Ačiū

sveiki, ka manote apie "no frost" sistema, ar ji save pateisina? Ar nera taip, kad su sia sistema saldytuvai dazniau genda? Mums visgi prioritetas patvarumas, nors aisku svarstau, kad noretusi jog neprisaltu..
Visi giria "LIEBHERR", na tai mano anyta nusipirko ir sugedo tik pasibaigus garantijai, is paskos vyro sesuo taip pat nusipirko "geraji" tai tas nustojo veikt dar garantijai nepasibaigus.
Papildyta:
dabar ieskom ir linkstam link BOSCH KGV36VI30
Visi giria "LIEBHERR", na tai mano anyta nusipirko ir sugedo tik pasibaigus garantijai, is paskos vyro sesuo taip pat nusipirko "geraji" tai tas nustojo veikt dar garantijai nepasibaigus.

Papildyta:
dabar ieskom ir linkstam link BOSCH KGV36VI30

Laba diena,
gal kas gali pakomentuoti šį šaldytuvą?
http://www.megamarkt...E4D-AA-B-C.html
Renkantis pagrindiniai kriterijai - didele šaldiklio talpa, no frost, nulinė zona. Ar kaina atitinka kokybę?
Iš anksto dėkoju
gal kas gali pakomentuoti šį šaldytuvą?
http://www.megamarkt...E4D-AA-B-C.html
Renkantis pagrindiniai kriterijai - didele šaldiklio talpa, no frost, nulinė zona. Ar kaina atitinka kokybę?
Iš anksto dėkoju

Sveiki,
kaip ir dauguma ieškausi įmontuojamo šaldytuvo. Perskaičiau kelias temas iki tol, tad supratau, jog už "tikrąją 0 zoną" teks sumokėti. Tad padėkite išsirinkti šaldytuvą iki 2500 Lt.
Pageidautini reikalavimai:
No frost
Zona artima 0
Kitos funkcijos, kaip antai: ventiliatorius ar antibakterinė danga - privalumas.
Kolkas apsistojau ties šiais modeliais:
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+
O gal kažkokių parametrų atsisakyti ir rinktis kitokį modelį?
Tikiuosi padėsite apsispręsti.
kaip ir dauguma ieškausi įmontuojamo šaldytuvo. Perskaičiau kelias temas iki tol, tad supratau, jog už "tikrąją 0 zoną" teks sumokėti. Tad padėkite išsirinkti šaldytuvą iki 2500 Lt.
No frost
Zona artima 0
Kitos funkcijos, kaip antai: ventiliatorius ar antibakterinė danga - privalumas.
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+

Tikiuosi padėsite apsispręsti.
QUOTE(Mickus @ 2012 08 12, 22:50)
ieškausi įmontuojamo šaldytuvo. Perskaičiau kelias temas iki tol, tad supratau, jog už "tikrąją 0 zoną" teks sumokėti. Tad padėkite išsirinkti šaldytuvą iki 2500 Lt.
No frost
Zona artima 0
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+
No frost
Zona artima 0
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+

Didžiausias ir talpiausias - Electrolux.
AEG paprastas, elementarus šaldytuvas, tik kad su "no frost" už didelę kainą. tada jau geriau Electrolux ENN2853AOW.
Blomberg - grynas nesusipratimas, netalpus visiškai, kaina belekokia, Beko brolis.
Jei randate piniginėje 2300 lt. geriausias ENN3153AOW. Tik atkreipkite dėmesį, jis 10 cm aukštesnis už konkurentus.
QUOTE(speedy @ 2012 08 09, 10:35)
Tai kad jie panašūs tik uždaryti

BOSCH KGE36AW30 ir SIEMENS KG36EAW40 kitoks valdymas, valdosi temperatūra šaldytuvo ir šaldiklio skyriuose atskirai. Daugiau papildomų galimybių, termometras, kitokios lentynos durelėse, žemesnės temperatūros skyrius žuviai/mėsai ir t.t.
Cia gerai paraset,kad panasus uzdaryti

O bendrai neblogi cia tie, ka parasiau i sarasiuka? siaip man sociai uztektu dvieju saldikliu stalciu...Visur beveik po tris

QUOTE(ambre @ 2012 08 13, 16:26)
Cia gerai paraset,kad panasus uzdaryti
bet cia profams taip matosi, man tai ir atidarius dureles panasus
O bendrai neblogi cia tie, ka parasiau i sarasiuka? siaip man sociai uztektu dvieju saldikliu stalciu...Visur beveik po tris
gal jus ka nors gero zinot pagal mano reikalavimus? 

Priklausomai nuo biudžeto, žiūrėčiau tarp BOSCH KGE36AW30 ir SIEMENS KG36EAW40.
QUOTE(speedy @ 2012 08 13, 09:28)
Didžiausias ir talpiausias - Electrolux.
AEG paprastas, elementarus šaldytuvas, tik kad su "no frost" už didelę kainą. tada jau geriau Electrolux ENN2853AOW.
Blomberg - grynas nesusipratimas, netalpus visiškai, kaina belekokia, Beko brolis.
Jei randate piniginėje 2300 lt. geriausias ENN3153AOW. Tik atkreipkite dėmesį, jis 10 cm aukštesnis už konkurentus.
speedy, o jei rinktis tarp ENN3153AOW ir ERZ28801, kam teiktumėte pirmenybę?
Ar tikra 0 zona palaiko produktus kelis kart ilgiau?
Taip pat būtų džiugu, jei kritiškai pateiktumėte argumentus už ir prieš dėl "no frost" technologijos.
Dėkui

QUOTE(Mickus @ 2012 08 13, 21:05)
speedy, o jei rinktis tarp ENN3153AOW ir ERZ28801, kam teiktumėte pirmenybę?
Taip pat būtų džiugu, jei kritiškai pateiktumėte argumentus už ir prieš dėl "no frost" technologijos.
Dėkui
Dėkui

ERZ28801 - nebegaminamas.
Man "nulinė zona" nėra didelis privalumas, svarbiau talpa.
QUOTE(speedy @ 2012 08 14, 08:30)
Man "nulinė zona" nėra didelis privalumas, svarbiau talpa.
o ka manote del "no frost"?