Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Rekomenduokit maza sepeteli raukslei preciziskam atlikimui, kiek ziurejau nei mac nei sigma tokio neturi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 05 gruodžio 2012 - 08:49
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 09:46)
Rekomenduokit maza sepeteli raukslei preciziskam atlikimui, kiek ziurejau nei mac nei sigma tokio neturi  g.gif

O Sigmos E45 netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 05, 10:06)
O Sigmos E45 netinka?  g.gif

Turiu, l. patinka, bet noretusi dar vieno, mazesnio, kad butu trumpesniu sereliu ir jie butu maziau koncentruoti,tikiuosi supratot ka turiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:17)
Turiu, l. patinka, bet noretusi dar vieno, mazesnio, kad butu trumpesniu sereliu ir jie butu maziau koncentruoti,tikiuosi supratot ka turiu omeny  biggrin.gif

mac 219 ar ne toks? dabar esu užsisakius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 05 gruodžio 2012 - 09:32
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 08:17)
Turiu, l. patinka, bet noretusi dar vieno, mazesnio, kad butu trumpesniu sereliu ir jie butu maziau koncentruoti,tikiuosi supratot ka turiu omeny  biggrin.gif

g.gif jei mažiau koncentruotų tai suprantu kad nesmailėjantis? gal tikų essence smokey eyes? čia va yra pvz. ir palyginimui šalia mac/sigma
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 05, 10:32)
mac 219 ar ne toks? dabar esu užsisakius

Kaip tik ziurinejau mac 219 visai gal ir tiktu g.gif Turiu as ale analogiska sigmos E30, bet retai as ji naudoju g.gif man per standus sereliai, o ir siaip siurkstokas plaukas doh.gif bet dar reikes bandyti, gal prisijaukinsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 12 05, 10:54)
g.gif jei mažiau koncentruotų tai suprantu kad nesmailėjantis? gal tikų essence smokey eyes? čia va yra pvz. ir palyginimui šalia mac/sigma

Turiu tokio tipo is CS 2vnt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 05 gruodžio 2012 - 10:10
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:12)
Kaip tik ziurinejau mac 219 visai gal ir tiktu  g.gif Turiu as ale analogiska sigmos E30, bet retai as ji naudoju  g.gif man per standus sereliai, o ir siaip siurkstokas plaukas  doh.gif bet dar reikes bandyti, gal prisijaukinsiu  biggrin.gif
Papildyta:

Turiu tokio tipo is CS 2vnt  biggrin.gif

kaip tik žadėjau Sigmos E30 siūlyti, bet ir man jis šiurkštokas, tiesą sakant... MAC pencil brush daug malonesnis man ir bėje daug geresnės formos...
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 11:30)
kaip tik žadėjau Sigmos E30 siūlyti, bet ir man jis šiurkštokas, tiesą sakant... MAC pencil brush daug malonesnis man ir bėje daug geresnės formos...

O ka jus naudojat siam reikalui? Kiek pamenu pas jus gyva galybe sepeteliu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:35)
O ka jus naudojat siam reikalui? Kiek pamenu pas jus gyva galybe sepeteliu  biggrin.gif  thumbup.gif

biggrin.gif tikrai lotuliukas.gif
turiu vieną mylimą pigų šepetėlį kurį puikiai pritaikiau preciziškam darbui raukšlėje... nežinau kaip kitoms, bet man vienas iš dažnai naudojamų šepetėlių raukšlei yra kirstas šepetėlis... turiu Sigma E70 berods, bet jis toks didokas... o va nebandėt Coastal Scents kirsto šepetėlio?... jis toks mažulis, koncentruotas, nu super detaliam darbui... C150 angle fluff taip vadinasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 gruodžio 2012 - 11:10
QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 12:02)
biggrin.gif tikrai lotuliukas.gif
turiu vieną mylimą pigų šepetėlį kurį puikiai pritaikiau preciziškam darbui raukšlėje... nežinau kaip kitoms, bet man vienas iš dažnai naudojamų šepetėlių raukšlei yra kirstas šepetėlis... turiu Sigma E70 berods, bet jis toks didokas... o va nebandėt Coastal Scents kirsto šepetėlio... jis toks mažulis, koncentruotas, nu super detaliam darbui... C150 angle fluff taip vadinasi smile.gif
user posted image

Kazkoki panasu is CS turiu bigsmile.gif g.gif Reikia pasiziureti ir nebus toks pat lotuliukas.gif kazkur esu ji uzkisus, nes nlb moku naudotis su kirstu doh.gif
Babar galvoju ar verta uzsakineti mac 219 g.gif ar daug kur pritaikomas? visgi 25$ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 11:10)
Kazkoki panasu is CS turiu  bigsmile.gif   g.gif Reikia pasiziureti ir nebus toks pat  lotuliukas.gif  kazkur esu ji uzkisus, nes nlb moku naudotis su kirstu  doh.gif
Babar galvoju ar verta uzsakineti mac 219  g.gif ar daug kur pritaikomas? visgi 25$  doh.gif

pabandykit, aš kai gavau jį, buvau "nurašius" į nuostolius, atrodė per mažas raukšlei, niekam tikęs, bet dabar turiu juos du... labai neblogas šepetėlis už puikią kainą... dirbant tuo smailiuoju galiuku, atsitaikius pasvirimo kampą,- galima labai preciziškai viską kontroliuoti ir jis nėra toks aštrus kaip sigmos pieštukinis šepetėlis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 gruodžio 2012 - 11:14
QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 12:12)
pabandykit, aš kai gavau jį, buvau "nurašius" į nuostolius, atrodė per mažas raukšlei, niekam tikęs, bet dabar turiu juos du... labai neblogas šepetėlis už puikią kainą... dirbant tuo smailiuoju galiuku, atsitaikius pasvirimo kampą,- galima labai preciziškai viską kontroliuoti ir jis nėra toks aštrus kaip sigmos pieštukinis šepetėlis wink.gif

Dekoju uz patarima 4u.gif mirksiukas.gif Pirma reikia ji susirasti, nes jis pas mane buvo nurasytas pries gerus keleta metu lotuliukas.gif
Zvarba, o kokius akims is mac naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 05 gruodžio 2012 - 11:25