Kokius šepetėlius naudojate antakiams ir lūpų dažams?

gal kas zino, kur imanoma gauti louise young sepeteliu?
Kuo tepate sviesa atspindincias priemones (highlighterius)? Konkreciai domina butent skruostikaulio srityje, ka naudojat?
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 08:55)
Antakiams Sigma E75, na o lūpom dar vis žvalgausi

QUOTE(Caridian @ 2013 01 03, 21:43)
Kuo tepate sviesa atspindincias priemones (highlighterius)? Konkreciai domina butent skruostikaulio srityje, ka naudojat?
Too Faced petite pouf idealiai

QUOTE(Malena @ 2013 01 03, 23:31)
Kokia kaina Too faced sepetuko?
O sigmos e75 turi kitoj pusej sukutes ar be ju? Kaip sereliai, ar standus?
QUOTE(Caridian @ 2013 01 03, 23:48)
Kokia kaina Too faced sepetuko?
nežinau, gavau naujutėlį už super kainą sm išparduotuvėje

Sigmos antakių šepetėlis vidutinio stadumo, tinka anktakių pudrai. Kitoj pusėj nieko neturi, tiek sraigtinį antakiam, tiek šukutes blakstutėm turiu no name iš Drogo

QUOTE(Malena @ 2013 01 03, 23:54)
nežinau, gavau naujutėlį už super kainą sm išparduotuvėje
Sigmos antakių šepetėlis vidutinio stadumo, tinka anktakių pudrai. Kitoj pusėj nieko neturi, tiek sraigtinį antakiam, tiek šukutes blakstutėm turiu no name iš Drogo

Aisku. Noriu pakeisti (siek tiek sepetukas nusidevejo) turima is Eurokos (bent jau anksciau budavo, dabar nebera), vienoj pusej sukutes, kitoj sepetelis, labai patogu, o ir ilgis tobulas, visada turiu ji kosmetinej.
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 08:55)
antakiams Sigma E75, lūpoms Sigma L05
QUOTE(Caridian @ 2013 01 03, 22:43)
As tai gal pasirodysiu nepopuliari, bet tepu su vadinama veduokle, man labai gražiai skaidriai pasidengia, o ir forma lb patogi tepti virš skruostikaulio. Tik nežinau kokį pirkt dabar. Mac'o labai brangus, o sigma atskirai neturi..
Merginos, gal kuri naudojat Barbaros Hofmann sepetelius?
as nusipirkau skystai pudrai, man visai patinka, db dairausi i skaistalu sepeteli..
as nusipirkau skystai pudrai, man visai patinka, db dairausi i skaistalu sepeteli..
QUOTE(someday... @ 2013 01 04, 15:00)
As tai gal pasirodysiu nepopuliari, bet tepu su vadinama veduokle, man labai gražiai skaidriai pasidengia, o ir forma lb patogi tepti virš skruostikaulio. Tik nežinau kokį pirkt dabar. Mac'o labai brangus, o sigma atskirai neturi..
Aš su tokios formos šepetėliu taip pat tepu.

QUOTE(someday... @ 2013 01 04, 14:00)
O man kaip tik tokiu nepatinka, nes pasidengia netiksliai. O highlighter'is arba shimmer'is mano supratimu yra toks dalykas, kuris turi būti labai tiksliai padengtas, labai nedaug ir tam tikroje vietoje. Fan brush padengia tikrai lygiai, minimaliai, lengvai bei švelniai, bet jo tokiam reikalui visgi nenaudočiau.