---------------------------------- Papildyta:
Atvažiavo A.Pugačiova su F.Kirkorovu į restoraną su nauju limuzinu, sėdi, tuoj užsakinės. Čia Ala klausia:
- Brangusis, o tu signalizaciją mašinoj įjungei?
Filipas atsako:
- Ne. O, kam? Ten Vitas miega.
Kas yra geroji fėja? Tai didžiakrūtė mergina, turinti puikią figūrą ir mielą veidelį, kuri po sekso virsta dėže alaus, dviem draugais ir televizoriumi, per kurį rodomas futbolas.
Eina Petriukas su teveliu, žiuri - du šuniukai mylisi. Petriukas: - Teveli, teveli, ka ten tie šuniukai daro? Tevelis: - Ai, Petriuk, tu dar mažas ir nieko nesuprasi. Petriukas neatstoja ir dar kelis kartus to paties klausia. - Na gerai, sako tevelis, žinai, tas šuniukas kuris apacioje yra atsipalaidaves, o tas kuris viršuje yra isitempes, aišku? - Viskas aišku, sako Petriukas. - Kas tau aišku, klausia tevelis? - Nereikia per daug atsipalaiduoti, o tai išdulkins kaip šunį.
tikra, anegdotine situacija: pas mano patevi darbe sukiojasi keli katinai. mama sako: "paziurek, koks tas storas, turbut nescias bus" "ne, baik tu, jis gerai prisivalges, cia ne kate, o katinas, negali nescias but" ir ka jus galvojat, po poros dienu tas katinas atsivede keturis kaciukus
tikra, anegdotine situacija:
pas mano patevi darbe sukiojasi keli katinai. mama sako:
"paziurek, koks tas storas, turbut nescias bus"
"ne, baik tu, jis gerai prisivalges, cia ne kate, o katinas, negali nescias but"
ir ka jus galvojat, po poros dienu tas katinas atsivede keturis kaciukus
Pas mano giminaičius ta pati situacija buvo, tik su peliukais - vaikas nusipirko peliuką "berniuką", po kelių dienų mama pradėjo rėkti ant jo kam į gardą jis primetė arbūzo, o paskui geriau įsižiūrėjusi pamatė, kad "tas arbūzas" juda, pasirodo ten mažiukai peliukai
Jauna panelė išsigandusi, naktį eina per kapines. Pamato kapinėse žmogų: -Sveiki, ar negalėtumėte manęs per kapines palydėti? -Taip, žinoma, beje, kai aš gyvas buvau, tai irgi bijojau per kapines naktį eiti..
> Mokykloje surašė trimestro pažymius. Sūnus, žvelgdamas tiesiai į akis: > "Juk svarbiausia, kad tik būtume sveiki, tiesa?" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> > Vyras sušnidždėjo į ausį: "Surišk mane ir daryk ką nori..." Pririšau > ir išvažiavau į naktinį klubą... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Mielasis, pažiūrėjau aš į tavo meilužę ir supratau, kad tai ne > išdavystė, tai - žygdarbis! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> - Kaip tavo dukrai gyvenimas susiklostė? > - Puikiai. Vyras myli, kailinius perka, po kurortus vežioja. > - O sūnui? > - O sūnui bjaurybė papuolė. Tai jai kailinius pirk, tai į kurortą vežk. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Kartais taip norisi kai kurioms asmenybėms karūną ant galvos kastuvu pataisyti. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Vyras pasakė žmonai: "Sukūsk, nes kitaip išeisiu pas kitą!" Žmona > sukūdo ir pas kitą išėjo pati. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Kaip gera būt moteriai 30-ies. Gali turėti 10 metų vyresnį, gali > jaunesnį. Platus diapazonas. Puikios perspektyvos. 20-metėms pusė > privalumų neprieinami. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Iš lauko atėjo du purvo gabalai. Sakosi mano vaikai esantys. Reiks eit > nuplaut - iš balso panašūs. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Ieškai kito vyro neišsiskyrus su esamu? Teisingai. Juk neinama į > parduotuvę naujų batelių basomis. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Teismo salė. Skyrybų procesas. Teisėjas klausia: > - Kodėl norite skirtis su savo vyru? > - Jis manęs nepatenkina lovoje. > Moterų balsai iš salės: > - Visas patenkina, o jos nepatenkina! > Vyrų balsai: > - Tai kad jos iš viso niekas nepatenkina! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Vyras norėjo susirasti meilužę. Aš atkalbėjau. Sakiau brangu, > nepatrauksim. Geriau aš susirasiu meilužį. Papildomi pinigėliai > namuose nepamaišys. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Kelias į vyro širdį per skrandį... Kokia nesąmonė! Tikrai tikite, kad > vyras eina pas meilužę sriubos? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Jei kompanijoj nepatrauklus vyras tampa patraukliu ir geidžiamu, eik > namo, nes jau esi girta. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Skambina moteris dietologui. > - Daktare, man atrodo, kad turiu viršsvorio. > - Kodėl taip nusprendėte? > - Nusipirkau kalbančias svartykles ir pasisvėriau. > - Ir ką jos pasakė? > - Prašom svertis po vieną! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>