Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2012 06 15, 11:58)
Mano irgi uždaras, bet orlaidė visada pradaryta ir langas. Na manau kuo anksčiau pastebėjus ir imantis priemonių galima išgelbėt augaliukus. Apie jų naikinimo būdus daugiau senbuvės manau žino  4u.gif

pomidorų temoj patarimas pomidorams, tad dumplainiui manau irgi turėtų tikt. Visgi giminaitis.

Aciu labai uz patarima, brangi investicija biggrin.gif nors tiesa nezinau kiek ta degtine ir kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 06 15, 12:57)
Aciu labai uz patarima, brangi investicija  biggrin.gif nors tiesa nezinau kiek ta degtine ir kainuoja  doh.gif

hmm..gal jos irgi būna įvairių "rūšių" kaip ir alaus g.gif biggrin.gif o šiaip jei jų dar nedaug ten gal užteks ir lapų išskinimo, kaip kad montera rašė unsure.gif

patikrinau dumplainį, tai jau ir viršūnėj matos keletas žiedukų "išsilankstys" greit thumbup.gif

Va dar kokį gėrį radau

user posted image
Atsakyti
Amise koks įdomus augalų lagaminas smile.gif

QUOTE(Amise @ 2012 06 13, 22:32)
o man bajaja užsimezgė keli pomidoriukai kruopos dydžio ir tokios kruopos jau gal savaitę 

nebežiūrėk į juos ir augs biggrin.gif

QUOTE(Simumu @ 2012 06 15, 09:40)
Vakar su visu savo daržu persikrausčiau į naujus namus... Nulinkinėjo stiebai  doh.gif  Reikės eit ieškot su kuo paraišiot... 

atsigaus stiebai, lukterk. sveikinu su įkurtuvėm:D

QUOTE(taša @ 2012 06 15, 09:42)
sakykit, ar bazilikai megsta saule, ar geriau inest i namus?
nes balkonas tai i pietine  puse..

mėgsta, tik nereikia staiga iš pavėsio išnešt į kepinamą saulę. gali kiek apdegti. reikia palaipsniui

QUOTE(Alezee @ 2012 06 15, 11:35)
Auginu dar balkone, nezydi dar, bet vakar nemalonu siurpriza radau: baltas skraidancias musytes apatinese lapu dalyse, dabar ieskau kas cia do biesas. Nupurskiau permanganatu ir palaisciau, bet baisu, kad nenudeginciau lapu/saknu.  unsure.gif

gal išeina kaip nors ant skersvėjo pastatyt?
reikia purkšti žaliuoju muilu pamaišytu su maltais čili pipirais. perkošti tą purškalą, nes užkimš purkštuką.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 15, 21:54)
gal išeina kaip nors ant skersvėjo pastatyt?
reikia purkšti žaliuoju muilu pamaišytu su maltais čili pipirais. perkošti tą purškalą, nes užkimš purkštuką.

Aciu, pastaciau ant skersvejo, bet vakar Zalioj stotelej jau Nimazalio nupirkau ir ispurskiau baltasparnius ir juodas musikes kur pomidoru ir braskiu zemese gyveno. 4u.gif
Atsakyti
Ir paskui nimazalinius pomidorus valgysit, uf ax.gif

Baltasparniai nemėgsa tagečių kvapo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 16, 12:54)
Ir paskui nimazalinius pomidorus valgysit, uf  ax.gif

Baltasparniai nemėgsa tagečių kvapo  4u.gif

O cia kas?
Nemalonu siurpriza radau pas mama balkone. As jai daviau kelis pomidorus baklazanus. Siandien nuvarau o baklazanai tai ziauriai baltasparniu uzpulti ant pomidoru nemazai....
Jauciuosi kad ne flora uzsiimam siais metais o fauna doh.gif

As su vienais brudais kovoju mamai dabar teks su kitais brudais.
Reiks pasakyt kad zalio muilo nusipirktu reiks su juo babandyt nupurksti.

Dabar nupurskiau savo visus pomidorus su Zicara nes pagaliau apsiniaukusios dienos sulaukiau o tai rytinis balkonas pomidoru tai nuo ryto ten jau saule sviecia...
Nu ziuresiu ar cia bus koks poveikis tiem amaram..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 16, 12:54)
Ir paskui nimazalinius pomidorus valgysit, uf  ax.gif

Na nezinau, ziedu nepurskiau, tik zemes pavirsiu ir lapus kai kur, ar cia tas pats? g.gif
Atsakyti
Mergaites kokios rūšies balkone pomidorus auginat?
Gal žinot kodel žiedai ėmė kristi , tiesiog šalia žiedo lusta šakeles, pats pomidoras gražus, issikerojas, labai sveiki lapai .
O va žiedai krenta:(
Atsakyti
Ir dar kokios žemes geriausios pomidorais, agurkams, prieskoniniams.
Vyras nupirko durpių suptrato, rašo tinka visom daržovėmis
Ar gerai bus?
Kokias trasa naudojat?

Aciu
Atsakyti
Sveikos, tai va, tesiasi mano vargai su mano balkondarziu verysad.gif Guodziausi, kad musytes uzpuole mane buvo, bet jos dabar pas mane dingo. Nezinia, kas labiau padejo ar zaliojo muilo tirpalas, ar smilkalai nuo uodu ir visu kitu skraidanciu gyviu, mat as juos kas vakara uzsidegu balkone prie duru, o ten salia ir pomidorai maniskiai gyvena. Tai va, faktas tas kad jos dingo, bet vat pomidoru lapai kasdien vis labiau pasipuosia rudom demelem. Pasiieskojau informacijos internete, ir man atrodo, kad mane uzpuole netikroji miltlige. g.gif Gaila nemoku ikelti foto cia verysad.gif Zodziu, galbut turite patarimu, kaip man ja naikinti? Nes su kiekvienu rytu vis daugiau pazeistu lapu daugeja. verysad.gif
Atsakyti
Mano vazoninis Vilma user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 06 17, 11:46)
Sveikos, tai va, tesiasi mano vargai su mano balkondarziu verysad.gif Guodziausi, kad musytes uzpuole mane buvo, bet jos dabar pas mane dingo. Nezinia, kas labiau padejo ar zaliojo muilo tirpalas, ar smilkalai nuo uodu ir visu kitu skraidanciu gyviu, mat as juos kas vakara uzsidegu balkone prie duru, o ten salia ir pomidorai maniskiai gyvena. Tai va, faktas tas kad jos dingo, bet vat pomidoru lapai kasdien vis labiau pasipuosia rudom demelem. Pasiieskojau informacijos internete, ir man atrodo, kad mane uzpuole netikroji miltlige. g.gif  Gaila nemoku ikelti foto cia verysad.gif  Zodziu, galbut turite patarimu, kaip man ja naikinti? Nes su kiekvienu rytu vis daugiau pazeistu lapu daugeja. verysad.gif

o negali but kad cia tos musikes pazeide lapus. Nes mano irgi ypac didysis pomidoras turi demeliu daug. As praskainiojau kur bjauresni lapai ir viskas. Nors is manes tokia eksperte dar tik antri metai su pomidorais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SaVi @ 2012 06 17, 12:02)
Mano vazoninis Vilma user posted image

Vajei kiek pomidoriuku thumbup.gif Grozis wub.gif
Atsakyti