Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(the_wanted @ 2012 10 11, 13:47)
Koki patartumete nebrangu concealer sepeteli?  4u.gif

Man maskuokliui kolkas pats geriausias Everyday Minerals eye kabuki sepetelis - pradzioj naudojau seseliams, bet paskui pabandziau maskavimui ir labai prilipo jis tam reikalui thumbup.gif Vistiek maskuokli reikia itapsnot, kad gerai laikytusi ir graziai atrodytu, o ne tept, braukt (bent man sita technika pasiteisina labiausiai), tai tie tikrieji ploksti maskavimo sepeteliai man nepatiko. O su siuo EM patapsnoju, paskui tuo paciu sepeteliu ir permatoma ar paprasta pudra paimu ir uztvirtinu maskuokli.
user posted image
Atsakyti
Gal kas naudojat Bobbi Brown sepetelius? Domina atsiliepimai apie Foundation Brush 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif gal galėtumete pagelbėti ir patarti. blush2.gif Kurie šepetėliai labiau vertesni dėmesio e.l.f. studio brush ar ecotools? Susižavėjau ecotools, bet suabejojau dėl šepetėlių akims, pasirodė tokie išsipūtę. g.gif O gal ką nors geresnio galėtumete pasiūlyti už panašią kainą. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar naudojat kas Sigmos F35? Noreciau kanors biriam shimeriui issirinkt, o tai dabar naudoju kas papuola. O gal kazka kito galetumete rekomenduoti bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri turit sigma e15 ir galit pakomentuot, ar jis tikrai kietokas/standus? nes man būtent tokio ir reikia.. (reikia, kad kabintų NYX Milk Jumbo Eyepencil ir tuomet brėžtų liniją.. su sigmos e65 nesigauna, per minkštas).
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 10 16, 22:18)
gal kuri turit sigma e15 ir galit pakomentuot, ar jis tikrai kietokas/standus? nes man būtent tokio ir reikia.. (reikia, kad kabintų NYX Milk Jumbo Eyepencil ir tuomet brėžtų liniją.. su sigmos e65 nesigauna, per minkštas).

Truputi ne į temą, bet kur jūs brėžiate liniją su NYX Milk? Pravedime?
Atsakyti
dar nebreziu, nes per storai ir netiksliai gaunas biggrin.gif bet noreciau. Tada ant virsaus norimos spalvos seseliai, taip jie ryskesni gaunasi. Cia nusispoksojau vienam bloge, pvz. http://lh5.ggpht.com.....55B3%255D.jpg g.gif galima aisku ir per visa voka uztept ir ka nereik isblendint su pirstu, bet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 10 17, 11:07)
dar nebreziu, nes per storai ir netiksliai gaunas biggrin.gif bet noreciau. Tada ant virsaus norimos spalvos seseliai, taip jie ryskesni gaunasi. Cia nusispoksojau vienam bloge, pvz. http://lh5.ggpht.com.....55B3%255D.jpg g.gif galima aisku ir per visa voka uztept ir ka nereik isblendint su pirstu, bet.. blush2.gif

Supratau. Aš irgi naudoju NYX Milk, bet visam vokui ir paskui šešėlius tepu, tada tikrai gaunasi ryškesnė, tokia kokia noriu spalva drinks_cheers.gif
Tik aš nelabai suprantu kam jums reikalingas tas E15 Sigmos tam reikalui. Kodėl jūsų nuomone jis turėtų buti super standus, juk vistiek tą liniją reikia pasklaidyt, kitaip nesiteps gražiai šešėliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 10 16, 22:18)

o e20 netiktu? pati jo neturiu, bet atrodo tvirtokas
Atsakyti
Kalbejot apie sepeteliu apsaugas.. Gal kas zinot, ar yra kur pirkti tu plastmasiniu sepeteliu apsaugu, kurias siaip duoda perkant sepeteli? Manaja kambarine viesbuty ismete gun_bandana.gif dabar kiekviena karta keliaujant sepetelis klaiposi visaip, baisu ziuret..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 17 spalio 2012 - 22:16
Jau kazkiek laiko panaudojus, apzvelgsiu keleta sepeteliu ax.gif

MAC 217 vienas populiariausiu MAC sepeteliu, seseliams issklaidyti, linijoms susvelninti, galima ir seseli ant voko uztepti, sepetelis svelnus. Labai juo patenkinta.
MAC 219 labai fainas, duminiam makiazui, uztepti seseli ant rauksles, apatinei akies linijai, norint paryskinti isorini akies voka ar vidini akies kamputi.
Sigma E20 toks tvirtas, trumpas sepetelis, tinka detalesniam seseliu uztepimui, norint uztepti seselius ant apatines akies linijos, bet labai plonu liniju nebrezia.
Sigma E40 turetu buti labai geras blendinimo sepetelis, bet per didelis mano mazam akies vokui, netiko tam reikalui, bandysiu ieskoti kitu panaudojimo budu, nes pats is esmes sepetelis labai fainas, kazkur tureciau pritaikyti smile.gif
Sigma E50 didelis seseliu sepetelis, man atradimas, nerealus, daugiafunkcinis-seseliu pagrindui, paakiu maskuokliui, highlighter'iui-ypac po antakiui, konturavimui aplink nosi, labai juo patenkinta.
Sigma E55 seseliu sepetelis, normalus, kokybiskas, gerai uztepa seselius, ko daugiau reikia smile.gif
Sigma F05 konturavimo sepetelis-fainas ir konturavimui, ir skaistalams uztepti.
Sigma F35 sepeteliu bandziau konturuoti, visai patiko, dar naudoju highlighter'iui, ypac ant nosies linijos, atradau, kad dar labai tinkamas sausai pudrai uztepti sunkiau prieinamose vietose-apie akis, nosi ir pan.

Visi sepeteliai kokybiski, svelnuciai, isplovus nesisere, neturiu prie ko prikibti smile.gif O siaip tai, manau, kiekviena is musu atranda sau pacius paciausius sepetelius, be kuriu neisivaizduoja makiazo, taip pat ir ju panaudojimo budus, nes dauguma sepeteliu ne 1 funkcija gali atlikti, svarbu pabandyti ir atrasti savo mylimiausius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 17 spalio 2012 - 22:29
Ar esate kuri naudojusi RT Stippling brush?
user posted image

Jis man panasus i MAC 187 ar 130 g.gif
Atsakyti