Turite kalbos defektų? Mikčiojate? Jums padės imunocelistonatriochlorhidrokarbonatas. Teiraukitės šio naujo medikamento visose vaistinėse!
Žmona sako vyrui:
- Brangusis, tu šįryt šėrei mūsų šunį?
- Taip, aš.
- Tu pašėrei tau ir užkasti. .
- Brangusis, tu šįryt šėrei mūsų šunį?
- Taip, aš.
- Tu pašėrei tau ir užkasti. .
Lietuvos Hidrometeorologijos tarnyba praneša, kad šį savaitgalį bus 30 laipsnių šilumos: 15 šeštadienį ir 15 sekmadienį...
Būrelis vyrų šnekučiuojasi apie orą.
- Kad dar palytų toks šiltas lietutis, tai viskas bematant iš žemės išlystų.
- Žmogau, ar pasiutai! Prieš porą dienų savo uošvę palaidojau.
Klaustrofobija - tai uždarų patalpų baimė. Pavyzdžiui, einu į parduotuvę alaus ir bijau, kad bus uždaryta.
Gyveno toks Karališkojo laivyno kapitonas Bravado. Sakoma, kad jis buvo bebaimis. Kartą beplaukiant priešais pasirodė piratų laivas.
- Atneškite mano raudonuosius marškinius, - sukomandavo jis. Mūšis buvo aršus... Raudonmarškinis kapitonas drąsiai vedė karius į kovą ir įveikė piratus. Po mūšio, kas ką prisimindamas pasakoja apie savo indėlį į pergalę. Visi pripažįsta, kad kapitono drąsa visgi buvo lemiama ir įkvepianti.
- Kodėl jūs paprašėte raudonus marškinius atnešti, - klausia jo.
- Jei mane sužeistų, kad niekas nematytu kraujo ir drąsos neprarastų, - sako kapitonas.
Kitą rytą dar vienas piratų laivas pasirodė, po to dar ir dar ir dar... Ir štai jau piratų apie 10 laivų. įgula su viltim, taip nedrąsiai žiūri į kapitoną Bravado. O jis išdidžiai metęs žvilgsnį į piratų armadą:
- Atneškite mano rudas kelnes!
- Atneškite mano raudonuosius marškinius, - sukomandavo jis. Mūšis buvo aršus... Raudonmarškinis kapitonas drąsiai vedė karius į kovą ir įveikė piratus. Po mūšio, kas ką prisimindamas pasakoja apie savo indėlį į pergalę. Visi pripažįsta, kad kapitono drąsa visgi buvo lemiama ir įkvepianti.
- Kodėl jūs paprašėte raudonus marškinius atnešti, - klausia jo.
- Jei mane sužeistų, kad niekas nematytu kraujo ir drąsos neprarastų, - sako kapitonas.
Kitą rytą dar vienas piratų laivas pasirodė, po to dar ir dar ir dar... Ir štai jau piratų apie 10 laivų. įgula su viltim, taip nedrąsiai žiūri į kapitoną Bravado. O jis išdidžiai metęs žvilgsnį į piratų armadą:
- Atneškite mano rudas kelnes!
Jei norite už dyką prisigerti, per išgertuves pareikškite, kad metėte gerti. Visi pajus pareigą jus nugirdyti.
Iš blondinės memuarų:
- Jis pradėjo... tiksliai neatsimenu... berods klausimu apie orą... o baigė... tiksliai neatsimenu... berods keturis kartus baigė...
- Mamyte, kai aš užaugsiu, taip pat turėsiu vyrą?
- Žinoma, dukrele, jei būsi gera mergaitė.
- O jei nebūsiu gera?
- Tada turėsi ne vieną.
- Žinoma, dukrele, jei būsi gera mergaitė.
- O jei nebūsiu gera?
- Tada turėsi ne vieną.
Vyras susiruošia žvejoti. Anksti nueina gulti, atsikelia 4-ą ryto, paima meškerę ir eina į lauką. Ir tik tada pamato, kad lauke - liūtis, vėjas, žaibuoja, žodžiu toks oras, kad žvejoti tikrai nesinori. Apsisuka, grįžta namo, pastato meškerę, nusirengia ir gulasi į lovą.
Prisiglaudžia prie žmonos ir taria:
- Neįsivaizduoji, kokia audra lauke, pila kaip iš kibiro.
- Tikrai? - sumurma žmona, - o mano kvailys žvejoti išėjo...
Važiuoja du aklieji traukiniu į Klaipėdą ir viename iš tarpinių sustojimų įlipa graži mergina ir atsisėda vienoje kajutėje su aklaisiais. Šiek tiek pavažiavus merginai kyla įtarimas, kad aklieji iš tikrųjų visai neakli, tad ji nutaria tai patikrint. Mergina nuleidžia ranką ir šiek tiek kilstelna sijoną, iš aklųjų jokios reakcijos. Na, palaukusi ji dar šiek tiek pakelia sijoną. Vėl jokios reakcijos. įsidrąsinusi mergina visai sijoną pasikelia. Staiga vienas aklasis subruzda ir kalbina kitą:
- Klausyk Petrai, ale greit Klaipėdą privažiavom....
- A iš ko sprendi, kad jau privažiavom???
- Nu ka nejauti kaip silke padvelkė?
- Klausyk Petrai, ale greit Klaipėdą privažiavom....
- A iš ko sprendi, kad jau privažiavom???
- Nu ka nejauti kaip silke padvelkė?
Sunkaiusia - įsidarbinti moteriai. Visiems reikia vos per dvidešimt metų perkopusios gražuolės, turinčios dešimties metų darbo stažą, du aukštuosius išsilavinimus ir porą suaugusių vaikų.