QUOTE(addicted @ 2006 05 12, 09:29)
As turiu sexy taskuota bliuskute,as jos gyvenime neapsivilkciau,jei nei viena gatveje nevaiksciotu,tokiu iskirtiniu drabuziu tikrai man niekas neapvilks.
Dziaugiuos,kad galiu vel savo taskuota bliuse istraukti is spintos.Isivaizduokit einu as viena diena taskuota,o daleiskim ta vasara drabuziai vienspalviai madingi.Kaip atrodyciau kaip papagajus su savo taskeliais ,visiskai ne i tema.Mados reikia visvien kazkiek vaikytis.
Tos mano taskuotos bliuskeles nei viena neturi,sita zinau.Man vienodai rodo kad kitos paneles apsirengusios taskuotas bliuskutes,svarbiausiai ne kaip mano,bet tegu su taskeliais.
Pvz.Vokietijoje 10 % vaikto su bukais batais,pas juos is viso tokios mados nebuvo,panos tik smailianosius pripazista.Man tai cia tikrai bukumas,visvien turi paneles kazkiek mados vaikytis,ne kaip atslikusios varnos.
aš šiaip mėgstu kartais užisvilkti ką nors įdomesnio..kad ir prieš kelis metus vilkėjau tuniką, kuri nebuvo dar paplitus....bet tie nuolatiniai žvilgsniai kaip į kokią nenormalią- neleido man gerai su ja jaustis...Tad geriau kažkiek prisitaikyti prie vyraujančios tuo metu mados..nebūtina gi viską kopijuoti...
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 12, 09:36)
man didesnis bukumas yra vaiksciot su banda,taip paprasciausia :)nieko pries,cia tiesiog as taip manau

ir jei zmogui nepatinka buki batai tai ko jis turi per save lipt ir nesiot tai kas nepatinka?

vaikytis mados aklai kaip tik nereikia
nu nereikia tų kraštutinumų...niekas nesako, kad aklai reikia sekti madą...Bet jei šį sezoną madinga tarkim dryžiai, tai kvaila rengtis taškuotus drabužius...arba jeigu madinga siauros trumpos kelnės- kvailokai atrodyčiau su ilgom gerokai platėjančiom...supranti apie ką kalbu?