Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(ESLAUDA @ 2012 07 29, 19:39)
Turiu Dior skaistalu, patinka labiau uz Shiseido. Jei is kokio Ebejaus tie sepeteliai, tai tikrai nepirkciau  schmoll.gif

nusipirkau, originalus, buvo prideti kaip dovana perkant kosmetika, bet vistik dior man irgi labiau patinka (turiu panasaus tipo kelioninin rinkini) smile.gif
Atsakyti
Visai naudinga info renkantis šepetėlius mirksiukas.gif
http://www.drogas.lt...iazo-sepeteliai
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal kas turite siuos sepetelius ir man galetu paaiskinti, kam jie skirti naudoti:

http://www.sigmabeau...uo_p/smax05.htm

F84 Angled Kabuki ir F82 Round Kabuki. Pagal aprasa vienas biriems mineraliniams produktas, o kitas kreminiams? Bet keista, kad jie tada mazoki ir tankus.

Bandziau paeksperimentuoti: kremine pudra tepiau ant veido su Angled Kabuki, tai lyg tiko, bet gan smarkiai padenge veida - del tankaus sepetelio unsure.gif
O round Kabuki kazkokia mistika, galvojau tiks biriai pudrai, bet jis per mazas. Tai turbut tuomet skaistalams? Bet velgi, tankus ir ryskiai padengia, net ir tuos pacius skaistalus.

Turbut nemoku su jais zaisti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailiute: 02 rugpjūčio 2012 - 22:37
F84 - puikiai naudoja kreminei pudrai, kreminiams skaistalas. Skaistalams, bronzantui...
Pažiūrėkite youtube, manau tikrai rasite daug naudojimo paskirčių mirksiukas.gif
Man apskritai šie Sigmos kabukiai visi tokie multifunkciniai atrodo, tiesiog reikia pačiai prisitaikyti kam patogiausia ir geriausia naudot
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 08 02, 23:55)
F84 - puikiai naudoja kreminei pudrai, kreminiams skaistalas. Skaistalams, bronzantui...
Pažiūrėkite youtube, manau tikrai rasite daug naudojimo paskirčių  mirksiukas.gif 
Man apskritai šie Sigmos kabukiai visi tokie multifunkciniai atrodo, tiesiog reikia pačiai prisitaikyti kam patogiausia ir geriausia naudot

O sakykite, kaip daznai ir kaip juos valyti? blush2.gif Skaiciau, kad lyg su sampunu isplauti. Spec valymo priemoniu nenoriu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 03, 15:14)
O sakykite, kaip daznai ir kaip juos valyti? blush2.gif Skaiciau, kad lyg su sampunu isplauti. Spec valymo priemoniu nenoriu pirkti schmoll.gif

Su šampūnu, muilu. Tikrai nebūtina spec.skysčio pirkti. Valymas priklauso nuo to kiek naudojate manau, kitos plauna po kiekvieno dažymosi, man to tikrai nereikia, dažausi ne kasdien, tad ir plaunu įvairiai. Kartais po 2 naudojimų, kartais po 5 tongue.gif Priklausomai kaip laiko turiu ir dar atsižvelgiu į tai, kad šie kabukiai ilgiau džiūna, tai kokias 12 val tikrai nejudinami stovėt turi, tai vakare tikrai neplaunu jeigu ryte dažytis reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu ji jau 3-ius metus ir esu lb patenkinta:)

erdesa
user posted image

nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 03, 14:14)

As plaunu su paprastu sampunu, dar siek tiek ir balzamo uzdedu, minkstuciai tampa. Esu nusipirkusi ir specialu sampuna sepeteliams, skirtumo kazkaip nepastebejau smile.gif
Atsakyti
turejau EcoTool , tai RT asmeniskai man geresni, vienintelis RT minusas , gumine sepetuko kotelio dalis, kuri sunkiai kisasi i dekliuka. akiu rinkinukas visom prasmem pranasesnis uz ET , nes ET masyvus labai sepeteliai,trumpi ir stori koteliai, o RT ilgi, ploni, patogesni dazytis, smulkus sereliai(pats ju plotas nedidelis), is ET patiko labiausiai pudros sepetelis, bet DIDYSIS RT uz ji zymiai geresnis:)

mano RT kolekcija

user posted image
cia 2 rinkiniai(Core, Eyes)+dickis,sudeti i viena dekliuka. man taip patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 04 rugpjūčio 2012 - 21:24
as turiu visus, isskyrus didyji is RT. siaip is akiu rinkinio nenaudoju antakiu sepetelio- tam man jis per didelis ir akcentu sepetelio.
is core rinkinio naudoju visus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 04 rugpjūčio 2012 - 22:56
Papasakokite apie MAC 187 paskirtį. Šiuo metu naudoju mineraline pudrą. Bet kaip suprantu, 187 labiau tinkamas kreminei. Ar yra daugiau šio šepetėlio pritaikymo būdų, pvz, ar galėčiau jį naudoti veil'ui, skaistalams ir pan.?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 08 05, 00:45)
Papasakokite apie MAC 187 paskirtį. Šiuo metu naudoju mineraline pudrą. Bet kaip suprantu, 187 labiau tinkamas kreminei. Ar yra daugiau šio šepetėlio pritaikymo būdų, pvz, ar galėčiau jį naudoti veil'ui, skaistalams ir pan.?

Siaip is esmes ji prisitaikot pagal save ir kam jums jis patinka. Galima naudot labai pigmentuotiem skaistalams, tai svleniau jis uztepa, galim shimmeriui, bronzatui, pudrai - na kiek fantazina isnesa. Nors man asmesniskai jis smagesnis kreminiams/skystiems produktams, o ne biriems.
Atsakyti