QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 26, 09:47)
Niu gražu

, pavydžiu įstiklinto balkono

. O man "Žalioj stotelėj" pasiūlė šitas trąšas . Sako geros, bet taip nesinori tos chemijos

. Ar nebandėt kas nors?
Mes naudojame šitos firmos irgi pirktos stotelėje tik ne universalias o šiltnamio augalams (pomidormas ir paprikoms).
Raudoni milteliai tokie.
Apie veiksmingumą galiu pasakyti tik tiek kad nepablogejo. O kiek naudingos įvertinti sunku kai viską trešiame.
Šiaip esame girdėję kad kad ir kokiame dideliame vazone pomidoras labai greitai išnaudoja visas medžiagas ir kai užauga reikia labai stipriai trešti. Nes vienaip ar kitaip daugiau neturės iš ko gyventi. Kitaip tariant gyvas bus vien ant trašų.
Mūsiškių pomidorų šaknys jau po visą vazoną tankiu tankiu tinklu susiraizgė. Kur besi ten šaknys, pro vazono skylutes jau išlindusios, tai kaip ten dar gali likti tų naudingų augalui mineralų, o vazonai pakankamai dideli.
Taigi mano nuomone trašų nenaudojimas - augalo kankinimas ir marinimas badu.
Sakote chemija??? Parodykite kur jos dabar nėra.
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 06 26, 09:50)
braskes pacios paprasciausios drauge is darzo prirove savo retindama.
OHO neprastos dziungeles. O kaip faina jau raudonu pomidoriuku
Siandien i pomidoru balkona geriau neziuret... vejas negeras atsisuko tai purto mano pomidoryna kaip reikalas net uztrara nuo vejo nebepadeda siandien...
Nu kosmaras ar pasibaigs toks bjaurus oras ir duos biskuti ramybes augalam...
Kaip pomidoriukai nenulūžta? Jie gi at tokių silpnų šakelių.
Jo šituo atžvilgiu įstiklintas gerai, bet minusas tas, kad kaip ir šiltnamį dieną reikia atidarinėti. Pastoviai atidaryto negalime laikyti dėl lietaus (medinė apdaila) ir kaimynų nuorūkų siemkų ir pan... daugiabučio privalumai...