Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Oi, mergaitės, aš savo džiunglėse šachmatais irgi žaidžiu doh.gif , statau, perstatau ir niekas netelpa normaliai doh.gif ... Trūksta vietos, erdvės pomidorams, tai gal užtai jie man ir nenoksta verysad.gif . Dabar pakėliau aukščiau, gal kiek pasitaisys situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 20, 16:36)
Oi, mergaitės, aš savo džiunglėse šachmatais irgi žaidžiu  doh.gif , statau, perstatau ir niekas netelpa normaliai  doh.gif ... Trūksta vietos, erdvės pomidorams, tai gal užtai jie man ir nenoksta  verysad.gif . Dabar pakėliau aukščiau, gal kiek pasitaisys situacija  g.gif

as jau siandien biskuti apgenejau nes bent jau geltoni nenormaliai issiskete.. stumdau ir juokiuosi pati is saves nu taikliai cia buvo pasakyta apie kvadratuku stumdymo zaidima... bet as kai paskutini karta pastumdziau tai vienas pomidoras atliko teko ji vargsa i kita balkona vilkti lotuliukas.gif

JEEE paprikos nudziugino jau dvi susiformavo nors ir maziukes dar laaabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 16:54)
bet as kai paskutini karta pastumdziau tai vienas pomidoras atliko teko ji vargsa i kita balkona vilkti  lotuliukas.gif

man tai du atliko lotuliukas.gif , pernesiau ant virtuves palanges lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 16:54)
JEEE paprikos nudziugino jau dvi susiformavo nors ir maziukes dar laaabai smile.gif

Dabar ir aš truputį pasigirsiu savo paprika mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 birželio 2012 - 16:18
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 20, 17:18)
man tai du atliko  lotuliukas.gif , pernesiau ant virtuves palanges  lotuliukas.gif
Papildyta:

Dabar ir aš truputį pasigirsiu savo paprika  mirksiukas.gif user posted image

Geras kaip grazu thumbup.gif
jooo tai mano spirgiukai tik....
Atsakyti
Padariau fotosesiją, tai pasirodau su savo džiunglėm. Čia tumble tom geltoni ir raudoni user posted image
user posted image
venusai ir vilmukai
user posted imageuser posted image
agurkėliai
user posted image
žemuogės
user posted image
braškės
user posted image mirksiukas.gif .

Lapų ir žiedų daug, bet dar nieko nevalgom verysad.gif , nesulaukiu niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 birželio 2012 - 16:58
Gražuma drinks_cheers.gif Gal kurios nors foto balkoninius išvardintum kur kokie? Nes pas mane susimaišę Venus ir Balkoni Red. Dar sumasčiau kad ir Vilmukam nereik parašyt kur kas doh.gif tai kol kas tik spėlioju kur kuris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 20 birželio 2012 - 16:59
Pas mane irgi sumaišyti, kai bus spalva, tada žinosiu lotuliukas.gif . Žinau tik vieną venus pomidorą, nes likus kortelė, o kitų nea ax.gif Pirmoj venusų ir vilmukų nuotraukoj iš kairės trečias pomidoras mirksiukas.gif (tikrai venusas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 birželio 2012 - 17:02
Nu kokie grazus krumai tiesiog pomidoru thumbup.gif
O pas men tysta i virsu ir psio verysad.gif
Kaip reik genet pomidorus? blush2.gif parasyta kad viena rusi reik, bet nezinau kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2012 06 20, 18:22)
Nu kokie grazus krumai tiesiog pomidoru  thumbup.gif
O pas men tysta i virsu ir psio  verysad.gif
Kaip reik genet pomidorus?  blush2.gif parasyta kad viena rusi reik, bet nezinau kaip  4u.gif

Aš tai nieko nedarau, auga sau ir tiek ax.gif . Net nežinau kaip juos reikėtų genėti g.gif . Bet kad balkoninių sako nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 20, 17:56)
Padariau fotosesiją, tai pasirodau su savo džiunglėm. Čia tumble tom geltoni ir raudoni

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu jo tikrai dziungles lotuliukas.gif As tik galvoju jei mes neieinam jau i balkona augimo stadijoj tai kas bus veliau....
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 18:30)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu jo tikrai dziungles  lotuliukas.gif  As tik galvoju jei mes neieinam jau i balkona augimo stadijoj tai kas bus veliau....

Bijau net pagalvoti doh.gif . Geriau garsiai nekalbėti lotuliukas.gif. Kitais metais tikrai tiek nesodinsiu, nes šiemet neįsivaizdavau, kaip bus blush2.gif , geriau mažiau, bet kokybiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 birželio 2012 - 17:32
smilga1972,

oho. Koks gražumas.... Čia tai bent darželis wub.gif
Man tas kur tikrai Venus labai gražus pomidoriukas. wub.gif Ir šiaip Vilmukai+Venusiukai fainuoliai, nigaliu. Tokie stiprūs

Dar labai įdomu, kiek Vilmų ūgis priklauso nuo apšvietimo? Pas mane balkone lentynėlė eina nuo balkono durų link lango. Gaunasi, kad prie lango daugiausiai šviesos, o prie durų - jau kampelis. Tai tie, kurie prie pat lango - gan kompaktiški ir lapuoti, sekantis už jų - jau per 10 cm ilgesnis ir visai mažai lapų (žiedų tai tiek pat daug)., dar sekantis - dar labiau paliegęs. Negi taip smarkiai įtakoja toks, atrodytų, nežymus šviesos skirtumas? g.gif Kokie būtų jūsų pastebėjimai?
Atsakyti