Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 7

Turiu klausimėlį, kuris iš šių Samsung modelių yra geresnis :
RL52VEBIH1/XEO ar RL55VTE1L/XEO? smile.gif
o gal yra dar geresnių modelių? Vienų durų, šaldiklis apačioje, talpus.
Atsakyti
Laba diena,
Kas gali pakomentuoti kaip šis šaldytuvas HAIER AFD 626 TGR? Kaip suprantu gamintas Italijoje? Bet kažkaip negirdėta firma bent man, siūlo už 2000 Lt, ar geriau dar pridėti ir nusipirkti kažką kitą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukassas @ 2012 08 06, 17:19)
Laba diena,
Kas gali pakomentuoti kaip šis šaldytuvas HAIER AFD 626 TGR? Kaip suprantu gamintas Italijoje? Bet kažkaip negirdėta firma bent man, siūlo už 2000 Lt, ar geriau dar pridėti ir nusipirkti kažką kitą? smile.gif

Tai didelis ir raudonas (gražus?) kiniečių kiečiausio gamintojo šaldytuvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 06, 17:47)
Tai didelis ir raudonas (gražus?) kiniečių kiečiausio gamintojo šaldytuvas  biggrin.gif

biggrin.gif tas pats, žiūriu moterų psichologiją gerai esate įvaldęs, nes būtent man jis atrodo didelis, raudonas ir gražus... biggrin.gif
Vis dėl to vyras teisus, pasieškosim ko rimtesnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukassas: 06 rugpjūčio 2012 - 16:08
QUOTE(speedy @ 2012 08 06, 09:51)
Patogus, funkcionalus, gero gamintojo.

ačiū
Atsakyti
Ką pasakytumėt apie SAMSUNG RL55VTE1L1/XEO?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 06, 23:54)

Normalus - korėjietiškas.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 06, 21:54)

QUOTE(speedy @ 2012 08 07, 08:14)
Normalus - korėjietiškas.

o pagal kokybę atitinka savo kainą (pigiausiai radau 2700)? ar kažką gal geriau rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 07, 10:26)
o pagal kokybę atitinka savo kainą (pigiausiai radau 2700)? ar kažką gal geriau rekomenduotumėt?

Čia, greičiausiai, svarbios ne tik vartotojiškos charakteristikos g.gif
Tokius modelius labiausiai perka dėl vaizdo (balto stiklo apdaila, apšviečiamos rankenėlės), kartais dėl kažkokio specifinio privalumo ("Cool select" zona). Aš nežinau Jūsų kriterijų, todėl galiu pakomentuoti tik dėl kokybės ir patikimumo.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 07, 08:42)
Čia, greičiausiai, svarbios ne tik vartotojiškos charakteristikos  g.gif
Tokius modelius labiausiai perka dėl vaizdo (balto stiklo apdaila, apšviečiamos rankenėlės), kartais dėl kažkokio specifinio privalumo ("Cool select" zona). Aš nežinau Jūsų kriterijų, todėl galiu pakomentuoti tik dėl kokybės ir patikimumo.

vaizdas reikšmės neturi, reikai tiesiog balto.
papirko no-frost ir ta "Cool select" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 07, 10:57)
vaizdas reikšmės neturi, reikai tiesiog balto.
papirko no-frost ir ta "Cool select" tongue.gif

"Cool select" zona toks gana išskirtinis dalykas. Tokiu atveju Jūs neturite kitos išeities, kaip rinktis iš Samsung produktų.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 07, 09:06)
"Cool select" zona toks gana išskirtinis dalykas. Tokiu atveju Jūs neturite kitos išeities, kaip rinktis iš Samsung produktų.

o kažkoks atitikmuo ar bent panašus dalykas kaip ta "cool select" kitų firmų šaldytuvuose yra?
Atsakyti