Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 19, 15:19)
Oho  blink.gif , nieko sau, visa plantacija  lotuliukas.gif . Braškės svyrančios Temptation atrodo vadinasi veislė. Nokimas kaip tik pataikė ant šaltų orų ir be saulės, tai uogos nesaldžios, įdomu, ar jos tokios ir būna, ar čia saulės stoka  g.gif . Sėjau iš sėklyčių. Pirkau Maximoje pokutį, mokėjau 8 Lt ir radau 8 sėklas, iš kurių išdygo tik 2  doh.gif  lotuliukas.gif .  Aišku dabar jau galima daugiau užsiveisti, bet daugiau sėklų nepirkčiau tikrai  schmoll.gif .

Pas mane irgi Temptation. Buvau pirkusi vokiškas . Šiais metais dar uogų neragavau, bet jau rausta. Bet skonį prisimenu nuo praėjusių metų - labai saldžios buvo, rūgštumo visai neturėjo. Nors saulės irgi neypatingai gaudavo - augo šiauriniam balkone.
Atsakyti
Kas ieškojo Aztec pomidorų sėklų, tai šiandiem Rimi užmačiau smile.gif

Pakrutinau prieš kelias dienas dumplainį kad nusipurtytų dulkes ir nukrito keli varpeliai. O kai bandžiau patį pirmą užsimezgusį nuimt niekaip nėjo nukrapštyt lotuliukas.gif Tai palikau prisirpt stiklinėj ir jau šiek tiek pasispalvino smile.gif Įėjus balkonan visada jais dvelkteli, o jei tokių pilną balkoną ar šiltnamį..mmm wub.gif

user posted image
Atsakyti
as ieskojau 4u.gif
aciu, jau nusipirkau(prie ukininku turgelio, priesais ukmerges maxima, gal zalia stotele ten?). kartu nusipirkau per du metus isbaigtas vilmos ir venus seklu(pavasari ir tas isgraibsto), pavasari(jau paveluotai) isigijau bajajos ir black chilly seklu. yra like minibel pakutis. dar truksta redrobin, balkonired(nezinau kur ieskot) ir svyrancius noriu isbandyt 4u.gif ebay pirkti nemoku, gal pavyks kur taip rasti g.gif

dar labai suviliojo tos braskes bigsmile.gif tik nelabai isivaizduoju, kaip isaugint doh.gif ir vietos tureciau, ir loviu smile.gif nu paskiskas jusu braskiu vaizdelis wub.gif ir cia per pusmeti taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 20, 21:48)
as ieskojau 4u.gif
aciu, jau nusipirkau(prie ukininku turgelio, priesais ukmerges maxima, gal zalia stotele ten?). kartu nusipirkau per du metus isbaigtas vilmos ir venus seklu(pavasari ir tas isgraibsto), pavasari(jau paveluotai) isigijau bajajos ir black chilly seklu. yra like minibel pakutis. dar truksta redrobin, balkonired(nezinau kur ieskot) ir svyrancius noriu isbandyt 4u.gif ebay pirkti nemoku, gal pavyks kur taip rasti g.gif

dar labai suviliojo tos braskes bigsmile.gif tik nelabai isivaizduoju, kaip isaugint doh.gif ir vietos tureciau, ir loviu smile.gif nu paskiskas jusu braskiu vaizdelis wub.gif ir cia per pusmeti taip g.gif

Aš svyrančius pomidorus pirkau iš lietuviškos svetainės. Berods iš čia. O braškes sėjau vėliau už žemuoges, nes jos nebuvo mano planuose. Pamačiau sėklas ir užsinorėjau labai, tai gal kovo antroj pusėj g.gif . Žemuogės jau sudygę, o braškių dar nė kvapo pagal mano kovo 26d. fotodienoraštį mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 rugpjūčio 2012 - 06:12
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 19, 14:59)
O pas mane va kaip gražu

Pas ką braškės birželį, o pas mane rugpjūtį  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Oho koks grozis smile.gif SUPER!!! Ir as tokiu noriu smile.gif

milaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokie faini pomidoriukai smile.gif
Atsakyti
Baigės mano tūsas su trim balkonais, tai jau iš kito didžiojo šiom dienom reik viską persikraustyt pas save.. doh.gif Ankštoka bus biggrin.gif
Atsakyti
as tai laukiu kol sunoks didieji pomidorai ir tvosiu lauk nes jau nervas ima nuo baltasparniu... kad prisiveise bjaurybiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 08 28, 22:04)
as tai laukiu kol sunoks didieji pomidorai ir tvosiu lauk nes jau nervas ima nuo baltasparniu... kad prisiveise bjaurybiu verysad.gif

Nu visą vasarėlę tu su jais kariauji doh.gif . O maniškiams pomidorams antras įkvėpimas - vėl žydėt sugalvojo doh.gif , paprikos vėl mezga doh.gif . Gaila, kad nebespės ko gero užauginti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 rugpjūčio 2012 - 06:09
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 29, 07:09)
Nu visą vasarėlę tu su jais kariauji  doh.gif . O maniškiams pomidorams antras įkvėpimas - vėl žydėt sugalvojo  doh.gif , paprikos vėl mezga  doh.gif . Gaila, kad nebespės ko gero užauginti  g.gif

pas mane irgi keli vel zydet pradejo. O red cherris kiek primezges nauju pomidoriuku.
Du krumai kur sumaisytos seklos buvo tai uzaugo dideli pomidorai jau kaip kad parduotuviniai buna. Tai kitamet juos tikrai sodinsiu.
Paprika dar tik viena nuskyniau kitos dar zalios. Viena tai labai didele uzaugus.
Su baklazanais tai taip nieko ir nesigavo zydi ir nieko nemezga sad.gif tai ju kitamet net nebandysiu.
Geltonu nebeauginsiu pomidoru nes krumai nesveikai dideli labai daug vietos jiems reikia.
Nu bet jau kai tokia vasara gerai kad is vis kazkas dar uzaugo...
Atsakyti
Pas mane pomidoriukai irgi žydi smile.gif Kas keisčiausia tai agurkas atsigavo ir subujojo krūvom mažų agurkiukų, tik klausimas ar sugebės jie užaugt, kai temperatūra taip svyruoja.
Kada reiktų pradėt ruošt braškes žiemojimui? Maniškės vis dar vandeniu gyvena, tai gal reiktų susiimt ir pasodint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 29, 10:27)
Pas mane pomidoriukai irgi žydi smile.gif Kas keisčiausia tai agurkas atsigavo ir subujojo krūvom mažų agurkiukų, tik klausimas ar sugebės jie užaugt, kai temperatūra taip svyruoja.
Kada reiktų pradėt ruošt braškes žiemojimui? Maniškės vis dar vandeniu gyvena, tai gal reiktų susiimt ir pasodint  doh.gif  lotuliukas.gif

papasakokit placiau kaip su tu braskiu dauginimu?

pas mane tai tik usu privare. tai juos kirpti ir i vandeni merkt tada tik sodinti kai saknis isleis?

va su tuo ziemojimu tai kazkaip man baisiai atrodo.... tai kaip jos visa ziema be laistymo isgyvens... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 08 29, 10:37)
papasakokit placiau kaip su tu braskiu dauginimu?

pas mane tai tik usu privare. tai juos kirpti ir i vandeni merkt tada tik sodinti kai saknis isleis?

va su tuo ziemojimu tai kazkaip man baisiai atrodo.... tai kaip jos visa ziema be laistymo isgyvens... blink.gif

Aš pas močiutę prisirinkau ūsų ir kaikurių jau paaugusių daigelių. Sakė, juos galima tiesiog sukišt žemėn ir jie patys sudygs, bet pabandžiau kelis taip sukišt šalia gėlių kurios neišdygo, bet vieni sudžiuvo visai, kitus išrinkau ir sumečiau vėl vandenin. Tada pataikiau ant karščio bangos tai matyt apkepė. Nuo to laiko neprisiruošiu jų persodint.. blush2.gif Nes dar laukiau to pakabinamo maišo iš ebėjaus, bet MB vis neužsako, tai db laukiu kol dėžė nuo agurko atlaisvės, o agurkas sumastė atsigaut biggrin.gif
JAš manau, kad jei yra galimybė tai kol ūsas dar nenukirptas bandyt tą daigelį į naują sodinimo vietą įkišt ir kai prigis tada nukirpt. Arba pamerkt vandenin, kad leistų šakneles.Maniškės jau kokį 1,5 mėnesio maudos ir nesiskundžia kol kas biggrin.gif
Atsakyti