Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

aš jau irgi noriu pasisakyt bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
žodžiu nusipirkau abu RT rinkinius - veidui ir akims. Tai abiem esu labai patenkinta, nors atvirai - naudoju tik turbūt po du (kartais tris) šepetėlius iš kiekvieno rinkinio biggrin.gif
RT skaistalų šepetėlis man tikrai neatrodo per didelis - galima ir plačiau užtept skaistalus juo, galima ir siauriau. Minkštas, gerai ima produktą, nekrenta šeriai, patogu, kad ilgas kotas ir tvirtas. Žodžiu esu tikrai patenkinta smile.gif
Šepetėliai akims (pagrindui tepti ir sklaidymui) man nėra per dideli - sklaidymui šepetėliu labai patogu išsklaidyti šešėlį, man patinka, kad nereik labai daug braukyt ir tapšnot dėl to jo dydžio. Mano vokams tai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 22, 10:19)
Uzrodykit pleas ta buffing brush..as turbut ziopla , bet nematau tokio  doh.gif

Tik rinkinyje jis ir yra 4u.gif
2 puslapiai atgal esu įdėjus tą rinkinuką.
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2012 06 22, 11:38)
RT skaistalų šepetėlis man tikrai neatrodo per didelis - galima ir plačiau užtept skaistalus juo, galima ir siauriau. Minkštas, gerai ima produktą, nekrenta šeriai, patogu, kad ilgas kotas ir tvirtas. Žodžiu esu tikrai patenkinta  smile.gif

Kiekvienai skirtingai, aš pati jo nebandžiau, tiesiog parašiau kokius pastebėjimus esu girdėjusi apie RT blush brush smile.gif Va dėl to ir užėjo man manija ant tų šepetėlių, noriu visus išbandyt ir atsirinkt kas man labiausiai patinka biggrin.gif bet tai pinigų kiek reik doh.gif
Dar nesulaukiau RT šepetėlių rinkinio ir dar kelių iš Sigmos, o jau sąrašas ilgas kokių dar noriu biggrin.gif
Kažkaip norisi išbandyt kitokį pagrindinį akių šešėlių šepetėlį. Turiu Sigmos E55, kaip ir gerai, bet kažkodėl galvoju, kad būna ir geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 22 birželio 2012 - 11:14
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 22, 09:17)
Merginos,
patarkit ar sitas kompaktinei pudrai geras sepetelis? RT Powder brush
http://www.iherb.com...rush/41365/?p=1

ir kaip skaistalu sepetelis is RT, ar verta siustis
nes as skaitau skaitau ir susipainioju vis  doh.gif , nuomoniu daug ir visos skirtingos  biggrin.gif

Kompaktinei pudrai jis netiks, jis itin didelis ir purus, puikiai tinka užbaigiamajai pudrai. O skaistalų šepetėlis man kiek per didelis.
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 22, 09:17)
Merginos,
patarkit ar sitas kompaktinei pudrai geras sepetelis? RT Powder brush
http://www.iherb.com...rush/41365/?p=1

ir kaip skaistalu sepetelis is RT, ar verta siustis
nes as skaitau skaitau ir susipainioju vis  doh.gif , nuomoniu daug ir visos skirtingos  biggrin.gif

Pudros tai nepatinko man pudrai - pritariu, kad puikus uzbaigimo pudrai butu.

O skaistalu man labai smagus ir tikrai ne per didelis.

Siaip paziurek youtube video, apzvalgas tu sepeteliu ir pamatysi kokie dydziai, gal bus lengviau isivaizduot.
Atsakyti
Tai vat reikes paziurinet tada nete ..
nes pirkt rinkini del vieno sepetuko kaip ir nesamone ..dar bent skaistalams butu rinkinyje tam tai gal susigundyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 22, 20:23)
Tai vat reikes paziurinet tada nete ..
nes pirkt rinkini del vieno sepetuko kaip ir nesamone ..dar bent skaistalams butu rinkinyje tam tai gal susigundyciau smile.gif

Dar labai gyrė iš to rinkinio contour brush (pirmas iš kairės), tai gaunasi, kad dėl dviejų šepetėlių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 23, 10:31)
Dar labai gyrė iš to rinkinio contour brush (pirmas iš kairės), tai gaunasi, kad dėl dviejų šepetėlių  tongue.gif

Aha, snd dar karteli visa tema saziningai perskaiciau biggrin.gif
ir..... uzsisakiau Eco Tools Bronzer Brush ...
nzn, as turiu ET rinkinuka i kuri ieina skaistalu sepetukas, maskuoklis, seseliu pirminiam padengimui, man kaip megejai visai jis tinkantis.. bet aisku RT isbandyt noras dar likes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2012 06 21, 21:49)
O as ateinu su tumpa apzvalga -ispejimu apie ecotools sepetelius ax.gif Net negaliu pasakyt kodel man sove i galva juos uzsisakyt, bet kad jau dariau iherbo uzsakyma tai prie to pacio doh.gif

turiu toki: Ecotools bronzer brush
user posted image

ir toki ar bent jau panasu berods: Ecotools concealer brush
user posted image

cia skaitosi "skysti"? unsure.gif tai kokie kiti, nes man tas pirmasis tai net per tankus atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 06 23, 11:17)
turiu toki:
cia skaitosi "skysti"?  unsure.gif  tai kokie kiti, nes man tas pirmasis tai net per tankus atrodo  ax.gif

Tai visos ir sako, kad bronzanto šepetėlis vienintelis tikrai labai geras iš ET smile.gif
Kiti skystesni wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 23 birželio 2012 - 10:58
QUOTE(Bufeto [img)
httpvedėja,2012 06 23, 11:17]turiu toki:
cia skaitosi "skysti"?  unsure.gif  tai kokie kiti, nes man tas pirmasis tai net per tankus atrodo  ax.gif

Skysti is rinkinuko, skirto veidui smile.gif

O as vat su tokiu klausimu ax.gif Kaip ir kur jus laikot tuos sepetelius? Na, su kabuki viskas aisku, jei yra koks dekliukas irgi. Bet kai yra pavieniai sepeteliai? Kur cia juos taip graziai sudet, kad butu po ranka ir nesivoliotu bile kaip, dar is higieniniu sumetimu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 23 birželio 2012 - 11:14
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 23, 12:13)
Skysti is rinkinuko, skirto veidui smile.gif

O as vat su tokiu klausimu  ax.gif Kaip ir kur jus laikot tuos sepetelius? Na, su kabuki viskas aisku, jei yra koks dekliukas irgi. Bet kai yra pavieniai sepeteliai? Kur cia juos taip graziai sudet, kad butu po ranka ir nesivoliotu bile kaip, dar is higieniniu sumetimu...  g.gif

Dekliuke smile.gif turiu nusipirkus kiniska dekliuka sepeteliams tokio tipo : https://encrypted-tb...7dB2-ui_F78F7Gy

man labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 23, 12:41)
Dekliuke smile.gif turiu nusipirkus kiniska dekliuka sepeteliams tokio tipo : https://encrypted-tb...7dB2-ui_F78F7Gy

man labai patogu smile.gif

Kaip faina bigsmile.gif Kazin, ar Lietuvoj kazko panasaus, tik nebutinai tokios apimties, ar imanoma rast... g.gif
Atsakyti