Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

as su klausimu. biggrin.gif

ar yra RT bent vienas šepetėlis tinkamas meteoritams? kad juos pakabintu? 4u.gif

ir kuris iš RT tinka biriai pudrai g.gif na kad galėčiau normaliai įtrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 15, 09:41)

ar yra RT bent vienas šepetėlis tinkamas meteoritams? kad juos pakabintu?  4u.gif

ir kuris  iš RT tinka biriai pudrai  g.gif  na kad galėčiau normaliai įtrinti  4u.gif

pasiziurekit pixiwoo video you tube kaip ji juos naudoja, juk cia jos sepeteliai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 15, 08:47)
Hmm... kaip įdomu kodėl? per standus ar kas? o tai ir jūs pardavėt ar naudojat kitai paskirčiai?

tiesiog man nepatiko kaip jis dengė pudrą, man gražiai nepasiskistydavo, mėgstu lengvą padengimą, o jis dengia gan sunkiai smile.gif tam reikalui man daug geresni tokie šepetėliai kaip MAC 187 arba Sigmos atitikmuo F50 arba Sigma F60. Tiesą sakant kasdien pudrą dengiu būtent su pastaruoju šepetėliu smile.gif Aš F80 pardaviau, nes niekam kitam nepritaikiau smile.gif Manau vis tik jis labiausiai tinka mineralinei įtrinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 15 birželio 2012 - 10:12
QUOTE(žvarba @ 2012 06 15, 11:10)
tiesiog man nepatiko kaip jis dengė pudrą, man gražiai nepasiskistydavo, mėgstu lengvą padengimą, o jis dengia gan sunkiai smile.gif tam reikalui man daug geresni tokie šepetėliai kaip MAC 187 arba Sigmos atitikmuo F50 arba Sigma F60. Tiesą sakant kasdien pudrą dengiu būtent su pastaruoju šepetėliu smile.gif Aš F80 pardaviau, nes niekam kitam nepritaikiau smile.gif Manau vis tik jis labiausiai tinka mineralinei įtrinti g.gif

Na bandziau as su juo mineraline, tai kazkaip is viso tragiskai dengia, tokiais plemais gavosi,manau mineralinei reikia minkstesnio ir didesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 15, 09:41)

ar yra RT bent vienas šepetėlis tinkamas meteoritams? kad juos pakabintu?  4u.gif

pas mane nemažai dulkelių meteorituose, tai lengvai perbraukti veidui tinka RT skaistalų šepetėlis, bet jei taip rimtam naudojimui, itrynimui tai netiks tikrai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 06 15, 10:15)
Na bandziau as su juo mineraline, tai kazkaip is viso tragiskai dengia, tokiais plemais gavosi,manau mineralinei reikia minkstesnio ir didesnio  smile.gif

aš mineralinės nenaudoju, tik pafilosofavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 15, 09:53)
Man asmeniskai per standus buvo, per daug tankus sereliai, o kur ji dar galima naudot, tai nelabai isivazduoju  g.gif

Nu va doh.gif o aš taip laukiu to šepetėlio, prisižiūrėjau youtubes ir atrodo, kad jis nuostabus, daug kur pritaikomas, nors jau kažkurioj temoj rašiau, kad iš to savo universalumo gali būti netinkamas niekam doh.gif
Nu pažiūrėkit koks jis universalus biggrin.gif :
http://www.youtube.c...h?v=I1oio7y0rKU

O sakot, kad jum patinka Sigmos F60, o man tik iš bėdos jis. Sunku paskirstyt, nes pradžioje šniūrais tepa, kol sulygini...Kreminę pudrą reikia įtrinti į odą, o su plokščiu šepetėliu man nekaip gaunasi schmoll.gif aišku, su juo patogu prieiti aplink nosį, paakius, lūpas.
F50, nors ir neturiu, bet atrodo labai didelis ir perdaug minkštas, kad galėtum gerai jį kontroliuoti g.gif
Turbūt geriausiai kreminę pudra dengti su Beautyblender'iu, tik, kad pudros daugiau sunaudoja.
user posted image
Papildyta:
Shopingas, čia šitas Sephoros pudros šepetėlis, kuris gerai kabina kompaktinę?
http://www.sephora.c...3?skuId=1243963
Galėtų būti ir pigesnis g.gif Gal ką pasiūlytumėt iki 25 $? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 15 birželio 2012 - 11:30
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 15, 12:32)
Nu va  doh.gif o aš taip laukiu to šepetėlio, prisižiūrėjau youtubes ir atrodo, kad jis nuostabus, daug kur pritaikomas, nors jau kažkurioj temoj rašiau, kad iš to savo universalumo gali būti netinkamas niekam  doh.gif 
Nu pažiūrėkit koks jis universalus  biggrin.gif :
http://www.youtube.c...h?v=I1oio7y0rKU

O sakot, kad jum patinka Sigmos F60, o man tik iš bėdos jis. Sunku paskirstyt, nes pradžioje šniūrais tepa, kol sulygini...Kreminę pudrą reikia įtrinti į odą, o su plokščiu šepetėliu man nekaip gaunasi  schmoll.gif aišku, su juo patogu prieiti aplink nosį, paakius, lūpas.
F50, nors ir neturiu, bet atrodo labai didelis ir perdaug minkštas, kad galėtum gerai jį kontroliuoti  g.gif
Turbūt geriausiai kreminę pudra dengti su Beautyblender'iu, tik, kad pudros daugiau sunaudoja.
user posted image
Papildyta:
Galėtų būti ir pigesnis  g.gif Gal ką pasiūlytumėt iki 25 $?  blush2.gif

Na as jau kuri laika naudoju ta beauty blenderi ir tikrai galiu pasakyti, kad labai fainas dalykelis, pudra man daug graziau dengia nei sigma F80 (nors pradzioj kaip ir patiko), o kaina kone panasi gaunasi, bet kad pudros daugiau susinaudoja tai irgi faktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 15, 12:50)
Na as jau kuri laika naudoju ta beauty blenderi ir tikrai galiu pasakyti, kad labai fainas dalykelis, pudra man daug graziau dengia nei sigma F80 (nors pradzioj kaip ir patiko), o kaina kone panasi gaunasi, bet kad pudros daugiau susinaudoja tai irgi faktas  doh.gif

Žodžiu, kai pradedi gilintis, tai nėra idealaus šepetėlio biggrin.gif o visų susipirkti irgi negali doh.gif nei finansiškai, nei dėl vietos stokos .
Nu kreminei pudrai dar pasirinkimo iš bėdos yra, vienaip ar kitaip išgauni norimą rezultatą, bet va kaip išsirinkti kompaktinei pudrai, tai sudėtingas reikalas. Jau linkau prie visų tų kabuki tam reikalui, bet, kad tinkamo irgi neišsirenku. Tas MAC fainutis atrodo, toks apvalus ir nemažas, nes nenoriu mažiuko, bet tai kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 15, 13:04)
Žodžiu, kai pradedi gilintis, tai nėra idealaus šepetėlio  biggrin.gif o visų susipirkti irgi negali  doh.gif nei finansiškai, nei dėl vietos stokos .
Nu kreminei pudrai dar pasirinkimo iš bėdos yra, vienaip ar kitaip išgauni norimą rezultatą, bet va kaip išsirinkti kompaktinei pudrai, tai sudėtingas reikalas. Jau linkau prie visų tų kabuki tam reikalui, bet, kad tinkamo irgi neišsirenku. Tas MAC fainutis atrodo, toks apvalus ir nemažas, nes nenoriu mažiuko, bet tai kaina  blink.gif

Del Mac tai irgi yra ivairiu nuomoniu, daug kam tas pudros nepatinka, nes atseit siurkstus ir seriasi g.gif Siaip gal butu visai nieko tas is Eco tools bronzato, nesenai ji tik gavus tai nelabai dar bandziau, bet vien jau kaina nekandanti, o kad kokybiskas ir svelnutis tai tikrai thumbup.gif Siandien kaip tik ji isbandziau meteoritams, tai patiko tikrai thumbup.gif ir mineralinei bandziau irgi idealus thumbup.gif Va kaip bus kompaktinei dar nzn, nes laukiu jos dar parkeliaujant bigsmile.gif bet kiek domejaus tai labai daug pagyru siam sepetukui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 15, 13:18)
Del Mac tai irgi yra ivairiu nuomoniu, daug kam tas pudros nepatinka, nes atseit siurkstus ir seriasi  g.gif Siaip gal butu visai nieko tas is Eco tools bronzato, nesenai ji tik gavus tai nelabai dar bandziau, bet vien jau kaina nekandanti, o kad kokybiskas ir svelnutis tai tikrai  thumbup.gif Siandien kaip tik ji isbandziau meteoritams, tai patiko tikrai  thumbup.gif ir mineralinei bandziau irgi idealus  thumbup.gif  Va kaip bus kompaktinei dar nzn, nes laukiu jos dar parkeliaujant  bigsmile.gif bet kiek domejaus tai labai daug pagyru siam sepetukui  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Va jau atradote kelias paskirtis šiam šepetėliui. O mineralini pudrai, tai tą biriai naudojate? Parašykit kai pabandysit kompaktinei, aš gal dar būsiu nenusipirkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 15, 12:32)
Galėtų būti ir pigesnis  g.gif Gal ką pasiūlytumėt iki 25 $?  blush2.gif

Sitas - kaina nemaza, bet viska atperka malonumas juo naudotis. O siaip pasidaryk Sephora newsletter (ar prisiregistruok), tai eis i emaila pasiulymai, tia kartais ir koduka koki mesteli nuolaidai (10-20%).
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 15, 17:16)
o kiek kainuoja amerikej sephora sepeciai? pas mus italijoje apie 20€

Zbitka visos kainos puslapyje http://www.sephora.c...k...&ref=900209 4u.gif

Astukasas man kompaktinei patinka is Real Techniques buffing brush 4u.gif
Atsakyti