Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos, prisiduodu su savo HCG skaičiumi:

11450,0

Man atrodo, kad jis yra mažokas (mums 7 savaitės), dar darysiuos ketvirtadienį, kad pažiūrėčiau, ar paauga.

Gal galite pakomentuoti, ar būna toks HCG 7-ą savaitę? Panikuoti kol kas nepanikuoju, vis tik skaičius nėra visai mažas, tačiau ir su mažesniu nėštumu esu mačiusi didesnių gerokai skaičių... unsure.gif

Radau aiškesnes HCG normas:

http://www_americanp...hcglevels.html/

Fuh, kaip tik atitinkam 8-os savaitės pradžią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 07 rugpjūčio 2012 - 12:13
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 07, 11:03)

11450,0

Man atrodo, kad jis yra mažokas (mums 7 savaitės), dar darysiuos ketvirtadienį, kad pažiūrėčiau, ar paauga.

Gal galite pakomentuoti, ar būna toks HCG 7-ą savaitę? Panikuoti kol kas nepanikuoju, vis tik skaičius nėra visai mažas, tačiau ir su mažesniu nėštumu esu mačiusi didesnių gerokai skaičių...  unsure.gif

Fuh, kaip tik atitinkam 8-os savaitės pradžią  smile.gif

nepanikuok!labai grazus skaiciukai, bent jau man taip atrodo kad viskas cia gerai, juk negali visoms buti tik didziausi skaiciai cool.gif paziuresi ketvirtadieni ka rodys bigsmile.gif

o as sulaukiau savo mmm, tai dabar laukiu kol mb vaistus pabaigs ir tada jau startuosim kaip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 07, 13:03)

11450,0

Gal galite pakomentuoti, ar būna toks HCG 7-ą savaitę? Panikuoti kol kas nepanikuoju, vis tik skaičius nėra visai mažas, tačiau ir su mažesniu nėštumu esu mačiusi didesnių gerokai skaičių...  unsure.gif

Sveikute,
HCG dydis pagal laikotarpi, cia manau individualus pas kiekviena: pas viena mazesnis pas kita didesnis g.gif todel ir duoti buna normu intervalai ... svarbiausia augimas kad butu... kiek atsimenu ,pagal toki nemaza HCG jau neturi dvigubeti kas antra diena... jei gerai pamenu,jau augimas dvigubas kas 4 ir daugiau paru..tai jei darysi ketvirtadieni turetu buti +- 17000 4u.gif
O progesterona nekartojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 07 rugpjūčio 2012 - 13:02

11450,0

na matai vylabusle , be reikalo panikavai sitaip. viskas cia gi tvarkoj smile.gif wub.gif
Atsakyti
vylabusle,nu labai saunu,augat augat ir uzaugsit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vylibause saunu kad viskas gerai , megaukis nestuke.gif viskas bus gerai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 03, 12:34)
Merginos  wub.gif ateinu su gerom ziniom wub.gif
Pasidariau HCG 20919 (23 DPO) buvo 859 (15 DPO)
Augimas geras...net superinis thumbup.gif skaiciuokle raso Your hcg is doubling every 41,7 hours  or every days 1,7
Vis daugiau turiu vilties,kad si karta jau viskas bus gerai wub.gif

Saunios naujienos 4u.gif

QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 04, 08:35)
labas merginos, nebuvau pas jus kuri laika blush2.gif

pas mane naujienos tokios, kad mb geria antibojotikus o as laukiu mmm uz keliu dienu, o tada kazkur nuo rugp 10 kibsim vel i planavimus ir tikiuosi jau sykart niekas nesukliudys

beje eisiu i kursus sokius tokius darbe ir gausiu paaukstinima blush2.gif busiu kaip direktores pavaduotoja, o kadangi musiske iseina jau tai kuri laika man teks ir padirektoriauti  tikiuosi susitvarkysiu

sveikinu visas jau pastojusias, kaip smagu kad sekasi, saugokit maziukus thumbup.gif

Gero tau direktoriavimo thumbup.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 04, 22:35)
Nuostabu  thumbup.gif

O mano viltis svyruojanti... Bandau nieko bloga negalvoti, bet tikrai ne per daugiausiai nėštumo simptomų pas mane, ir krūtinę beveik atleido - nejaučiu jos išsipūtimo, bent jau tikrai ne visada. HCG darytis bijau, buvau OT užvakar pasidariusi vietoje NT - buvo žiauriai teigiamas, šiek tiek nudžiugau... Bet šiaip, nors kraujo nė lašelio, bijau labai. Norisi HCG pasidaryti kokį antradienį, bet kas bus, jeigu pamatysiu per mažą skaičiuką? Bijau to neišpasakytai. Dabar kovinukuose viena mergina atėjo su žinia apie abraziją...  Na, ji turėjo pakraujavimą anksčiau, bet šiaip niekuo nesiskundė, ir, panašiai kaip ir aš - beveik nejautė jokių simptomų...

Nusiramink viskas gerai 4u.gif

11450,0

Gal galite pakomentuoti, ar būna toks HCG 7-ą savaitę? Panikuoti kol kas nepanikuoju, vis tik skaičius nėra visai mažas, tačiau ir su mažesniu nėštumu esu mačiusi didesnių gerokai skaičių... 

Na va, matai, viskas gerai 4u.gif

QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 07, 11:23)
nepanikuok!labai grazus skaiciukai, bent jau man taip atrodo kad viskas cia gerai, juk negali visoms buti tik didziausi skaiciai cool.gif paziuresi ketvirtadieni ka rodys bigsmile.gif

o as sulaukiau savo mmm, tai dabar laukiu kol mb vaistus pabaigs ir tada jau startuosim kaip sakant mirksiukas.gif

Gero starto ir kad sulauktumet pergalingo finiso 4u.gif
Atsakyti
aciu mamytee21, tikiuosi aisku geriausio, tik vat kirba mintis kad tik nereiktu nusiminti unsure.gif bet turi kazkada gi pasisekti ax.gif

o kaip paciai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 08 07, 14:45)
Saunios naujienos  4u.gif
Gero tau direktoriavimo  thumbup.gif
Nusiramink viskas gerai  4u.gif
Na va, matai, viskas gerai  4u.gif
Gero starto ir kad sulauktumet pergalingo finiso  4u.gif

o kaip jusu reikaliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 07, 13:47)
Sveikute,
HCG dydis pagal laikotarpi, cia manau individualus pas kiekviena: pas viena mazesnis pas kita didesnis g.gif  todel  ir duoti buna normu intervalai ... svarbiausia augimas kad butu... kiek atsimenu ,pagal toki nemaza HCG jau neturi dvigubeti kas antra diena... jei gerai pamenu,jau augimas dvigubas kas 4 ir daugiau paru..tai jei darysi ketvirtadieni turetu buti +- 17000  4u.gif
O progesterona nekartojai?

Ačiū palaikymo grupei 4u.gif

progesterono nekartojau, dėl jo man abejonių kažkaip nekyla. Praeitą kartą buvo aukštas (kai BT, beje, nusileido iki 36.6!), tai dabar dėl jo nesuku galvos... Gimdos kaklelį pati pasičiupinėju - berods, tvirtai užsidaręs. Dabar menamų mėnesinių laikas, tai pradėjo mausti gimdoje truputį, bet ne mėnesinių skausmu - tikiuosi, apsieis viskas.

Gerai, kad pasakei dėl skaičių didėjimo, o tai būčiau ketvirtadienį lėkus ir supanikuočiau, dvigubėjimo nepamačiusi. smile.gif Bandysiu kartoti tyrimą penktadienį tuomet - žiūrėsiu, ar bus arti 20 000. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 07, 15:13)
Ačiū palaikymo grupei  4u.gif

progesterono nekartojau, dėl jo man abejonių kažkaip nekyla. Praeitą kartą buvo aukštas (kai BT, beje, nusileido iki 36.6!), tai dabar dėl jo nesuku galvos... Gimdos kaklelį pati pasičiupinėju - berods, tvirtai užsidaręs. Dabar menamų mėnesinių laikas, tai pradėjo mausti gimdoje truputį, bet ne mėnesinių skausmu - tikiuosi, apsieis viskas.

Gerai, kad pasakei dėl skaičių didėjimo, o tai būčiau ketvirtadienį lėkus ir supanikuočiau, dvigubėjimo nepamačiusi. smile.gif Bandysiu kartoti tyrimą penktadienį tuomet - žiūrėsiu, ar bus arti 20 000. smile.gif

lauksim vel skaiciuku drinks_cheers.gif

kaip smagu i tavo liniuotyte ziuret.. budavo einu ant smuikelio BT tikrint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 07, 16:13)
Ačiū palaikymo grupei  4u.gif

O pagal BT galima žinoti ar aukštas progesteronas? g.gif

Lauksim skaičiukų , nors ir šiandienai jie gražūs wub.gif Ir man gyd. sakė kad reikia stebėjimui kraujuką nusileist kas 4 paras, tada matysis augimas mirksiukas.gif
Atsakyti