Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2012 08 29, 11:01)
Aš pas močiutę prisirinkau ūsų ir kaikurių jau paaugusių daigelių. Sakė, juos galima tiesiog sukišt žemėn ir jie patys sudygs, bet pabandžiau kelis taip sukišt šalia gėlių kurios neišdygo, bet vieni sudžiuvo visai, kitus išrinkau ir sumečiau vėl vandenin. Tada pataikiau ant karščio bangos tai matyt apkepė. Nuo to laiko neprisiruošiu jų persodint..  blush2.gif Nes dar laukiau to pakabinamo maišo iš ebėjaus, bet MB vis neužsako, tai db laukiu kol dėžė nuo agurko atlaisvės, o agurkas sumastė atsigaut  biggrin.gif
JAš manau, kad jei yra galimybė tai kol ūsas dar nenukirptas bandyt tą daigelį į naują sodinimo vietą įkišt ir kai prigis tada nukirpt. Arba pamerkt vandenin, kad leistų šakneles.Maniškės jau kokį 1,5 mėnesio maudos ir nesiskundžia kol kas biggrin.gif

Aš paprasčiausiai nukirpau vieną atžalą, įkišau į žemę ir padėjau taip, kad nekepintų saulė. Iš pradžių atrodė, kad nieko nesigaus, nes labai apvytę buvo, bet paskui viskas prigijo, atsigavo ir dabar turiu krūmelį mirksiukas.gif . Taip darysiu ir su kitais, bet tik klausimas kada, nes dar žydi ir mezga uogas g.gif . Paskui kai bus šalta, tai jau nebeprigis ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 08 29, 10:37)
papasakokit placiau kaip su tu braskiu dauginimu?

pas mane tai tik usu privare. tai juos kirpti ir i vandeni merkt tada tik sodinti kai saknis isleis?

va su tuo ziemojimu tai kazkaip man baisiai atrodo.... tai kaip jos visa ziema be laistymo isgyvens... blink.gif

As tai ikisu ta usa, kai jau isleidzia lapelius ir saknu uzuomazgas zemen, o kai prigyja nukerpu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 30 rugpjūčio 2012 - 08:23
Nuskyniau siandien oranzini ciliuka... ojjjjj koks mostras... astrumas nesvietiskas tik biskuti prie liezuvio prilieciau burna dega tai siaubas.... tokio atsikandus tai uzdusciau jauciu... doh.gif lotuliukas.gif

cia sitie tokie geruliai
http://www.ebay.co.u...#ht_2017wt_1037

O kas auginat tuos maziukus kur kaip zvakutes daug ju auga? Kaip ju astrumas kazin ir galvoju ka is ju pasidaryt???
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 08 31, 18:41)
Nuskyniau siandien oranzini ciliuka... ojjjjj koks mostras... astrumas nesvietiskas tik biskuti prie liezuvio prilieciau burna dega tai siaubas.... tokio atsikandus tai uzdusciau jauciu... doh.gif  lotuliukas.gif

cia sitie tokie geruliai
http://www.ebay.co.u...#ht_2017wt_1037

O kas auginat tuos maziukus kur kaip zvakutes daug ju auga? Kaip ju astrumas kazin ir galvoju ka is ju pasidaryt???

Aš aštriųjų nemėgėja, man saldžiosios paprikos prie širdies wub.gif . Kitais metais vėl būtinai auginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,
kaip žiemą elgtis su žemuogėm, pasodintom vazonėlyje įstiklintam balkone?
Tas pats liečia ir kitus daugiamiačius augaliukus, pvz melisas. Juk lauke jos gautų sniego ir nebūtų sausa žemė, o namie? Kambaryje laikyt neturiu sąlygų, liks balkone. Reiks joms sniego atnešt? Ar užtenka užklot kokiu pleduku ir dauot ramybę iki pavasario? O pradėt laistyt pavasarį. Vienu žodžiu, noriu jas išsaugoti gyvas kitiems metams. Kaip tai padaryti?
Atsakyti
Pas ka dar auga balkone darzovytes? smile.gif As pomidorus jau nuskyniau ir ismeciau krumelius. Per salta siaurinej pusej. Dar auga rupjucio pradzioje seti ridikeliai, bet ne visi, kiti tik isstypo saules beieskodami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 05 rugsėjo 2012 - 11:21
Vakar šiek tiek dariau tvarką, tai agurką išmečiau, nors gražiai sužaliavo iš naujo, bet jau perdaug parazitų pas jį (baltasparniai, erkutės), bajaja nuskyniau žaliukus ir supakavau maišan, nes kiti geltonavo jau, be to daug vietos užėmė sugrūsti balkoniukan. Liko Aztec, Venusiukai, kurie dabar nostabiai daug žydi o pas viena didžiulės kekės žalių pomidoriukų, balkoni redai ir vilmukai. Na dar black cheris bando savo likusius pomidoriukus sunokint smile.gif Planavau anksčiau dar ant rudens špinatų pasisėt, bet kažkaip nžn.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 09 05, 12:32)
Planavau anksčiau dar ant rudens špinatų pasisėt, bet kažkaip nžn..  g.gif

Tai vat kad saltoki orai, nebent dar ant bobu vasaros pataikytumet. smile.gif As isnaikinau pomidorus del baltasparniu antpludzio, nebeturejau noro purskaliot del keliu pomidoru, o zydintys tai kazi ar beuzsimegs. ax.gif
Atsakyti
Pas mane dar visi pipirai lauke sau puikiausiai stoviniuoja. Kiti nesenai persodinti, dar vaisius augina tik biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane balkone dar viskas žaliuoja, noksta ir t.t. Manau, kad dar palaikysiu kolkas smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi dar auganciu yra... kazin ar tik spes tie pomidorai visi sunokti. Nes nemazai ju uzsimezge. Kartais supykstu ant tu visu parazitu sakau ismesiu viska ir vel gaila...

pasirodysiu kas pas mane dar like

user posted image

sitas is pazastuko kur ilgai mirko vandenyje
user posted image

user posted image

red cheris priveise dar daugybe pomidoriuku tikiuos bent uzaugt spes... ir cili varpelis augantis salia
user posted imageuser posted image

Nu ir sitie mano dideli pomidoriukai smile.gif labai geri ir dideli ir krumai kompaktiski. Kitamet butinai situ sodinsiu
user posted image

O cia pora nuskintu pomidoru nuo to krumo
user posted image

Kita vasara reiks kazkaip geriau suplanuot erdve. geriau maziau bet normaliuose vazonuose.

Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 09 08, 12:40)
Nu ir sitie mano dideli pomidoriukai smile.gif labai geri ir dideli ir krumai kompaktiski. Kitamet butinai situ sodinsiu

O kokia čia veislė? Aš apie tokius irgi mąstau ax.gif
Atsakyti