Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 00:16)
jis nera blogas zmogus seip.rupinasi seima. nesa namo. perka ..

kontroliuoja, kelia pavydo scenas, neleidzia niekur iseit, su niekuo kalbetis, zlugdo emociskai, isvadina visokia.... ne, nera blogas. Aukso gabalas mat atsirado!

QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 21:09)
ir jo draugas..mano buves klasiokas. apkabino atsisveikinant.. matytumet kas dares. jis vos nesusimuse..

..stume mane taip,kad kritau ant grindu..

ir dar tas aukso gabalas smurtauja. Bet ne, jis nera blogas. Jis geras. Dar kada ir paspardys pastumes ant grindu, na, bet gi cia nieko blogo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 12 vasario 2014 - 21:52
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 21:09)

Titanium man atrodo.. kad butent to ir atejau. nes dakniso mane si situacija.
Neesu baisi. Siunciu CV.. bet kol kas niekas nieko. nes galbut neturiu tiek patirties ,ziniu ,gabumu ,kvalifikacijos.. kad dirbciau gerai apmokama darba.
Mama man ir taip finansiskai niekuo nepadeda. Seip manau ir jis nepadeda. masina tvarkau uz savo pinigus..bet esme.. jis moka uz buta.. ir maista perka. o as ant saves ..
sakau del to jis nera blogas. Bet man igriso visko bijot...
zinau ,kad neesu kale.. nesitrainiojau su kitais vyrais. bet as negalejau ir negaliu prieit prie pazistamo..ar kaimyno.. aplamai vyriskos gimines. nes besaligiskas pavydas.

Su juo pradejau save jausti nebe moterim o robotu. as nenoriu su juo sekso.maneerzinajo prisilietimai..
ir plius turbut esu praradus pasitikejima savimi.

Na jei atėjot spyrio- še jums biggrin.gif box.gif
greičiau išeisit- mažiau skaudės
Paverksit savaitę ir praeis
O dar mažiau skaudės- jei išeisit iš jo dar su nauju bendradarbiu nieko nepradėjusi smile.gif - tik po kurio laiko "susiraskit draugą"
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 21:47)
doh.gif isiskaityk pirmai gal? ar Tu ta persona kuri neleidzia antrajai pusei bendraut su kita liytim? dar pirmam posmelyje parasiau ,kad mes nesimylim  blink.gif  tik bendraujam. doh.gif

Taip, draudziu, vargsas pas mane be pajamu, uz tai ir istveria visus draudimus nes uz minimuma nepragyventu bigsmile.gif nejuokink, tema tai ne apie mane smile.gif Atseit tau tas kolega nepatinka? Bendravimas bendravimui nelygu biggrin.gif
Atsakyti
Jis nera bjaurus. Grazus vyriskis. Bendravimas musu ir lieka toks.kad tik kalbames. Taip jis fainas. Bet kaip vyro as jo nenoreciau salia. Tiesiog yra tokie zmones ,kurie pakelia nuotaika,pralinksmina..na jis visiska priesingybe mb.
bendravimas musu lygus tik kalbejimui. Nuo rugsejo kazur pradejom bendravima. Ir jis niekur toli nenuejo.

Ir? Na pripratus as prie finansinio stabilumo. Del to reikia juoktis?
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 12, 21:37)
Tai gal pirma reiktu issiskirt o po to jau su kolegom siltai santykiaut biggrin.gif
Toks blogas toks blogas o vis tiek jam ant sprando sedi, kosmaras.

doh.gif

Dark elf,kiek ilgai dar toleruosi jo psichologini smurta?Tuoj ir fizinis prasides,nors minejai,kad jau buvo tave pastumes.Vaiku nera,kas tave laiko prie jo?Nesuvokiu as sito,kaip moterys leidziasi,kad su jomis taip elgtusi.
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 13, 11:46)
Jis nera bjaurus. Grazus vyriskis. Bendravimas musu ir lieka toks.kad tik kalbames. Taip jis fainas. Bet kaip vyro as jo nenoreciau salia. Tiesiog yra tokie zmones ,kurie pakelia nuotaika,pralinksmina..na jis visiska priesingybe mb.
bendravimas musu lygus tik kalbejimui. Nuo rugsejo kazur pradejom bendravima. Ir jis niekur toli nenuejo.

Na liuks- dabar viskas aišku, kodėl jūs vis dar su tuo pačiu, nors panašu, kad jausmų ten nebedaug nelikę doh.gif
Pripratimas prie žmogaus ir stabilumo jausmas
Kaip kokia 60-metė doh.gif biggrin.gif
O dabar pamąstykit, kaip jausitės su juo dar po 10m? g.gif Jau dabar jausmų nėra- neišimtis, kad pradėsit juo bodėtis ir save kaltint , kad nepalikot anksčiau doh.gif
Tada ir du vaikučiai palei kojas malsis, ir mintys apie stabilumą ir finansinę ramybę jau bus kasdieninis košmaras doh.gif

Pamąstykim ir taip: ką jūs dabartiniam draugui esate įsipareigojusi? g.gif Na turbūt esate sakiusi , kad mylit? gal dar kalbėjusi apie bendrą ateitį? g.gif Bet nesate juk prisiekusi prieš altorių iki gyvenimo pabaigos?
Eilinis susipykimas ir sakote- ADIOS

Neišimtis ,kad ir kitas atsiradęs vyras tą stabilumą užtikrintų , ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 13 vasario 2014 - 12:59
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 13, 12:18)
doh.gif

Dark elf,kiek ilgai dar toleruosi jo psichologini smurta?Tuoj ir fizinis prasides,nors minejai,kad jau buvo tave pastumes.Vaiku nera,kas tave laiko prie jo?Nesuvokiu as sito,kaip moterys leidziasi,kad su jomis taip elgtusi.

Ko cia pliauksi sau per kakta,rase gi, finansinis stabilumas kartu laiko, o kieno rogese sedi, to ir giesme giedi paprasta kaip du kart du. Butu finansiskai nepriklausoma kazin ar jis taip elgtusi, o dabar jauciasi padeties seimininku ir tiek, aisku reik begt nuo tokio,bet pradziai darbo normalaus reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 12, 00:16)
vaiku neturime..siais metaisturejo but musu vestuves... praeitais metais pasipirso..
bet as nieko nebenoriu..visiskai nieko.. ziauriai sunku viska palikti.. gal del to,kad sutripe..nebera pasitikejimo savimi... plius nenoriu grizt pas mama.. nes prades kapset ant galvos..kad ji sake su juo neprasidet ir t.t.
noriu nuomotis kambari.. bet brangoka.. kai gauni minimuma..
bet gal geriau kose valgyt... bet but laimingai?
jis nera blogas zmogus seip.rupinasi seima. nesa namo. perka .. paprasysi tikrai pades finansiskai ir t.t. jis mane sako ,kad myli... o mane jis pradejo erzinti.. jo kontrole..

nezinau.. paskaitau Jusu posmelius.. kaip Jus dziaugiates gyvenimu .. po skirybu... ir gal as dziausgiuos... bet bijau,kad poto jei bus blogai.. nebesusigrazinsiu ..

Pati turi apsispręsti ko nori. Ar tiki kad jį palikusi būsi laiminga?Daug vyrų pavydūs, tu nežinai kad kitas vyras nebus toks pats, plius išgėrinės, turės kitokių silpnybių. Manau Jūsų situacija dar pataisoma, tik turi išdėstyti jam, kas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 13, 10:09)
Taip, draudziu, vargsas pas mane be pajamu, uz tai ir istveria visus draudimus nes uz minimuma nepragyventu bigsmile.gif nejuokink, tema tai ne apie mane smile.gif Atseit tau tas kolega nepatinka? Bendravimas bendravimui nelygu biggrin.gif

jus neteisi.....perskaiciau Jusu visus postus... mano nuomone, jus neteisi. Bendrauti su zmonemis butina, ir visiskai nesvarbu kokios lyties zmogus ar lytines orientacijos. tai normalus socialianiai poreikiai..... http://www.delfi.lt/...a.d?id=20598446 stai straipsnis..... apie ligusita pavyda... jame aprasomas identiskas atvejis..... ir yra tas pats kolega..... vyras... paskaitykite.... pravers gal but... nes man pasirode kad negrazu sitaip zmogu uzsipulti nesuprantat situacijos.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dark Elf @ 2014 02 13, 13:46)

http://www.delfi.lt/...a.d?id=20598446 atsakyma surasite straipsnyje smile.gif sekmes!
Atsakyti
Dark Elf, jei finansinis stabilumas vis dar ryskiau sviecia nei jusu kalinimas, stumdymas ir zvilgciojimas i laikrodi bunant pas drauges - doh.gif , ka ir bekalbeti... gyvenate legalizuotoj prostitucijoj, ir tiek. dar per anksti cia rasot, per anksti. dar isgyvensite nemazai metu. tik kad nebutu prigimdyta tu vaiku, neduok dieve...nebent rasymas cia prilygsta dienorasciui - gal isgirsite save. nes ne viena moteris, begdama nuo smurtautojo ar pavyduolio, is dziaugsmo plojo jau geriau kruopas valgysiu, bet ramyybe. ir valge kruopas (bent jau kuri laika), ir buvo daug laimingesnes. o tu to dar nenori...sekmes tau ir toliau...materializmo kalejime...ziauru, atrodo ne indija, bet pati moteris pasivercia i nieka...vardan atsiprasant stabilumo, kurio net nera, o kryptingas zeminimas ohoho, bet moteriske iki islaisvejimo dar neisaugo. vergas myli savo grandines, girdejei?
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2014 02 13, 16:53)
jus neteisi.....perskaiciau Jusu visus postus... mano nuomone, jus neteisi. Bendrauti su zmonemis butina, ir visiskai nesvarbu kokios lyties zmogus ar lytines orientacijos.  tai normalus socialianiai poreikiai..... http://www.delfi.lt/...a.d?id=20598446 stai straipsnis..... apie ligusita pavyda... jame aprasomas identiskas atvejis..... ir yra tas pats kolega..... vyras... paskaitykite.... pravers gal but... nes man pasirode kad negrazu sitaip zmogu uzsipulti nesuprantat situacijos.... 4u.gif

Tai ko cia nesuprast, negerai su vyru, gerai su kaimynu, tai eini pas ta kaimyna, bet negali, nes islaikoma to pavydaus vyro, beda doh.gif
Kur cia jums kas ka uzsipuole...
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 13, 12:18)
doh.gif

as manau ji perdeda daug ka. atsirado pagunda dabar. tai reikia kazkaip issilieti ant draugo, kad butu pretekstas, del ko taip atsitiko.
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2014 02 13, 17:35)
Tai ko cia nesuprast, negerai su vyru, gerai su kaimynu, tai eini pas ta kaimyna, bet negali, nes islaikoma to pavydaus vyro, beda doh.gif
Kur cia jums kas ka uzsipuole...

drinks_cheers.gif
Atsakyti