O dekliuku tu simtai yra Ebay.com Ebay.co.uk
O dekliuku tu simtai yra Ebay.com Ebay.co.uk
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 23, 12:13)
O as vat su tokiu klausimu
Kaip ir kur jus laikot tuos sepetelius? Na, su kabuki viskas aisku, jei yra koks dekliukas irgi. Bet kai yra pavieniai sepeteliai? Kur cia juos taip graziai sudet, kad butu po ranka ir nesivoliotu bile kaip, dar is higieniniu sumetimu... 
Stikliniam inde, vazeleje ar stiklinej
http://www.shelterne...-brush-storage/
Kokie smagūs indeliai
Bet labai nepraktiški
Kaip juos plauti ar valyti? Vistiek dulkes renkasi. Bet jeigu taip laikyti atvirai, tai reiktų kosmetikos staliuko

Aš šepetėlius laikau Sigmos tam apvalam dėkle, kolkas ta kolekcija nėra tokia didelė, tai puikiai telpa ir vežtis labai patogu
Aš irgi jau gavau sąskaitėlę už savo Sigma, laukiu nesulaukiu

Aš šepetėlius laikau Sigmos tam apvalam dėkle, kolkas ta kolekcija nėra tokia didelė, tai puikiai telpa ir vežtis labai patogu
Aš irgi jau gavau sąskaitėlę už savo Sigma, laukiu nesulaukiu
QUOTE(Pretori @ 2012 06 23, 14:13)
As maciau dar ir tokias nuotraukas, i tuos indelius ibera kavos pupeliu, kad sepeteliai laikytusi. Labai grazu
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 23, 13:38)
As maciau dar ir tokias nuotraukas, i tuos indelius ibera kavos pupeliu, kad sepeteliai laikytusi. Labai grazu 
veido šepetėlius ir aš taip laikau
[quote=mamulioka,2012 06 23, 11:13]
Skysti is rinkinuko, skirto veidui
ne tik bronzanto tankus pvz. skaistalu man visai normalus

Papildyta:
ne tik kavos pupeliu galima pripilti ir stikliu rutuliuku ir t.t.
Skysti is rinkinuko, skirto veidui
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 06 23, 16:11)
ne tik kavos pupeliu galima pripilti ir stikliu rutuliuku ir t.t.
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 23, 14:33)
Kokie smagūs indeliai
Bet labai nepraktiški
Kaip juos plauti ar valyti? Vistiek dulkes renkasi. Bet jeigu taip laikyti atvirai, tai reiktų kosmetikos staliuko
As sepetelius laikau viskio taureje
O as vat su tokiu klausimu
Kaip ir kur jus laikot tuos sepetelius? Na, su kabuki viskas aisku, jei yra koks dekliukas irgi. Bet kai yra pavieniai sepeteliai? Kur cia juos taip graziai sudet, kad butu po ranka ir nesivoliotu bile kaip, dar is higieniniu sumetimu... 
As turiu tokia vazele apvalia nusipirkus, joje prisiberus akmenuku (nes pati viena ji lengvoka, o akmenukai skirti akvariumams) ir ten sukisus naudojamus sepetelius. Visi kiti stovi kosmetinej ar dekle. O kai kokio prireikia, issitraukiu, panaudoju ir i ta vazele keliauja. Na ir kazkur karta per savaite plaunu juos, tai plaunu tai, ka turiu vazeleje sukaupus.
kaip ir kur jus laikot tuos sepetelius?
aš visus išskyrus akių šepetėlius, kabukius ir iš dviejų galų, laikau tokiose dvejose pieštukinėse pripylus kavos pupulelių, kvepia
tik kad jau nelabai telpa
o akių visas staff'as čia,

p.s. čia mano foto, per googlą pati radau, kur dėjau į naujus pirkinius kažkada
Dekui uz patarimus
Susiradau namie nenaudojama stikline zvakide storesnei zvakei, tai liuks tiko
Beje, noreciau pasidalint ispudziais apie pora sepeteliu, nes kiek esu skaicius, nesu macius pasisakymu
RT finish/perfected kabuki, issiskleidzia kaip konturavimo sepetelis. Siulomas uzbaigimui, bet man asmeniskai puikiai tiko mineralinei pudrytei. Svelnus, bet labai standziu sereliu. Maniau, nieko gero nebus su juom, bet kaip bebutu keista, labai graziai itrina pudryte.

CS Bionik Flat Top Buffer Brush

Vel gi tas pats, svelnus, labai tankus, neiprasta, kad mazesnis, nei kabuki sepeteliai, bet vel gi, su mineraline puikiai susidoroja
Beje, noreciau pasidalint ispudziais apie pora sepeteliu, nes kiek esu skaicius, nesu macius pasisakymu
RT finish/perfected kabuki, issiskleidzia kaip konturavimo sepetelis. Siulomas uzbaigimui, bet man asmeniskai puikiai tiko mineralinei pudrytei. Svelnus, bet labai standziu sereliu. Maniau, nieko gero nebus su juom, bet kaip bebutu keista, labai graziai itrina pudryte.

CS Bionik Flat Top Buffer Brush

Vel gi tas pats, svelnus, labai tankus, neiprasta, kad mazesnis, nei kabuki sepeteliai, bet vel gi, su mineraline puikiai susidoroja
Pasidovanojau sau gimtadienio proga RT Core rinkini.
Dar galvoju pasidovanoti ir akiu rinkini nes Ecotools rinkinys visai nepatinka. Lauksiu parkeliajaunt
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 24, 13:21)
Pasidovanojau sau gimtadienio proga RT Core rinkini.
Dar galvoju pasidovanoti ir akiu rinkini nes Ecotools rinkinys visai nepatinka. Lauksiu parkeliajaunt

As as abudu pasidovanojus esu