bet man netrukdo..nors ir gana didelis pasidare, bet blendina vistiek gerai, naudoju toliau, nors mano vokas irgi nera didelis
maniskis E25 irgi issipute. Net teko ilgai paieskot, kol panasia foto radau
kazkas tokio https://lh4.googleus...Y8/DSCF2017.JPG
bet man netrukdo..nors ir gana didelis pasidare, bet blendina vistiek gerai, naudoju toliau, nors mano vokas irgi nera didelis
QUOTE(raar @ 2012 10 04, 10:39)
tai jei turit,- pabandykit ir žinosit
vienam patinka, kitam- ne... Man pvz jis labai smagus, nors MAC analogiško neturiu 
Tai uztai ir klausiu, nes nezinau, ar pradet naudoti, nes kol kas jis naujas pas mane, jei jau parduosiu, tai nauja, o ne naudota
QUOTE(Astukasas @ 2012 10 08, 10:14)
manau kad apsaugotu
gal kas naudojote Estee Lauder Foundation Brush šepetuką ir turite atsiliepimų?
QUOTE(Astukasas @ 2012 10 08, 09:14)
nėra jokios paslapties
QUOTE(žvarba @ 2012 10 10, 09:45)
nėra jokios paslapties
atsisiųskit šepetėlių tinklelius ir nebeliks jokių problemų... Jų yra visokiausių ir kainos nedidelės... kažkada pirkau tokius iš costal scents, bet yra ir ebay 
Tai aš ir noriu tą padaryti, tik va neįzivaizduoju kokio čia dydžio reikia? Pudros, skaistalų šepetėliai turi tas plastmasines šėrelių apsaugas, tai jiems kaip ir nereikia tų tinklelių...Apskritai, man iškilo poreikis tik E25 šio daikto, nes su visais kitais šepetėliais ir taip puikiai susitvarkau
Papildyta:
Nu ir ko tik neprisigalvoja tos moterys
Ką gero-blogo galit pasakyti apie RT šepetėlius kreminei pudrai?
Foundation brush

Essential foundation brush(pirmas iš kairės rinkinyje)

Skaičiau dvi temas-bet apie šituos nebuvo atsiliepimų,o rinkinius tikrai ne viena pirko
Foundation brush

Essential foundation brush(pirmas iš kairės rinkinyje)

Skaičiau dvi temas-bet apie šituos nebuvo atsiliepimų,o rinkinius tikrai ne viena pirko
Antrasis labai mažiukas, bent jau man per mažas kaip kreminei pudrai
O aš supratau, kad šitas normalaus dydžio, o iš kito rinkinuko mažas-Pointed Foundation Brush
va šitam:
va šitam:
QUOTE(Cocosine @ 2012 10 11, 13:08)
O aš supratau, kad šitas normalaus dydžio, o iš kito rinkinuko mažas-Pointed Foundation Brush
va šitam:

va šitam:

Teisingai, šitam rinkinyje pats mažiausias
Koki patartumete nebrangu concealer sepeteli?
QUOTE(the_wanted @ 2012 10 11, 13:47)
ecotools
čia jei kreminiam/slystam maskuokliui, o mineraliniam, biriam naudoju EM