Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 7

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o ka galvojate speedy apie situos modelius:
samsung RL55VEBIH ir aeg S83200CMM0 , pagrindinis dalykas kad butu plieno spalvos, kamera apacioje ir no frost, gal dar yra kokiu panasiu variantu?
Atsakyti
sveiki, ka manote apie "no frost" sistema, ar ji save pateisina? Ar nera taip, kad su sia sistema saldytuvai dazniau genda? Mums visgi prioritetas patvarumas, nors aisku svarstau, kad noretusi jog neprisaltu..
Visi giria "LIEBHERR", na tai mano anyta nusipirko ir sugedo tik pasibaigus garantijai, is paskos vyro sesuo taip pat nusipirko "geraji" tai tas nustojo veikt dar garantijai nepasibaigus. doh.gif
Papildyta:
dabar ieskom ir linkstam link BOSCH KGV36VI30 g.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas gali pakomentuoti šį šaldytuvą?

http://www.megamarkt...E4D-AA-B-C.html

Renkantis pagrindiniai kriterijai - didele šaldiklio talpa, no frost, nulinė zona. Ar kaina atitinka kokybę?

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Prašau patarimo.Bepiga buvo sovietmečiu,mažas pasirinkimas ir jokio galvos skausmo,o dabar...Domina plieno spalvos,60\60,neintegruojamas,būtų gerai talpesnis šaldiklis,iki 2000lt, na ir "navarotai"(nulinė zona,nofrost ir t.t)nepamaišys.Ačiū
Atsakyti
Sveiki,
kaip ir dauguma ieškausi įmontuojamo šaldytuvo. Perskaičiau kelias temas iki tol, tad supratau, jog už "tikrąją 0 zoną" teks sumokėti. Tad padėkite išsirinkti šaldytuvą iki 2500 Lt.
Pageidautini reikalavimai:
No frost
Zona artima 0
Kitos funkcijos, kaip antai: ventiliatorius ar antibakterinė danga - privalumas.

Kolkas apsistojau ties šiais modeliais:
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+

O gal kažkokių parametrų atsisakyti ir rinktis kitokį modelį? g.gif
Tikiuosi padėsite apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(Mickus @ 2012 08 12, 22:50)
ieškausi įmontuojamo šaldytuvo. Perskaičiau kelias temas iki tol, tad supratau, jog už "tikrąją 0 zoną" teks sumokėti. Tad padėkite išsirinkti šaldytuvą iki 2500 Lt.
Pageidautini reikalavimai:
No frost
Zona artima 0
Kitos funkcijos, kaip antai: ventiliatorius ar antibakterinė danga - privalumas.

Kolkas apsistojau ties šiais modeliais:
ELECTROLUX ENN3153AOW
Whirlpool ART 880/A+/NF
AEG SCT51800S0
Blomberg KNM 1551 IF A+

O gal kažkokių parametrų atsisakyti ir rinktis kitokį modelį?  g.gif

Didžiausias ir talpiausias - Electrolux.
AEG paprastas, elementarus šaldytuvas, tik kad su "no frost" už didelę kainą. tada jau geriau Electrolux ENN2853AOW.
Blomberg - grynas nesusipratimas, netalpus visiškai, kaina belekokia, Beko brolis.
Jei randate piniginėje 2300 lt. geriausias ENN3153AOW. Tik atkreipkite dėmesį, jis 10 cm aukštesnis už konkurentus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 09, 10:35)

Tai kad jie panašūs tik uždaryti  biggrin.gif
BOSCH KGE36AW30 ir  SIEMENS KG36EAW40 kitoks valdymas, valdosi temperatūra šaldytuvo ir šaldiklio skyriuose atskirai. Daugiau papildomų galimybių, termometras, kitokios lentynos durelėse, žemesnės temperatūros skyrius žuviai/mėsai ir t.t.

Cia gerai paraset,kad panasus uzdaryti lotuliukas.gif bet cia profams taip matosi, man tai ir atidarius dureles panasus biggrin.gif
O bendrai neblogi cia tie, ka parasiau i sarasiuka? siaip man sociai uztektu dvieju saldikliu stalciu...Visur beveik po tris g.gif gal jus ka nors gero zinot pagal mano reikalavimus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 13 rugpjūčio 2012 - 14:27
QUOTE(ambre @ 2012 08 13, 16:26)
Cia gerai paraset,kad panasus uzdaryti lotuliukas.gif bet cia profams  taip matosi, man tai ir atidarius dureles panasus biggrin.gif
O bendrai neblogi cia tie, ka parasiau i sarasiuka?  siaip man sociai uztektu dvieju saldikliu stalciu...Visur beveik po tris g.gif  gal jus ka nors gero zinot pagal mano reikalavimus? 4u.gif

Priklausomai nuo biudžeto, žiūrėčiau tarp BOSCH KGE36AW30 ir SIEMENS KG36EAW40.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 13, 09:28)
Didžiausias ir talpiausias - Electrolux.
AEG paprastas, elementarus šaldytuvas, tik kad su "no frost" už didelę kainą. tada jau geriau Electrolux ENN2853AOW.
Blomberg - grynas nesusipratimas, netalpus visiškai, kaina belekokia, Beko brolis.
Jei randate piniginėje 2300 lt. geriausias ENN3153AOW. Tik atkreipkite dėmesį, jis 10 cm aukštesnis už konkurentus.

speedy, o jei rinktis tarp ENN3153AOW ir ERZ28801, kam teiktumėte pirmenybę?
Ar tikra 0 zona palaiko produktus kelis kart ilgiau?
Taip pat būtų džiugu, jei kritiškai pateiktumėte argumentus už ir prieš dėl "no frost" technologijos.

Dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mickus @ 2012 08 13, 21:05)
speedy, o jei rinktis tarp ENN3153AOW ir ERZ28801, kam teiktumėte pirmenybę?
Ar tikra 0 zona palaiko produktus kelis kart ilgiau?
Taip pat būtų džiugu, jei kritiškai pateiktumėte argumentus už ir prieš dėl "no frost" technologijos.

Dėkui  blush2.gif

ERZ28801 - nebegaminamas.
Man "nulinė zona" nėra didelis privalumas, svarbiau talpa.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 14, 08:30)
Man "nulinė zona" nėra didelis privalumas, svarbiau talpa.

o ka manote del "no frost"? smile.gif 4u.gif
Atsakyti