Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

[quote=Montera,2012 06 17, 11:40]
o negali but kad cia tos musikes pazeide lapus. Nes mano irgi ypac didysis pomidoras turi demeliu daug. As praskainiojau kur bjauresni lapai ir viskas. Nors is manes tokia eksperte dar tik antri metai su pomidorais smile.gif

Tai as ir nedidele darzininke, pernai kazkiek auginaus pomidorus, bet ir tie vasaros viduryje pasimire blush2.gif o vat siemiet nuo seklyciu auginaus, tai dabar gaila, kai ligos uzpuole verysad.gif As tuos demetus lapus kasdien nuskabau, bet va ant ryto vel ju pilna doh.gif museliu kaip ir nebera, nebesimato nei vienos, o vat lapai su dememis kasryt nauji verysad.gif Galbut galite ideti savo pomidoru foto, kaip tie lapai su demem atrodo?
As sendien visas savo dziungles isskabiau, pziurejau visus lapelius. Nu jei ryt vel naujai ju bus, tada nezinau as ka padarysiu jiems gun_bandana.gif

Atsakyti
[quote=Aristeja,2012 06 17, 17:32]
[quote=Montera,2012 06 17, 11:40]
o negali but kad cia tos musikes pazeide lapus. Nes mano irgi ypac didysis pomidoras turi demeliu daug. As praskainiojau kur bjauresni lapai ir viskas. Nors is manes tokia eksperte dar tik antri metai su pomidorais smile.gif

Tai as ir nedidele darzininke, pernai kazkiek auginaus pomidorus, bet ir tie vasaros viduryje pasimire blush2.gif o vat siemiet nuo seklyciu auginaus, tai dabar gaila, kai ligos uzpuole verysad.gif As tuos demetus lapus kasdien nuskabau, bet va ant ryto vel ju pilna doh.gif museliu kaip ir nebera, nebesimato nei vienos, o vat lapai su dememis kasryt nauji verysad.gif Galbut galite ideti savo pomidoru foto, kaip tie lapai su demem atrodo?
As sendien visas savo dziungles isskabiau, pziurejau visus lapelius. Nu jei ryt vel naujai ju bus, tada nezinau as ka padarysiu jiems gun_bandana.gif
[/quote]

as pomidoru temoj klausiau bet nieko nesake merginos tai gal cia nieko tokio...

user posted image

daug labai lapuku tokiu o siandien is senesniu lapu tos demeles ir rusvos pasidariusios.
Bet as irgi praskyniau.

O cia vakarykstis stresas ant cilio tai kai roviau is baimes net su keliais ziedais ta lapa lotuliukas.gif
user posted image
bet cia tik ant vieno lapo tokia nesamone radau tai pomidoru temoj merginos sake cia kazkoks drugys turbut kiausiniu prisidejo.. FUI....
Atsakyti
ooo fuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
Kaip laukiau šitojo vaizdo balkone ir sulaukiau biggrin.gif
Vilma
user posted image

Golden Cherry
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *coliukeee*: 18 birželio 2012 - 07:41
Aciu, Aristeja, gera minti del smilkalu davei thumbup.gif

Netikrajai ir tikrajai miltligei: 500 g svieziu asiukliu arba 150 g dziovintu asiukliu 24 val. mirkyti 5l vandens, pusvalandi pavirinti. Atsaldyti, nukosti ir pries purskiant atskiesti 1:5. mirksiukas.gif
Atsakyti
Katik su dukrike nuskynem musu pirma uzauginta braskyte wub.gif O jau vaikui kiek laimes buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Montera,2012 06 17, 18:38]
as pomidoru temoj klausiau bet nieko nesake merginos tai gal cia nieko tokio...

Lyginant su mano, tai cia tikrai manau nieko tokio. Pas maniskius ant ant lapo krasto atsiranda gelsva maza demele, kuri veliau dideja ir ruduoja, o apatineje lapo puseje matyti lyg ir kazkokios baltos apnasos ir galiausiai lapas nudziuna. Maniskiai po vakarykscio nugenejimo, truputi nupurskiau vaistukais, nes pas mane Graikijoj nelabai rasta asiukliu biggrin.gif tai sendien ziuriu kad nelabai yra tu nauju demiu, galbut pades tikiuosi g.gif
Tiesa as ir jau galiu pasidziaugti, manuju red chery dziungliu vaisiai pradeda raudonuoti thumbup.gif
Atsakyti
Ar žemuogės pirmais metais duoda derlių? g.gif Manųjų krūmai jau vos ne kaip braškių, bet nei žydėt ruošias nei ką unsure.gif Tik lapus leidžia kaip pašėlusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 18, 10:55)
Katik su dukrike nuskynem musu pirma uzauginta braskyte wub.gif O jau vaikui kiek laimes buvo smile.gif
user posted image

Čia jau balkone blink.gif ? Mano iš sėklų dar net nežydi, tik žemuogės pradėjo po truputį žydėti blush2.gif ... Agurkiukai sustojo augti, pomidorai nenoksta, žodžiu, ima nervas gun_bandana.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 18, 11:46)
Čia jau balkone  blink.gif ? Mano iš sėklų dar net nežydi, tik žemuogės pradėjo po truputį žydėti  blush2.gif ... Agurkiukai sustojo augti, pomidorai nenoksta, žodžiu, ima nervas  gun_bandana.gif  aggressive.gif

Maniskes ne is seklu. Man drauge prirove braskiu daigu is savo darzo smile.gif Zemuoges irgi i lapus ir usus varo tai suprantu siais metais nelaukt uogu... Tik is praeitu metu kur islaikiau zemuoges tai jau dvi uogytes yra. Pomidoru milijonas bet irgi zali dar. O agurkai tai du krumai normaliai zali o du labai sviesus palike ir agurkus sviesius augina. Nors ir pyliau trasu as jiem bet matyt ar vazonai jiem mazoki... nu bet jau bijau persodinti ...
Baklazanas perzydejo tai tikiuosi uzmegs jau koki vaisiu smile.gif
Labai idomus dar cili varpelis jau pusantro metro aukscio o ziedelius tik sukrove miniatiurinius dar net nezydi... cia normalu kad tokio dydzio???
Ai ir dvi paprikos jau uzmezge vaisius bet dar zirniukai tokie.
Atsakyti
Suintrigavot, merginos, su tom braškėm balkone bigsmile.gif Šiemet, matau, jau praleidau momentą, bet kitais metais reiks pabandyt.
Iki šiol tik čiliukus virtuvėj auginu. Super dalykėlis, kai gali pasiskinti šviežią thumbup.gif
Atsakyti
nusprendžiau prieš nuraškant įamžinti, o tuo pačiu ir paviešinti ax.gif

user posted image adult upload image]

user posted image upload pictures
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 18 birželio 2012 - 11:55