QUOTE((mirtise) @ 2012 06 28, 21:16)
Labas,patiko jūsų įspūdžiai ir informacija
Prieš tris metus,kai buvau Bergene,ėjome į Jūrų muziejų. Na tikrai,tikėjausi kažko daugiau.Klaipėdoje įspūdingiau

Ir pastebėjau,kad ten šeimoms kaip dienos pramoga,susėda, išsitraukia sumuštinių,gėrimų ir visą dieną ten praleidžia.Mūsų tai nesuviliojo ,nes kvapelis vis tiek savotiškas,o dar valgyti ,tai
Ir dar dėl Flame: Jūs kelionę skaičiavote nuo Bergeno + turas? Kad sakote brangu. Nes mes ir gi ten planuojame,bet būtent su traukiniu kelionė ,kaip ir pigiau išeina,nei jūs rašote .Aš kalbu tik apie traukinio kainą,be kelionės iki jo

Ačiū.

Malonu, kad dar ir naudingas pasakojimas.
Dėl jūrų muziejaus, tai ir aš pagalvojau, kad Klaipėdoje tikrai ne prasčiau jūrų muziejuje. Be to mūsų bendradarbė, dažnai vykstanti į tas apylinkes pas dirbantį vyrą, rekomendavo Bergeno akvariumą kaip "must see". Na, gal ji kitur seniai buvusi.
Aišku, kas mėgsta roplius, tai tikrai įdomu. Aš visokioms gyvatėms, vorams per daug simpatijų nejaučiu, tai manęs nesužavėjo tie dalykai.
Dėl kvapo, jis jautėsi, bet pripratome. Jis man per daug neužkliuvo.
Apie Bergeno Akvariumą pasakyčiau tik tiek, kad gera vieta užmušti laiką lietui lyjant. Arba jau būti labai seniai buvus, kaip kad mano draugė.
O dėl Flam, per kur jūs ieškojote bilietų?
Aš - per
www.nsb.noDabar įvedžiau atsitiktinę datą, tai man meta tokią kainą. Čia vienam žmogui:

Tai mūsų data dar buvo daug pigiau, gal 100 kronų mažiau į kažkurią pusę mačiau.
O turas, tai žiūrėjau
Norway in nutshell Žiūrėjau Sognefjord, į vieną pusę traukiniu iki Flam, o grįžimas laivu. 1250 NOK vienam žmogui. Čia, jaučiu, tokio paties principo kelionė, kaip mes į Modalen vykome.
Na, tų turų įvairių yra, reikia paieškoti. Aš čia ant greičio.