QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 08, 17:04)
Pasirodė per saldžios Top girl ir Top boy farširavimui. Ex tapkės labiau tam reikalui patiko.
Dar vienoj gudrioj knygoj radau keptų paprikų su alyvuogių aliejumi receptą. Rašo, kad šaldyduve galima laikyti iki 2mėn.
Dar vienoj gudrioj knygoj radau keptų paprikų su alyvuogių aliejumi receptą. Rašo, kad šaldyduve galima laikyti iki 2mėn.
O man tai toks saldumas pats tas ir dar labai patinka, kad jos mėsingos, ne plonom sienelėm. Parašyk tą receptą


QUOTE(vobla @ 2012 10 08, 18:08)
idaras kaip balandeliams: maltas svogunas, farsas, virti ryziai, druska ir prieskoniai. nupjaunu kotuka su biskiu ''mesos'', sauksteliu iskrapstau seklas, prikemsu i vidu idaro ir uzdarau ''dangteli'' atgal. tada dedu i maiselius tiek po vienetu, kiek mazdaug pajegi vienu kartu suvalgyt musu seimyna ir kisu saldiklin.
pagooglinau, man rodos tos Top Girl labai jau mazutes
------------
dar tik darineju derliu, o mintimis jau apie tai, ka kitais metais sodinti
pagooglinau, man rodos tos Top Girl labai jau mazutes


------------
dar tik darineju derliu, o mintimis jau apie tai, ka kitais metais sodinti

Tikrai gera idėja ir paskui mažiau vargo su valgio ruošimu






Ruošiuosiu iš lauko keletą čiliukų persodint į vazonėlius, tik nežinau, ar su visu kabančiu turtu, ar geriau tą turtą nurinkti
