Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Aš taip pat įsigijau Mac šepetėlių, man jie super, tačiau Sigmos nesu bandžiusi, būtų įdomu palyginti...
Esu turėjus Ecotools, tai visiškas š...palyginus su Mac, labai sunku normaliai šešėlius padengti, sunku sklaidyti ir t.t.

Išties pritariu ankstesniam postui,kad labai svarbu ilgaamžiškumas.
Pandora, kiek laiko naudoji pvz vieną Mac šepetėlį ir kaip dažnai?po kiek laiko nusidėvi?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 15, 11:31)
Na, del Mac, ne visai sutikciau, taip, jie nera pigus ir, beabejo, galima rasti ju analogu. Bet Mac sepetelis ir po 10 metu bus toks pats, kaip pirktas pirma diena, tad ju kokybe tikrai auksta. Beabejo, yra puikiu Sigma ar kitu firmu puikios kokybes atitikmenu, bet tikrai ne visu MAC sepeteliu, nes kai kurie sepeteliu atitikmenys labai skiriasi. Esu kazkada daug skaiciusi atsiliepimu, su palyginamosiomis foto, ziurejusi video, tikrai ne visiems galima rasti beveik identiskus analogus. Sigma sepeteliai tikrai geri, pati juos naudoju, jie puikus, bet turiu ir keleta MAC, kuriu analogams, mano manymu, gana toli iki MAC, na, bet cia mano nuomone, juk kiekvienas pasirenkam sepetelius pagal savo poreikiu, ne visiems juk ir reikia daug sepeteliu:)

Prisidesiu prie Almost prasymo, Povilo sepeteliu kolekcija tikrai butu idomu pamatyti bigsmile.gif  blush2.gif

deja ne, MAC 187 tikrai reiktų keisti, nes pradeda šereliai byrėti, trupėti, retėti... Nors pirktas originalus, bet visada palieka šerelių ant veido, kuriuos reik su pincetu nuiminėti, erzina doh.gif Akių šepetėliams priekaištų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 11 15, 13:13)
Pandora, kiek laiko naudoji pvz vieną Mac šepetėlį ir kaip dažnai?po kiek laiko nusidėvi?

Mac tik neseniai pradejau naudoti, bet tais, kuriuos turiu, labai patenkinta ax.gif Kaip daznai, tai cia jau priklausomai kaip daznai dazausi, bet naudoju kiekvieno dazymosi metu. Po kiek laiko nusidevi-nepasakysiu, bet kiek esu skaiciusi komentaru, taip pat ir profesionaliu visazistu, tai raso, kad ir po 10 metu sepeteliai atrodo kaip nauji, nepakeite savo formos smile.gif

QUOTE(Becel @ 2012 11 15, 14:51)
deja ne, MAC 187  tikrai reiktų keisti, nes pradeda šereliai byrėti, trupėti, retėti... Nors pirktas originalus, bet visada palieka šerelių ant veido, kuriuos reik su pincetu nuiminėti, erzina  doh.gif  Akių šepetėliams priekaištų neturiu  ax.gif

Del veido sepeteliu tikrai nezinau, nes kol kas tik akiu turiu, kaip tik masciau veidui 188 isigyti, tai dabar kazkaip nezinau, suabejojau g.gif Nors su tuo serimusi tai irgi nesuprasi, kai skaitai atsiliepimus, tai vieni raso, kad seriasi, kiti raso, kad nei vienas plaukelis neiskrito, tai ir suprask, kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 15, 12:31)
Na, del Mac, ne visai sutikciau, taip, jie nera pigus ir, beabejo, galima rasti ju analogu. Bet Mac sepetelis ir po 10 metu bus toks pats, kaip pirktas pirma diena, tad ju kokybe tikrai auksta.

dėl kokybės drįstu pasiginčyt. MAC 187 šepetėlį turiu jau labai seniai, gal 6 metus, bet tikrai jis nėra toks, koks buvęs, vien dėl to, kad šereliai iškritę, apasilaužę, todėl tankumas jų tikrai nebe toks, koks buvęs schmoll.gif
Atsakyti
apie ilgaamžiškumą, aš no name firmos šepetėlius naudojau gerą dešimtmetį ir nesiskundžiau, šiek tiek paretėjo, bet tai manau normalu g.gif biggrin.gif labai juos mylėjau, t.y. prižiūrėjau, gal dėl to g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 15 lapkričio 2012 - 15:56
QUOTE(Vitulka @ 2012 11 15, 15:52)
dėl kokybės drįstu pasiginčyt. MAC 187 šepetėlį turiu jau labai seniai, gal 6 metus, bet tikrai jis nėra toks, koks buvęs, vien dėl to, kad šereliai iškritę, apasilaužę, todėl tankumas jų tikrai nebe toks, koks buvęs schmoll.gif

As ir nesigincysiu, nes MAC neilgai naudoju, bet pries juos isigydama perskaiciau ziauriai daug atsiliepimu, atsiliepimu apskritai apie MAC sepetelius ir apie kiekviena atskirai, palyginimus ir t.t. Net profesionalai, kurie daznai sepetelius naudoja, raso, kad ir po 10 metu sepeteliai tokie patys, na, telieka, aisku, tiketi arba ne biggrin.gif Pati asmeniskai po 10 metu nebent galesiu parasyti biggrin.gif O siaip tai pastebejau, kad visumoj yra labiau giriami sepeteliai akims nei veidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 15, 17:30)
As ir nesigincysiu, nes MAC neilgai naudoju, bet pries juos isigydama perskaiciau ziauriai daug atsiliepimu, atsiliepimu apskritai apie MAC sepetelius ir apie kiekviena atskirai, palyginimus ir t.t. Net profesionalai, kurie daznai sepetelius naudoja, raso, kad ir po 10 metu sepeteliai tokie patys, na, telieka, aisku, tiketi arba ne biggrin.gif Pati asmeniskai po 10 metu nebent galesiu parasyti biggrin.gif O siaip tai pastebejau, kad visumoj yra labiau giriami sepeteliai akims nei veidui smile.gif

MAC ir yra garbinamas už akių šepetėlius. Nors blending brush 217 man pasikeitė po pirmo plovimo, plaukeliai šiek tiek pasibangavo ir pasipūtė. Lygiai taip pat ir veido 187 pasidarė. Iš esmės, jų veido šepetėlius priskirčiau prie vidutinių, kurie tikrai ne 10čiai metų. Dėl akių šepetėlių - taip, gal ir amžini, nes tikrai neslenka kiek naudoju ir beveik visi išlaiko savo formą.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 11 15, 18:45)
MAC ir yra garbinamas už akių šepetėlius. Nors blending brush 217 man pasikeitė po pirmo plovimo, plaukeliai šiek tiek pasibangavo ir pasipūtė. Lygiai taip pat ir veido 187 pasidarė. Iš esmės, jų veido šepetėlius priskirčiau prie vidutinių, kurie tikrai ne 10čiai metų. Dėl akių šepetėlių - taip, gal ir amžini, nes tikrai neslenka kiek naudoju ir beveik visi išlaiko savo formą.

Man 217 po plovimo visiskai nepasikeite g.gif nei pasipute, nei pasibangavo.
O 187 siurkstus? Zinau, kad jis is naturaliu ir sintetiniu sepeteliu, kadangi turiu labai jautria veido oda, daznai naturaliu sereliu sepeteliai man nelabai tinka, tai idomu, 187 labai siurkstus ar prie svelnesniu? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 15, 23:02)
Man 217 po plovimo visiskai nepasikeite g.gif nei pasipute, nei pasibangavo.
O 187 siurkstus? Zinau, kad jis is naturaliu ir sintetiniu sepeteliu, kadangi turiu labai jautria veido oda, daznai naturaliu sereliu sepeteliai man nelabai tinka, tai idomu, 187 labai siurkstus ar prie svelnesniu? g.gif  ax.gif

Jis sudaro švelnumo pojūtį, nes sintetiniai šereliai ilgesni ir labiau liečiasi prie veido. Mano oda irgi pradėjo jautrėti šepetėlių atžvilgiu, bet šis švelnus, neerzina. Tik nervina krentantys jo šereliai.
Atsakyti
Ateinu su keliais atsiliepimais apie Sigma šepetėlius smile.gif

Sigma F80 Flat Kabuki
"Sigma" šepetėlis skystai pudrai ar makiažo pagrindui. Galiu apibūdinti dviem žodžiais - nuostabus šepetėlis. Labai man patinka. Puikiai atlieka savo darbą. Labai tolygiai paskirsto pudrą ant veido odos, tikrai kitoks vaizdas nei tepant pirštais. Anksčiau tepdavau pirštais ir galvojau, kad joks šepetėlis negali atstoti pirštų. Deja deja. Šis šepetėlis daug geriau padengia nei pirštai. Dydis jo idealus, šereliai labai švelnūs, minkšti ir labai tankūs. Dėl to atsiranda vienas minusas - labai sunku jį išplauti. Tenka gerokai pavargti. Taip pat dar vienas minusas - "susinaudoja" su juo daugiau pudros nei tepant pirštais. Na bet šiuos du minusus visiškai užgožia malonumas naudotis šiuo šepetėliu! smile.gif

Sigma F05 Small Contour
"Sigma" šepetėlis veido kontūravimui. Jo forma yra apvali, o šereliai labai tankūs. Aš jį naudoju ne tik kontūravimui, taip pat dar skaistalams puikiai jis man tinka. Patinka, kad standus, gerai paima produktą. Tikrai smagus šepetėlis. Nors internete nėra labai daug gerų atsiliepimų apie jį, tačiau aš tikrai jį mėgstu dėl jo dydžio ir formos, labai patogus!

Sigma E55 Eye Shading
"Sigma" šepetėlis šešėlių uždėjimui. Labai patogus viso voko padengimui, tam jį ir naudoju. Galima naudoti tiek presuotus, tiek birius šešėlius. Puikiai "paima" šešėlius ir galima uždėti intensyvią spalvą ant voko. Forma taip pat labai gera - plokščias ir šiek tiek kupolo formos. Šereliai minktši, tačiau pakankamai tankūs ir tvirti. Šepetėlio dydis taip kaip tik - be didelio vargo ir ilgų pastangų galima greitai padengti visą voką šešėliais.

Beje, dėl Sigmos E45 po kelių plovimų jis man nerealiai išsipūtė ir nebeliko to smailumo verysad.gif dabar nusipirkau ebay tuos tinklelius džiovinimui, tikiuosi padės jie man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 16 lapkričio 2012 - 14:16
QUOTE(Gisana @ 2012 11 16, 13:16)

Beje, dėl Sigmos E45 po kelių plovimų jis man nerealiai išsipūtė ir nebeliko to smailumo  verysad.gif  dabar nusipirkau ebay tuos tinklelius džiovinimui, tikiuosi padės jie man  smile.gif

o neeeee!!!! Kaip tik dėl smailumo jis man taip patiko.. Bijosiu dabar plaut ...O kas per tinkleliai?
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 11 16, 18:57)
o neeeee!!!!  Kaip tik dėl smailumo jis man taip patiko.. Bijosiu dabar plaut ...O kas per tinkleliai?

Tinkleliai tokie va va, man taip gaila dabar.. tikiuosi tie tinkleliai padės atsigauti šepetėliui, o jeigu ne, teks turbūt naują pirkti ir visada džiovinti su tinkeliu rolleyes.gif įdomu, gal man čia tik vienai taip nutiko, gal kitoms forma išlikus po keleto plovimų.
Atsakyti