*moon*, turiu normalaus dydzio f20 ir kelioninio dydzio f30, tai abu fainiai pasipute, f20 - tikrai diiidelis, pustas ir minkstas, naudoju kompaktinei, bet... bent jau maniskio tai vis iskrenta/nuluzta plaukeliai..
tai kartais reik nuo veido rinkt
bet gal partija tokia papuole.. mano f30 kelioninio dydzio, tai manau kiek mazesnis nei "normalus", tai man pudrai mazokas, bet normalaus dydzio turbut butu geras
QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 12:44)
*moon*, turiu normalaus dydzio f20 ir kelioninio dydzio f30, tai abu fainiai pasipute, f20 - tikrai diiidelis, pustas ir minkstas, naudoju kompaktinei, bet... bent jau maniskio tai vis iskrenta/nuluzta plaukeliai..
tai kartais reik nuo veido rinkt
bet gal partija tokia papuole.. mano f30 kelioninio dydzio, tai manau kiek mazesnis nei "normalus", tai man pudrai mazokas, bet normalaus dydzio turbut butu geras 
Jūs kelioninio dydžio F30 turit iš rinkinuko?
Tai F20 didesnis už jį?
Nes man irgi šiek tiek per mažas tas F30 kelioninis, norisi didesnio
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 22, 10:59)
Jūs kelioninio dydžio F30 turit iš rinkinuko?
Tai F20 didesnis už jį?
Tai F20 didesnis už jį?
aha, f30 is kelioninio. O f20 tai normalus, kur po viena perkamas. Tai dauuug didesnis. Galiu po darbo nufotkint ir idet nuotrauka, jei idomu.
QUOTE(someday... @ 2012 11 22, 10:59)
Nu va atstrigo, uzsipirkau
Tik dar lb noriu F25. Ir nzn ką daryt... Ar turi kuri. Veidai uzisakiau RT core rinkinį ir man ten trūksta tokio didelio, man toks fainas atrodo biriai pudrai uzbaigimui, ar Guerlain presuotiem meteoritam perbraukt.. 
turiu F25, man jis labai geras kontūravimui
QUOTE(*moon* @ 2012 11 22, 11:22)
O gal kas naudojat Sigma F20? Ar minksti sereliai? Ar geriau F30?
Reikia kompakt pudrai, meteoritams, siuo metu naudoju tam reikalui TBS ta didiji, bet jis man siek tiek suplotas, noretusi kad butu labiau pasiputes
Reikia kompakt pudrai, meteoritams, siuo metu naudoju tam reikalui TBS ta didiji, bet jis man siek tiek suplotas, noretusi kad butu labiau pasiputes
turiu abu, tiksliau F20 turiu, F30 pardaviau.. F20 man puikus, šereliai minkšti
QUOTE(žvarba @ 2012 11 22, 16:01)
F30 man atrodė kietesnis
nors dabar tiksliai nebepamenu to kietumo, bet jis toks didokas man buvo... nepamilau aš jo... tik F20 turbūt žinot,- yra suplotas, tai pudrai gal nelabai jis...
pudrai ir meteoritams man patinka RT blush brush 
Nežinojau, kad suplotas
O kam tada naudojat F20?
sigma šepetėliai
matyt ne taip išsireiškiau, na F20 yra plokštesnis nei F30
F20 man bronzantui tinka
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 22, 15:18)
QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 15:36)
matyt ne taip išsireiškiau, na F20 yra plokštesnis nei F30
QUOTE(žvarba @ 2012 11 22, 15:01)
turiu F25, man jis labai geras kontūravimui
F30 man atrodė kietesnis
nors dabar tiksliai nebepamenu to kietumo, bet jis toks didokas man buvo... nepamilau aš jo... tik F20 turbūt žinot,- yra suplotas, tai pudrai gal nelabai jis...
pudrai ir meteoritams man patinka RT blush brush 
F20 niekaip negalėčiau pavadinti minkštu. Nešvelnus jis. Ir kompaktinį produktą pabraižo įžiūrimai
sigma
čia gal aiškiau matyti, ką turiu omeny..
Papildyta:
čia gal aiškiau matyti, ką turiu omeny..
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2012 11 22, 15:50)
F20 niekaip negalėčiau pavadinti minkštu. Nešvelnus jis. Ir kompaktinį produktą pabraižo įžiūrimai 
subjektyvu, matyt.. man jis nėra kietas
Astukasas, paguldyti ir iš viršaus
net du turiu.
Tikrai daug išpirkta, e45 nėra (turbūt Gisana visus paimė
), f50 irgi nebėr.. 
vistik užsisakiau f88
QUOTE(someday... @ 2012 11 22, 16:27)
pasiemiau E55, E20, E35, E30 (pastarasis kiek skaičiau tema nelabai populiarus jūsų tarpe)
e30 labai Tikrai daug išpirkta, e45 nėra (turbūt Gisana visus paimė
vistik užsisakiau f88
QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 20:15)
Manau, nenusivilsit
QUOTE(Mivida @ 2012 11 22, 10:17)
Tikrai EM šepetėliai mineralinei patogūs. Aš pati naudoju long handled kabuki.
Va man patikęs komentaras, palyginimas:
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 11, 20:35)
Jie abudu mano favoritai, kitu jau nebereikia, viena diena naudoju flat top, kita, kol dziusta flat top (kadangi plaunu juos kasdien), long handled. manau, nepasigailesit. tiesiog vienas (flat top, yra siek tiek mazesnis bei tas plokscias pavirsius leidzia siek tiek kruopsciau itrint pagrinda, o long handled deka makiazas buna siek tiek lengvesnis. bet abudu geri