QUOTE(Duniu @ 2012 08 03, 12:34)
Merginos

ateinu su gerom ziniom
Pasidariau HCG 20919 (23 DPO) buvo 859 (15 DPO)
Augimas geras...net superinis

skaiciuokle raso Your hcg is doubling every 41,7 hours or every days 1,7
Vis daugiau turiu vilties,kad si karta jau viskas bus gerai
Saunios naujienos
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 04, 08:35)
labas merginos, nebuvau pas jus kuri laika
pas mane naujienos tokios, kad mb geria antibojotikus o as laukiu mmm uz keliu dienu, o tada kazkur nuo rugp 10 kibsim vel i planavimus ir tikiuosi jau sykart niekas nesukliudys
beje eisiu i kursus sokius tokius darbe ir gausiu paaukstinima

busiu kaip direktores pavaduotoja, o kadangi musiske iseina jau tai kuri laika man teks ir padirektoriauti tikiuosi susitvarkysiu
sveikinu visas jau pastojusias, kaip smagu kad sekasi, saugokit maziukus
Gero tau direktoriavimo
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 04, 22:35)
Nuostabu
O mano viltis svyruojanti... Bandau nieko bloga negalvoti, bet tikrai ne per daugiausiai nėštumo simptomų pas mane, ir krūtinę beveik atleido - nejaučiu jos išsipūtimo, bent jau tikrai ne visada. HCG darytis bijau, buvau OT užvakar pasidariusi vietoje NT - buvo žiauriai teigiamas, šiek tiek nudžiugau... Bet šiaip, nors kraujo nė lašelio, bijau labai. Norisi HCG pasidaryti kokį antradienį, bet kas bus, jeigu pamatysiu per mažą skaičiuką? Bijau to neišpasakytai. Dabar kovinukuose viena mergina atėjo su žinia apie abraziją... Na, ji turėjo pakraujavimą anksčiau, bet šiaip niekuo nesiskundė, ir, panašiai kaip ir aš - beveik nejautė jokių simptomų...
Nusiramink viskas gerai
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 07, 11:03)
Sveikos, prisiduodu su savo HCG skaičiumi:
11450,0
Man atrodo, kad jis yra mažokas (mums 7 savaitės), dar darysiuos ketvirtadienį, kad pažiūrėčiau, ar paauga.
Gal galite pakomentuoti, ar būna toks HCG 7-ą savaitę? Panikuoti kol kas nepanikuoju, vis tik skaičius nėra visai mažas, tačiau ir su mažesniu nėštumu esu mačiusi didesnių gerokai skaičių...
Radau aiškesnes HCG normas:
http://www_americanp...hcglevels.html/
Fuh, kaip tik atitinkam 8-os savaitės pradžią
Na va, matai, viskas gerai
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 07, 11:23)
nepanikuok!labai grazus skaiciukai, bent jau man taip atrodo kad viskas cia gerai, juk negali visoms buti tik didziausi skaiciai

paziuresi ketvirtadieni ka rodys
o as sulaukiau savo mmm, tai dabar laukiu kol mb vaistus pabaigs ir tada jau startuosim kaip sakant
Gero starto ir kad sulauktumet pergalingo finiso