Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 27, 16:19)
Nu gražu  wub.gif , belieka sulaukti spalvos  mirksiukas.gif . Aš tai pastebėjau, kad Venus ir Vilma patys pomidoriukai skiriasi - vieni balkšvesni, kiti skaidriau žali, tai pradedu atskirti vieną rūšį nuo kitos, tik dar pilnai nenusispalvino, tai palauksiu su išvadom, kurie kur yra  mirksiukas.gif . O bajaja vėliau sėjai ar šiaip jie vėlyvesni yra?

mano pastebėjimas irgi kad aztec ir venus, kurie bus geltoni tai pomidoriukas toks balkšvas, o raudonųjų žali. Tik pas balkoni red rods jie matiški labiau, o pas vilma blizgesni g.gif Nesigilinu dar labai, svarbu gražiai auga biggrin.gif (nors pagal lapus galima būtų jau aiškintis kur koks, bet tai vėliau, kai reiks mastytis kuriuos kitąmet augint smile.gif )
Bajaja sėti keliom dienom ar tai savaite vėliau. O lėtesnis, gal kad žiedų daugybė.. Patiem pirmiem pradėjo apatiniai lapai gelst dėl maisto trūkumo. Tai pabėriau jiem trąšų, gal pradės greičiau judintis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 27 birželio 2012 - 15:45
O aš jau truputį apsiraminau, nes pomidorai pradeda nokti (pastebėjau, kad ir tumbling tom dažosi), agurkėliai pradeda po truputį judėti ir augti, tai jau matau šviesą tunelio gale lotuliukas.gif . Kai labiau atšils tai patręšiu, nes dabar nėra prasmės - kai šalta augalas nepasisavina maistinių medžiagų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 27, 17:04)
Kai labiau atšils tai patręšiu, nes dabar nėra prasmės - kai šalta augalas nepasisavina maistinių medžiagų  mirksiukas.gif .

va apie šitai buvau skaičius apie agurkus, o apie pomidorus ir nepagalvojau.. unsure.gif Na bet kai įstiklintas balkonas nėra taip jau labai ir vėsu jiem. Jei pasiseka rytais dar ir saulutė pakepina, tai gal ir dabar vis kažkiek užvalgys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 27, 17:55)
va apie šitai buvau skaičius apie agurkus, o apie pomidorus ir nepagalvojau..  unsure.gif  Na bet kai įstiklintas balkonas nėra taip jau labai ir vėsu jiem. Jei pasiseka rytais dar ir saulutė pakepina, tai gal ir dabar vis kažkiek užvalgys smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 03 29, 08:39)
O kur pirkote citrinzole? As irgi noriu paseti, nerandu niekur  4u.gif

sbo, ar pasėjote citrinžolę?
Atsakyti
labai dėkoju visom už patarimus 4u.gif matyt reiks trąšom girdyti

o jūsų daržiukai tokie gražūs, baltai pavydu... šaunuolės, maniškiai tai vargeliai, jaučiu jau pasisotinau daržininkyste, kažin ar kitąmet tuo užsiimsiu, nebet pasimirš per laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 27, 19:03)
labai dėkoju visom už patarimus  4u.gif  matyt reiks trąšom girdyti

o jūsų daržiukai tokie gražūs, baltai pavydu... šaunuolės, maniškiai tai vargeliai, jaučiu jau pasisotinau daržininkyste, kažin ar kitąmet tuo užsiimsiu, nebet pasimirš per laiką  biggrin.gif

group.gif Nenukabinkite nosies- arba pasimirš arba rinkitės tokias daržoves, kurios reikalauja min pastangų, laiko ir dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 06 27, 18:55)
sbo, ar pasėjote citrinžolę?

As pasejus citrinzole gal kovo men. Isdygo tokie siuliukai, perkeliau po viena,neauga, tada sukeliau visus i viena didesni vazona. Nezinau ar iki kitos vasaros bus bent paragaut. Nesuprantu as jos. Ir balkone laikiau, ir atgal parsinesiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora11: 27 birželio 2012 - 22:18
QUOTE(Amise @ 2012 06 27, 16:07)
Aztec

Dumplainis bujoja. Tarp išsišakojimo jau kurį laiką nužydėjęs žiedukas. Jei nekrenta tai turbūt užsimezgė, nes buvau suabejojus, kaip jam ten meilės reikalais seksis  g.gif

user posted image

user posted image

Puoliau i interneta ziuret ka jus cia toki auginat. Nezinojau sito dalyko pavadinimo smile.gif Net negalvojau kad jie pas mus auga. O is seklu cia juos auginot?

O pomidoriukai grazuoliai dabar tik spalvu reik sulaukt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 27, 23:32)
Puoliau i interneta ziuret ka jus cia toki auginat. Nezinojau sito dalyko pavadinimo smile.gif Net negalvojau kad jie pas mus auga. O is seklu cia juos auginot?

Aha smile.gif Peruvinė dumplūnė. Yra ir žemuoginis dumplainis, bet neradau niekur, o iš ebėjaus taip ir neatsiuntė, tai jei šitas skanus bus auginsim toliau biggrin.gif Man asmeniškai jie skanūs ir dar kai visokių gerų savybių turi smile.gif Tai va darau tokį eksperimentą kur juos geriausia augint. Pasilikau sau du vazonuos augint, vienas rytiniam (iš apačios labai daug atžalėlių išleidęs, kurių viena rods jau irgi su žiedukais), kitas vakariniam (auga tokiu pat greičiu tik atžalėlių apačioj nelabai yra), pas mamą pulkelis lauke auga ir keletas šiltnamyje. Kol kas pirmauja maniškiai balkone lotuliukas.gif Gal kad sau didžiausius pasilikau arba kad nebeteko jiem dar vieno persodinimo atkentėt.
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 06 27, 23:18)
As pasejus citrinzole gal kovo men. Isdygo tokie siuliukai, perkeliau po viena,neauga, tada sukeliau visus i viena didesni vazona. Nezinau ar iki kitos vasaros bus bent paragaut. Nesuprantu as jos. Ir balkone laikiau, ir atgal parsinesiau.

Man iš sėklų išdygo kokie 8 siūliukai. Išstačiau į lauką. Dabar liko ištvermingiausi 2, su augimu labai sudėtinga ir taip pat galvoju, kad šiemet nieko iš jų nebus...tad nieko nelaukdama apie gegužės pabaigą nupirkau šviežios citrinžolės- ta prasme su gumbeliais. Įstačiau i stiklinę su vandeniu- po geros savaitės pradėjo leisti šakneles, viršūnėles ir šonines atžalėles:
user posted image
Kai šaknelės bus ~5 cm ilgio- persodinu į vazonus po keletą vienetų.
Atsakyti
user posted image

Štai kaip šiuo metu atrodo mano darželis biggrin.gif Jau yra ir paprikyčių vienur kitur ax.gif
Atsakyti