Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Merginos reikia jusu patarimo. 4u.gif Planuoju pirkti keleta sepeteliu. Visuomet zavejausi akiu makiazais su graziai isryskintais ir issklaidytais akiu kampuciais, ir vis labai norejau isigyti gera pencil tipo sepeteli, nes kaip supratau su juo graziausiai pavyksta suformuoti tuos tamsius kampucius sonuose. Taciau veliau issiaiskinau apie makiazus uzkritusiems akiu vokams ir kad juos reikia visai kitaip dazyt nei iprastus, ir tikrai, kiek pasidarau makiaza su isryskintais kampuciais, tiek man jie pasislepia rauksleje po voku ir nieko nesimato. verysad.gif Kaip manot ar mano atveju isvis reikalingas tas pencil sepetelis? O gal jis dar ir kazkam kitam pasiteisina, ne tik kampucio ryskinimui? Ar isvis atsisakyt idejos pirkti pencil tipo sepeteli ir naudot tik plokscia... arba as tiesiog kazka ne taip darau, nes as vis isivaizduodavau kad su juo i ta "duobute" siek tiek i rauksle reikia dazyt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 gruodžio 2012 - 15:43
QUOTE(Hiver @ 2012 12 18, 15:35)
Merginos reikia jusu patarimo. 4u.gif Planuoju pirkti keleta sepeteliu. Visuomet zavejausi akiu makiazais su graziai isryskintais ir issklaidytais akiu kampuciais, ir vis labai norejau isigyti gera pencil tipo sepeteli, nes kaip supratau su juo graziausiai pavyksta suformuoti tuos tamsius kampucius sonuose. Taciau veliau issiaiskinau apie makiazus uzkritusiems akiu vokams ir kad juos reikia visai kitaip dazyt nei iprastus, ir tikrai, kiek pasidarau makiaza su isryskintais kampuciais, tiek man jie pasislepia rauksleje po voku ir nieko nesimato. verysad.gif  Kaip manot ar mano atveju isvis reikalingas tas pencil sepetelis? O gal jis dar ir kazkam kitam pasiteisina, ne tik kampucio ryskinimui? Ar isvis atsisakyt idejos pirkti pencil tipo sepeteli ir naudot tik plokscia... arba as tiesiog kazka ne taip darau, nes as vis isivaizduodavau kad su juo i ta "duobute" siek tiek i rauksle reikia dazyt. unsure.gif

jeigu Jūsų vokai užkritę ir raukšlės nesimato, Jums reikia arba iš vis vengti ryškinti raukšlę, arba sukurti naują optinę raukšlę, kitaip tariant pakoreguoti akies formą taip, kad ji priartėtų prie klasikinės, manau tam pritaikytumėt ir pencil tipo šepetėlį smile.gif bet galite apsieiti ir be jo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 18 gruodžio 2012 - 20:11
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 12 19, 21:16)
Gasl galima placiau apie sios firmos sepetelius?Kuo jie ypatingi? g.gif
Papildyta:
Sigma

Kaip manot,ar verta?Ar prilygsta sie sepeteliai profesionaliems?Kalbu apie MAC,Make Up Forever ir pan. g.gif Aciu.

Tema apie šepetukus, o ypač Sigmos tai milijoną kartų aptarta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 12 19, 21:18)
Tema apie šepetukus, o ypač Sigmos tai milijoną kartų aptarta laugh.gif

Taip,matau,supaprastinsiu klausima,nors manau aiskaus atsakymo nebus.

Geriau MAC rinktis sepetelius ar Sigmos?Man reikia profesionaliu sepeteliu,suprantu,kad abeju kompaniju yra geru ir vidutiniu sepeteliu,bet tos kurios turi abeju firmu,gal gali patarti kurie geresni/patikimesni(labiau domina akiu sepeteliai).
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 12 19, 21:34)

Geriau MAC rinktis sepetelius ar Sigmos?Man reikia profesionaliu sepeteliu,suprantu,kad abeju kompaniju yra geru ir vidutiniu sepeteliu,bet tos kurios turi abeju firmu,gal gali patarti kurie geresni/patikimesni(labiau domina akiu sepeteliai).

Bent vieną temą praverskit ir suprasit. Kiekvienas šepetėlis individualus ir jei vienas patinka labiau iš MAC, kitas priimtinesnis iš Sigmos.
Turi ir panašumų, ir skirtumų. Didžiausias skirtumas kaina. Jums spręsti ką galit sau leisti.
Atsakyti
Čia sulyginti mac ir sigmos šepetėliai su foto, aprašymais.

Šiaip man labai patiko čia išsakyta mintis, jog Sigma būtų žymiai patrauklesnis brand'as, jei turėtų tiesiog savo šepetėlius ir tiek, o nebūtų žinomas kaip Mac kopijų gamintojas.

Bent jau šitam bloge rašoma,kad It is unrealistic to expect that Sigma = MAC

Dar vienas svarbus dalykas- šepetėlių ilgaamžiškumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 19 gruodžio 2012 - 23:10
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 12 19, 20:34)

Tai kad daug apie tai buvo sneketa, paskaitykite ir ankstesnes temas-ten daug buvo diskutuota ir lyginta Mac ir Sigma. Aiskaus atsakymo, beabejo, nebus, nes galiausiai tik jums spresti ka pasirinkti smile.gif juk ir atsiliepimai apie tuos pacius sepetelius buna visiskai skirtingi. As, pries nuspresdama ka pasirinkti is MAC, o ka is Sigmos, nemazai paskaitinejau ir uzsienietisku forumu su atsiliepimais ir palyginimais. Plius, dar labai priklauso kokiu konkreciai sepeteliu reikia, kokioms funkcijoms. Jei norite rinkinio, tai rinkinys tik Sigma yra, o MAC reiktu susirankioti rinkini is atskiru sepeteliu. MAC sepeteliai laikomi kokybiskesniais, bet Sigma sepeteliu kokybe irgi gera. Sigma sepeteliai yra panasus i MAC, bet visgi ne tokie patys. Jei reikia profesionaliu sepeteliu akims, as, asmeniskai siulyciau MAC, bent pora, tu paciu pagrindiniu, bet, kaip jau minejau, visko gali buti, kad jums uztektu ir Sigma, cia jau jums spresti, cia jau priklauso nuo jusu noru, poreikiu bei galimybiu smile.gif
Atsakyti
o sakykite, kuris sepetelis yra patogesnis mac 188 ar mac 187 ? kiek skaiciau komentaru, tai raso jog 188 mazesnis ir patogesnis tuom kad prie akiu, nosies lengviau oda uzmaskuoti, o lengviau visumoje veida maskuoti su 187 . Tai dabar svarstau koki imti, mazesni ar didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2012 12 30, 14:02)
O iš ur perkate MAC šepetėlius? Ar yra kur Lietuvoj ar siunčiatės iš Amerikos? Aš esu įsigyjusi Erdesos šepetėlių rinkinį. Kursuose dėstytoja reomendavo. Tada atrodė WAAAaUUUUU!!!! Bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad visiškas š... Šereliai renta ir formos visai ne tokios kokių reik doh.gif  Tai pradėjau mastyt apie naujus.

kažkur „k“ raidės pas mane pradingo, užzsikerta klaviatura, bet turbut supratot:) Reiks pasizvalgyt po MAC puslapiuka. O MAC ar iti geresnes kokybes sepeteliai ar meta serelius? Kiek zinau, tai naturalu, bet dazant su Erdesos kievienu dazymu is sepeteliu po kelis plaukkus iskrenta, ypac is didesniu, kuriuos biriai pudrai ar skaistalams naudoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 30, 20:21)
Parsisiunti į kažkokį UK adresą, o iš jo į Lietuvą persiunčia po to  smile.gif

Tai čia ne tas pats kaip "tarpininkavimas"? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justina77a @ 2012 12 30, 21:06)
kažkur „k“ raidės pas mane pradingo, užzsikerta klaviatura, bet turbut supratot:) Reiks pasizvalgyt po MAC puslapiuka. O MAC ar iti geresnes kokybes sepeteliai ar meta serelius? Kiek zinau, tai naturalu, bet dazant su Erdesos kievienu dazymu is sepeteliu po kelis plaukkus iskrenta, ypac is didesniu, kuriuos biriai pudrai ar skaistalams naudoju doh.gif

Iš MAC irgi krenta... unsure.gif
Atsakyti
Rekomenduokit prasau sepeteli "veduokle". Na turbut supratot. Man su juo fainiausiai highlight'int veida gaunasi. Bet turiu tik kinietiska toki, tai kokybe doh.gif po isplovimo praktiskai nebenaudojamas.
Atsakyti

i 
Vėl žinutės ne į temą, kiek užeinu į temą, tiek žinutės ne apie šepetėlius.
Atsakyti