Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Juxt @ 2012 07 13, 13:25)
Turiu Jusu mineta f50, nieko panasaus nevyksta kai plaunu  g.gif

tai gal mano brokuotas g.gif pirkau tiesiogiai is sigmos tad ar originalus klausimu net nekyla, tai matyt tiesiog siaip brokas...
Atsakyti
o ar bandėt keisti ir kokia kita priemone plauti?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 13, 16:55)
o ar bandėt keisti ir kokia kita priemone plauti?

oi viska isbandziau, jauciu visus imanomus variantus ka siulo profesionalai, kaip plauti sepetelius... atrodo is pradziu nepaleidzia tos spalvos, bet dziunant tie balti ilgesni sereliai pradeda juoduoti, net dziovinu staciai, bet vistiek pajuoduoja doh.gif
gerai kad bent dazant veidas nejuoduoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau Sigmos F80. Nu patiko labai labai wub.gif Pudros man tikrai nesunaudoja daug, šereliai neperstandūs, minkštas , švelnus, greitai ir tobulai padengė veidą, žodžiu SUPER thumbup.gif
Čia tik mano pirmi įspūdžiai, panaudojus ilgiau išlenda kažkokie trūkumai ir panašiai, bet tikiuosi, kad šį kartą taip nenutiks smile.gif
Dar vienas naujas išbandytas Sigmos E45. Fainuolis, super gerai kabina šešėlius lyginant su mano turimais sigmos sintetiniais, bet tuo pačiu daug šiurkštesnis ir atrodo, kad tas nusmailėjimas duria į akį. Nors mano akys niekad nebuvo jautrios, bet tikriausiai jau priprato prie švelnučių sintetinių smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Sigmos profesionalųjį rinkinį, likau labai patenkinta. Šepetėliai švelnūs, malonūs odai, puikiai atleika savo funkcijas.
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti Sigmos F60, jauciuosi kaip dailininke :-D ir akis mokinuosi dazyt su RT starter set thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos smile.gif).
Stoju į jūsų būry. Pradėsiu mokytis visažo taigi vakar truputuką apsipirkau.
Nusipirkau Core rinkinįhttp://realtechnique...core-collection , Starter rinkinį http://realtechnique...ced/starter-set , ir iš anksčiau turiu powder ir blush šepetėlius. Galvojau pirkti sigmos arba mac rinkinį, bet pagalvojau kad moksliukams pilnai užteks šito rinkinuko, baigusi jau galėsiu investuoti į geresnius. smile.gif).

Šįryt išbandžiau keletą iš jų, kurių nebuvau bandžiusi, tai labai patenkinta, ypač buffing šepetėliu. smile.gif.
Atsakyti
Kokios jūsų nuomonės apie Fräulein3°8 šepetėlius? 4u.gif kiek paskaičiau atsiliepimai gan geri apie juos g.gif
Atsakyti
merginos, kurios naudojat shiseido sepetlius kaip jums jie? kaip manot sie originalus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 23 liepos 2012 - 19:18
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 23, 20:15)
merginos, kurios naudojat shiseido sepetlius kaip jums jie? kaip manot sie originalus?
user posted image

Cia gal koks kelioninis variantas g.gif Siaip tai jie labai minksti, labai labai... Ir ziurint koks sepetelis. Man pvz. skaistalu siek tiek per mazas, o pudros siek tiek per ilgi plaukeliai...
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 07 23, 21:44)
Cia gal koks kelioninis variantas  g.gif  Siaip tai jie labai minksti, labai labai...  Ir ziurint koks sepetelis. Man pvz. skaistalu siek tiek per mazas, o pudros siek tiek per ilgi plaukeliai...

na cia toks mini brush set su dekliuku tai tikriausiai kelioninis,na seip nedaug esu as tu sepeteliu bandzius bet is dabar naudojamu dior labiausiai patinka,jie ir gana minskti.. bet man dabar reikia tokio sepetelio kaip tas didziausias o sitas rinkinukas padoria kaina bet kadangi su seis susidurus nesu bijau nusipirkti fake.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 07 24, 11:40)
na cia toks mini brush set su dekliuku tai tikriausiai kelioninis,na seip nedaug esu as tu sepeteliu bandzius bet is dabar naudojamu dior labiausiai patinka,jie ir gana minskti.. bet man dabar reikia tokio sepetelio kaip tas didziausias o sitas rinkinukas padoria kaina bet kadangi su seis susidurus nesu bijau nusipirkti fake.. 4u.gif

Turiu Dior skaistalu, patinka labiau uz Shiseido. Jei is kokio Ebejaus tie sepeteliai, tai tikrai nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti