteris nepaziures i kita vyriski,jei bus viskas gerai seimoje.
esu odnaliub..kuri jei turi viena vieninteli ..nereikes man kitu.asju net nepastebiu.
o si vyriski pamaciau tikdel to,kad santykiai tokie ikirejo. rutina ..metu metais tas pats..

Titanium man atrodo.. kad butent to ir atejau. nes dakniso mane si situacija.
Neesu baisi. Siunciu CV.. bet kol kas niekas nieko. nes galbut neturiu tiek patirties ,ziniu ,gabumu ,kvalifikacijos.. kad dirbciau gerai apmokama darba.
Mama man ir taip finansiskai niekuo nepadeda. Seip manau ir jis nepadeda. masina tvarkau uz savo pinigus..bet esme.. jis moka uz buta.. ir maista perka. o as ant saves ..
sakau del to jis nera blogas. Bet man igriso visko bijot...
zinau ,kad neesu kale.. nesitrainiojau su kitais vyrais. bet as negalejau ir negaliu prieit prie pazistamo..ar kaimyno.. aplamai vyriskos gimines. nes besaligiskas pavydas.
Su jo draugais isgerinejome.. ir jo draugas..mano buves klasiokas. apkabino atsisveikinant.. matytumet kas dares. jis vos nesusimuse..mantiek ta vakara isgadino nervus.. kad teko sliukstelsti vandens i ji.. nes jis kaip velnias ziurejo i mane. tas pyktis..stume mane taip,kad kritau ant grindu..
Kalbejomes apie tai.. baige taip isgerinet.
Su draugem susitikus.. turiu laiko limita..visada ziuredavau i laika.. kad speciau namo.. ir jo dar nebutu namie.. kad nesuzinotu,kad buvau su draugem...

Atrodo ko dar truktu.. finansiskai stabilu,stogas virs galvos.. bet ..
sako mesti drba. sedet namie.. jei man sunku dirbti..bet juk negaliu sedet namie.. as juk visiskai nuprotesiu. Esu bendraujanti mergina. Man reikia bendravimo..galu gale juk staza reikia rinkti..prasineti pinigu pastoviai..
Jam vienodai sviecia..kad as dirbu tiek pat valandu kaipir jis.. ir irgi darbas yra fizinis.grizus namo darydavau valgyt tvarkiau namus..o jis grizes sededavo prie pc. nes as juk BOBA! bobu cia reikalas virt valgyt..tvarkyt namus.paprasciausiai elementariai pasiskirstyti darbus juk galima.
Dabar taip..jis pradeda keistis.. BET. kuriam laikui jis toks bus.
as nueinu pas mama.. jau po valandos pradeda skambinti arba rasyti.. kada grisiu. apie ka ten galima su mama kalbetis taip ilgai. doh.gif

Su juo pradejau save jausti nebe moterim o robotu. as nenoriu su juo sekso.maneerzinajo prisilietimai..
ir plius turbut esu praradus pasitikejima savimi.

Atsakyti
Tai gal pirma reiktu issiskirt o po to jau su kolegom siltai santykiaut biggrin.gif
Toks blogas toks blogas o vis tiek jam ant sprando sedi, kosmaras.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 12, 21:37)
Tai gal pirma reiktu issiskirt o po to jau su kolegom siltai santykiaut biggrin.gif
Toks blogas toks blogas o vis tiek jam ant sprando sedi, kosmaras.

doh.gif isiskaityk pirmai gal? ar Tu ta persona kuri neleidzia antrajai pusei bendraut su kita liytim? dar pirmam posmelyje parasiau ,kad mes nesimylim blink.gif tik bendraujam. doh.gif
Atsakyti