Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(runchikas @ 2012 11 04, 13:20)
Valgomi.... tik laaaaabai aštrūs.

tai gal kas pasakysit,kaip tas gyvūnas vadinas ir kokiu dardu sėklų ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 11 08, 19:54)
tai gal kas pasakysit,kaip tas gyvūnas vadinas ir kokiu dardu sėklų ieskoti  bigsmile.gif

man tai panašu į Prairie Fire smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 11 09, 01:01)

Akurat panašu.
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 11 09, 00:01)

Ačiu rolleyes.gif Ir dar suprantat čiukčių raštą blink.gif Aš tai nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 11 09, 11:37)
Ačiu  rolleyes.gif Ir dar suprantat čiukčių raštą  blink.gif Aš tai nelabai  blush2.gif

psl rodymo koduotę reikia pasikeist, jei automatiškai nesuveikia (anglų kalba - View - Encoding -... )
Atsakyti
Mano varpeliai
user posted image
Atsakyti
Savi, labai gražu wub.gif
O pas mane jie nunoko tik nuskinti. Medelių nesodinau į vazonėlius, dabar matau, kad be reikalo.

Atsakyti
Viena medeli dar palikau siltnamyje- nei noksta, nei nyksta.Gal prie stiklo kur lieciasi , tai nelabai grazus tik.
Atsakyti
Sveiki, čiliukų auginhtojai, pasirodau ir aš su derliumi- zvonek user posted image ir pavadinimo nežinau, daug aštresni už zvonek, gavau pipiriuką dovanų, o iš šiltadaržio nukeliavo ant palangės nes krūmas labai kompaktiškas (zvonek pusę virtuvės būt užėmę biggrin.gif )user posted image gal kas norėtų sėklutėm pasimainyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu ir as varpeliu seklas i pomidoru ar papriku seklas pamainyti.Arba visa kruma is siltnamio perleisti .Kol dar salciai neuzejo. Ji tik kaunietems.
Atsakyti
Sveikos paprikų augintojos. Gal patarsit kokią čili pipirų rūšį geriausiai auginti namuose ant palangės vazonėlyje?
Prieš 6 metus auginau- tai neatsidžiaugiau derliumi, visus metus skyniau, bet sėklų neišsisaugojau ir pavadinimo nežinau blush2.gif
Gal turit kas parduoti/dovanoti sėklyčių? Turiu susidžiovinusi varpelio formos cili, galiu keisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 04 gruodžio 2012 - 13:54
Gal kas Kaune noretu pasimainyti seklomis? Galeciau ir nupirkti. Noreciau: Chinese Color, NuMex Twilight, jalapeno, kazka geltonos spalvos. Kol kas turiu varpeliu ir paprastu raudonu cili. rolleyes.gif
Atsakyti