Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

*moon*, turiu normalaus dydzio f20 ir kelioninio dydzio f30, tai abu fainiai pasipute, f20 - tikrai diiidelis, pustas ir minkstas, naudoju kompaktinei, bet... bent jau maniskio tai vis iskrenta/nuluzta plaukeliai.. doh.gif tai kartais reik nuo veido rinkt doh.gif bet gal partija tokia papuole.. mano f30 kelioninio dydzio, tai manau kiek mazesnis nei "normalus", tai man pudrai mazokas, bet normalaus dydzio turbut butu geras g.gif
Atsakyti

QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 12:44)
*moon*, turiu normalaus dydzio f20 ir kelioninio dydzio f30, tai abu fainiai pasipute, f20 - tikrai diiidelis, pustas ir minkstas, naudoju kompaktinei, bet... bent jau maniskio tai vis iskrenta/nuluzta plaukeliai..  doh.gif tai kartais reik nuo veido rinkt doh.gif bet gal partija tokia papuole.. mano f30 kelioninio dydzio, tai manau kiek mazesnis nei "normalus", tai man pudrai mazokas, bet normalaus dydzio turbut butu geras g.gif

Jūs kelioninio dydžio F30 turit iš rinkinuko?
Tai F20 didesnis už jį?
Nes man irgi šiek tiek per mažas tas F30 kelioninis, norisi didesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 22, 10:59)
Jūs kelioninio dydžio F30 turit iš rinkinuko?
Tai F20 didesnis už jį?
Nes man irgi šiek tiek per mažas tas F30 kelioninis, norisi didesnio  g.gif

aha, f30 is kelioninio. O f20 tai normalus, kur po viena perkamas. Tai dauuug didesnis. Galiu po darbo nufotkint ir idet nuotrauka, jei idomu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 11 22, 10:59)
Nu va atstrigo, uzsipirkau clap.gif  clap.gif Tik dar lb noriu F25. Ir nzn ką daryt... Ar turi kuri. Veidai uzisakiau RT core rinkinį ir man ten trūksta tokio didelio, man toks fainas atrodo biriai pudrai uzbaigimui, ar Guerlain presuotiem meteoritam perbraukt..  g.gif

turiu F25, man jis labai geras kontūravimui smile.gif

QUOTE(*moon* @ 2012 11 22, 11:22)
O gal kas naudojat Sigma F20? Ar minksti sereliai? Ar geriau F30?
Reikia kompakt pudrai, meteoritams, siuo metu naudoju tam reikalui TBS ta didiji, bet jis man siek tiek suplotas, noretusi kad butu labiau pasiputes  g.gif

turiu abu, tiksliau F20 turiu, F30 pardaviau.. F20 man puikus, šereliai minkšti wub.gif F30 man atrodė kietesnis g.gif nors dabar tiksliai nebepamenu to kietumo, bet jis toks didokas man buvo... nepamilau aš jo... tik F20 turbūt žinot,- yra suplotas, tai pudrai gal nelabai jis... ax.gif pudrai ir meteoritams man patinka RT blush brush smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 22 lapkričio 2012 - 15:06
QUOTE(žvarba @ 2012 11 22, 16:01)
turiu abu, tiksliau F20 turiu, F30 pardaviau.. F20 man puikus, šereliai minkšti wub.gif F30 man atrodė kietesnis g.gif nors dabar tiksliai nebepamenu to kietumo, bet jis toks didokas man buvo... nepamilau aš jo... tik F20 turbūt žinot,- yra suplotas, tai pudrai gal nelabai jis... ax.gif  pudrai ir meteoritams man patinka RT blush brush smile.gif

Nežinojau, kad suplotas unsure.gif
O kam tada naudojat F20?
Atsakyti
g.gif na mano tai nesuplotas.. idesiu ir is virsaus nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
sigma šepetėliai

QUOTE(Astukasas @ 2012 11 22, 15:18)
Nežinojau, kad suplotas  unsure.gif
O kam tada naudojat F20?

QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 15:36)
g.gif na mano tai nesuplotas.. idesiu ir is virsaus nuotrauka biggrin.gif

matyt ne taip išsireiškiau, na F20 yra plokštesnis nei F30 smile.gif F20 man bronzantui tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 11 22, 15:01)
turiu F25, man jis labai geras kontūravimui smile.gif
turiu abu, tiksliau F20 turiu, F30 pardaviau.. F20 man puikus, šereliai minkšti wub.gif F30 man atrodė kietesnis g.gif nors dabar tiksliai nebepamenu to kietumo, bet jis toks didokas man buvo... nepamilau aš jo... tik F20 turbūt žinot,- yra suplotas, tai pudrai gal nelabai jis... ax.gif  pudrai ir meteoritams man patinka RT blush brush smile.gif

F20 niekaip negalėčiau pavadinti minkštu. Nešvelnus jis. Ir kompaktinį produktą pabraižo įžiūrimai biggrin.gif
Atsakyti
sigma
čia gal aiškiau matyti, ką turiu omeny.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2012 11 22, 15:50)
F20 niekaip negalėčiau pavadinti minkštu. Nešvelnus jis. Ir kompaktinį produktą pabraižo įžiūrimai biggrin.gif
subjektyvu, matyt.. man jis nėra kietas schmoll.gif
Atsakyti
Astukasas, paguldyti ir iš viršaus 4u.gif

QUOTE(someday... @ 2012 11 22, 16:27)
pasiemiau E55, E20, E35, E30 (pastarasis kiek skaičiau tema nelabai populiarus jūsų tarpe)
e30 labai thumbup.gif net du turiu.
Tikrai daug išpirkta, e45 nėra (turbūt Gisana visus paimė biggrin.gif ), f50 irgi nebėr.. g.gif

vistik užsisakiau f88 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 22 lapkričio 2012 - 20:30
QUOTE(moocho @ 2012 11 22, 20:15)
vistik užsisakiau f88 ax.gif

Manau, nenusivilsit ax.gif Man jis superinis...F80 neturiu, bet turiu EM flat top kabuki, tai turbut panasus, nezinau, nelabai man patiko su juo krempudra tepti, o su F88 labai patinka ax.gif Nors visada norejau F80 isbandyti, bet finale kazkodel pasirinkau F88, o dabar butu tokia puiki proga nemokamai parsisiusti ta F80, bet jau tiek prisipirkus tu sepeteliu, kad jau sakiau viskas, stop, nu bet Sigma toki nerealu pasiulyma padare doh.gif kol kas laikausi, bet juk dar ir rytoj galios doh.gif biggrin.gif nors, gal jau bus viskas ispirkta g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Mivida @ 2012 11 22, 10:17)
Dekui  4u.gif  atrodo labai patogus mineralinei  g.gif

Tikrai EM šepetėliai mineralinei patogūs. Aš pati naudoju long handled kabuki.

Va man patikęs komentaras, palyginimas:

Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 11, 20:35)
Jie abudu mano favoritai, kitu jau nebereikia, viena diena naudoju flat top, kita, kol dziusta flat top (kadangi plaunu juos kasdien), long handled. manau, nepasigailesit. tiesiog vienas (flat top, yra siek tiek mazesnis bei tas plokscias pavirsius leidzia siek tiek kruopsciau itrint pagrinda, o long handled deka makiazas buna siek tiek lengvesnis. bet abudu geri
Atsakyti