Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

aureka, suprantu kad turi daug baimes.. gal pradek dar dufo gert. Linkiu ,kad sis nestumas atnestu tik dziaugsmo 4u.gif

Del manes, tai kol kas patiliuk dziaugiuosi nestukiu pozymiu-ju turiu pilna puokste ir padidejusi,skausminga krutine ir pastovus pykinimas bei nuovargis..zodziu kol pozymiai yra-siek tiek ramiau,nors ir valgyt nelabai kas galiu.bet pilvuks vakare ziauriai issiputes.
tad tiek naujienu, apziura turesiu rugp 23. labai neramu,nes iskart paaiskes ar viskas mums gerai..
as jusu bukle seku-skaitau kitas temas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 31, 16:36)
Del manes, tai kol kas patiliuk dziaugiuosi nestukiu pozymiu-ju turiu pilna puokste ir padidejusi,skausminga  krutine ir pastovus pykinimas bei nuovargis..zodziu kol pozymiai yra-siek tiek ramiau,nors ir valgyt nelabai kas galiu.bet pilvuks vakare ziauriai issiputes.
tad tiek naujienu, apziura turesiu rugp 23. labai neramu,nes iskart paaiskes ar viskas mums  gerai..
as jusu bukle seku-skaitau kitas temas wub.gif

labai dziaugiuosi del taves wub.gif tikrai nuosirdziai. mes jau kaip stiprus kumstis visos group.gif

as siandien netiketai savo pilvinuka maciau, \netiketai- nes ejau del kitu priezasciu, bet gydytojas pasiule paziuret greit, ar viskas gerai.
ir jis ne tik pats ziurejo, bet ir man ekraniuka atsuko. tai supratau is vaizdo, kad mazius nugaryte i mus. tada gydytoja spajudino ppilva- apsisuko wub.gif maciau, kaip kojytemis mala wub.gif

ryt pradesim 13- ta sav.

Alina, maciau , uzsuki pas "prisimatavusias", tai brukstelk ir ten mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 31 liepos 2012 - 17:12
QUOTE(debesuole @ 2012 07 31, 17:11)
labai dziaugiuosi del taves  wub.gif tikrai nuosirdziai. mes jau kaip stiprus kumstis visos  group.gif

as siandien netiketai savo pilvinuka maciau, \netiketai- nes ejau del kitu priezasciu, bet gydytojas pasiule paziuret greit, ar viskas gerai.
ir jis ne tik pats ziurejo, bet ir man ekraniuka atsuko. tai supratau is vaizdo, kad mazius nugaryte i mus. tada gydytoja spajudino ppilva- apsisuko  wub.gif  maciau, kaip kojytemis mala  wub.gif

ryt pradesim 13- ta sav.

Alina, maciau , uzsuki pas "prisimatavusias", tai brukstelk ir ten  mirksiukas.gif  ax.gif

Taip uzsuku;)nes tikrai susidraugavom visos:)Ok, manau kad prisijungsiu neuzilgai, vis dar neramu,nes norisi pamatyt auganti maziuka ..

Super naujienos, manau pasiseke siand) suprantu kokios jausmus pajutai..mmm.. dziugu,kad pipirukas graziai isitaisias..kazkodel nuojauta-kad laukiasi berniuko wub.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinsiu vakar gautais patarimais, kuriuos turi zinot visos, pastojusios po persileidimo.
Vengti bet kokio pilvo preso tempimo. Netgi gultis i lova, ir keltis is gulimos padeties, liepe pasiremti ranka, isikibti konors, jokiu budu nesigulti is preso. Pirma padeti alkune, tada lengvai atsigulti.
Gydytojas sake, kad butent tai man turejo akcentuot nestumo pradzioje, bet as lankiausi pas kita gydytoja, kuri apie tai ne zodzio.
Vakar gavau daugybe panasiu buitiniu patarimu, nes sake, ypac po 2nesekmiu i viska reik ziuret rimciau ir saugotis.
Tai tiek litanijos. Dar ka atsiminsiu- parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 08 01, 07:13)
Mergaites, pasidalinsiu vakar gautais patarimais, kuriuos turi zinot visos, pastojusios po persileidimo.
Vengti bet kokio pilvo preso tempimo. Netgi gultis i lova, ir keltis is gulimos padeties, liepe pasiremti ranka, isikibti konors, jokiu budu nesigulti is preso. Pirma padeti alkune, tada lengvai atsigulti.
Gydytojas sake, kad butent tai man turejo akcentuot nestumo pradzioje, bet as lankiausi pas kita gydytoja, kuri apie tai ne zodzio.
Vakar gavau daugybe panasiu buitiniu patarimu, nes sake, ypac po 2nesekmiu i viska reik ziuret rimciau ir saugotis.

Va va man irgi idomu ko negalima ir ko saugotis.Nes dauguma liepia gyvent iprastai ir laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 01, 07:23)
Va va man irgi idomu ko negalima ir ko saugotis.Nes dauguma liepia gyvent iprastai ir laukt  doh.gif

kai nera rizikos- tai nereikia nieko keist. O po 2persileidimu pro pirstus ziuret negalima. Visais budais reik saugot save.
Man buvo sakyta nesitupti- nieko nedaryti atsitupus, geriau paimti kede ir sedeti, arba pasilenkus (kas nera gerai nugarai)
ir nieko nedaryti iskelus rankas, nes irgi tempia pilva.
Dar gavau pastabu, nesedeti koja ant kojos, nes trikdome kraujotaka
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 07 30, 11:48)
4u.gif sveikos,kitos temos apie abrazija neaktyvios,tai cia uzklausiu.beveik pries 3 savaites man atliko abrazija del nesivystancio nestumo.atrode lyg ir gerai viskas,apart kartais nestipriai pamaudenanciu strenu,tepliot tik po savaites pradejau ir tik kokia diena,kai sunkiau panesiau.bet va mazdaug po poros savaiciu pastebejau,kad pakosejus nelaikau slapimo verysad.gif na,kol kas gelbeja dieniniai paketukai,ne kasdien ta problema,be visgi itariu tai operacijos komplikacija.ar kuriai taip is jusu buvo ir ka daret?o as jau maniau,kad viskas gerai praejo verysad.gif

Stiprybes tau del nelaimes 4u.gif
Man nebuvo tokiu dalyku,gal kokia infelcija g.gif butinai nueik pas gyd 4u.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi del kiekvienos is musu sulauktu ||.
Laukiancioms stebukliuko, linkiu greiciau sulaukt smile.gif
vakar pamatytas spirgiukas ikvepe tiek vilties, kuria norisi ir jus uzkresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 07 31, 18:11)

ir jis ne tik pats ziurejo, bet ir man ekraniuka atsuko. tai supratau is vaizdo, kad mazius nugaryte i mus. tada gydytoja spajudino ppilva- apsisuko  wub.gif  maciau, kaip kojytemis mala  wub.gif

ryt pradesim 13- ta sav.

Sveikinimai su savaitėlėm wub.gif
QUOTE(debesuole @ 2012 08 01, 08:13)

Paprasti bet naudingi patarimai . Jei dar ką prisiminsi būtinai mums parašyk, kartais atrodo viskas "nekaltai", o iš tkro . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 08 01, 08:13)

As zinok tikrai nemanau,kad tokia prevencija padetu isvengti pakartotiniu nesekmiu, jei ju priezastys yra pvz genetines, progesterono trukumas ir t.t. galvoju atvirksciai smile.gif prevencija pries nauja nestuke.gif -pvz joga, kvepavimo pratimai ir t.t. as nuo birzelio intensyviai sportuoju ir tikrai ir fiziskai ir dvasiskai jauciuosi kitaip wub.gif aisku,kai nestuke.gif tai jau kiti pratimai ir ramesnis gyvenimo budas smile.gifo joga ypac rekomenduoju visoms 4u.gif nes tempimo pratimai gerina kraujotaka,stiprina organizma,atpalaiduoja.. vz ,manau nestumas ne liga ( net ir po keliu persileidimu) o bus taip kaip Dievas duos 4u.gif bet sutinku,kad patausoti save tikrai butina 4u.gif
O mano zinios tokios..siandiena mums lygiai 5 savaites wub.gif planuoju kartoti HCG sia savaite ( noriu isitikinti,kad gerai augam) si karta turiu daug optimizmo,nes HCG augimas buvo ypatingai geras, praktiskai kaip su pirmu vaiku,net dar aukstesni skaiciukai (13 DPO 286; 15 DPO 856) wub.gif taigi, kol kas tiek wub.gif
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 01 rugpjūčio 2012 - 08:20
Labas rytas mergaites,na ir as ateinu pasidziaugti,siandien isvydau vaiduokliuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 08 01, 09:48)
Labas rytas mergaites,na ir as ateinu pasidziaugti,siandien isvydau vaiduokliuka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi kaip pavirusuoti musu namuciai wub.gif
Laukiam foto wub.gif
Ir tyliai sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 07 31, 18:11)

kad mazius nugaryte i mus. tada gydytoja spajudino ppilva- apsisuko  wub.gif  maciau, kaip kojytemis mala  wub.gif

ryt pradesim 13- ta sav.

Fantastiskas jausmas wub.gif Ir kokie Jus jau dideli wub.gif Sveikinu su II trimestru wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 07 31, 17:36)
Del manes, tai kol kas patiliuk dziaugiuosi nestukiu pozymiu-ju turiu pilna puokste ir padidejusi,skausminga  krutine ir pastovus pykinimas bei nuovargis..zodziu kol pozymiai yra-siek tiek ramiau,nors ir valgyt nelabai kas galiu.bet pilvuks vakare ziauriai issiputes.

Alina wub.gif as ir taip noriu tu nestuke.gif pozymiu vis daugiau...bet pas man tik mazas sleikstuliukas ir tiek...ir kvapams jautri labai...daugiau pozymiu nerandu biggrin.gif
Atsakyti