Rekomenduokit maza sepeteli raukslei preciziskam atlikimui, kiek ziurejau nei mac nei sigma tokio neturi

QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 09:46)
Rekomenduokit maza sepeteli raukslei preciziskam atlikimui, kiek ziurejau nei mac nei sigma tokio neturi 

O Sigmos E45 netinka?

QUOTE(Gisana @ 2012 12 05, 10:06)
Turiu, l. patinka, bet noretusi dar vieno, mazesnio, kad butu trumpesniu sereliu ir jie butu maziau koncentruoti,tikiuosi supratot ka turiu omeny

QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:17)
Turiu, l. patinka, bet noretusi dar vieno, mazesnio, kad butu trumpesniu sereliu ir jie butu maziau koncentruoti,tikiuosi supratot ka turiu omeny 

mac 219 ar ne toks? dabar esu užsisakius
QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 08:17)

QUOTE(style18 @ 2012 12 05, 10:32)
mac 219 ar ne toks? dabar esu užsisakius
Kaip tik ziurinejau mac 219 visai gal ir tiktu

Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 12 05, 10:54)

Turiu tokio tipo is CS 2vnt

QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:12)
Kaip tik ziurinejau mac 219 visai gal ir tiktu
Turiu as ale analogiska sigmos E30, bet retai as ji naudoju
man per standus sereliai, o ir siaip siurkstokas plaukas
bet dar reikes bandyti, gal prisijaukinsiu 
Papildyta:

Papildyta:

kaip tik žadėjau Sigmos E30 siūlyti, bet ir man jis šiurkštokas, tiesą sakant... MAC pencil brush daug malonesnis man ir bėje daug geresnės formos...
QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 11:30)
kaip tik žadėjau Sigmos E30 siūlyti, bet ir man jis šiurkštokas, tiesą sakant... MAC pencil brush daug malonesnis man ir bėje daug geresnės formos...
O ka jus naudojat siam reikalui? Kiek pamenu pas jus gyva galybe sepeteliu

QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 10:35)

turiu vieną mylimą pigų šepetėlį kurį puikiai pritaikiau preciziškam darbui raukšlėje... nežinau kaip kitoms, bet man vienas iš dažnai naudojamų šepetėlių raukšlei yra kirstas šepetėlis... turiu Sigma E70 berods, bet jis toks didokas... o va nebandėt Coastal Scents kirsto šepetėlio?... jis toks mažulis, koncentruotas, nu super detaliam darbui... C150 angle fluff taip vadinasi

QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 12:02)

turiu vieną mylimą pigų šepetėlį kurį puikiai pritaikiau preciziškam darbui raukšlėje... nežinau kaip kitoms, bet man vienas iš dažnai naudojamų šepetėlių raukšlei yra kirstas šepetėlis... turiu Sigma E70 berods, bet jis toks didokas... o va nebandėt Coastal Scents kirsto šepetėlio... jis toks mažulis, koncentruotas, nu super detaliam darbui... C150 angle fluff taip vadinasi

Kazkoki panasu is CS turiu

Babar galvoju ar verta uzsakineti mac 219

QUOTE(*moon* @ 2012 12 05, 11:10)
Kazkoki panasu is CS turiu
Reikia pasiziureti ir nebus toks pat
kazkur esu ji uzkisus, nes nlb moku naudotis su kirstu
ar daug kur pritaikomas? visgi 25$ 

pabandykit, aš kai gavau jį, buvau "nurašius" į nuostolius, atrodė per mažas raukšlei, niekam tikęs, bet dabar turiu juos du... labai neblogas šepetėlis už puikią kainą... dirbant tuo smailiuoju galiuku, atsitaikius pasvirimo kampą,- galima labai preciziškai viską kontroliuoti ir jis nėra toks aštrus kaip sigmos pieštukinis šepetėlis

QUOTE(žvarba @ 2012 12 05, 12:12)
pabandykit, aš kai gavau jį, buvau "nurašius" į nuostolius, atrodė per mažas raukšlei, niekam tikęs, bet dabar turiu juos du... labai neblogas šepetėlis už puikią kainą... dirbant tuo smailiuoju galiuku, atsitaikius pasvirimo kampą,- galima labai preciziškai viską kontroliuoti ir jis nėra toks aštrus kaip sigmos pieštukinis šepetėlis 

Dekoju uz patarima

Zvarba, o kokius akims is mac naudojat?