Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(Dagilis @ 2011 02 08, 13:59)
Kai kuriuos jei išmanytume ir nuo žemės paviršiaus nušluotume, bet kalba ne apie kai kuriuos, o berods apie protaujančius atsakingus žmones...nuo to, kad tai daroma Italijoje ar Belgijoje (ten apart europietiškumo ir daugiau brudų yra legalūs), tai nepasidaro kažkuo kitu nei kūno žalojimu, nes kaip bevartysi stabdoma natūrali sklandžiai veikiančio organizmo funkcija. Tokia, kokia ji turi būti. O vaikų skaičiaus reguliavimas ne maži vaikai žinot įmanomas ir be to. Tik tam reikia daugiau pastangų ir daugiau atsakomybės vienas prieš kitą. Čia taip - paprasčiau (heh ir vėl moteris: kontraceptikus moteris, spirales motersi, abortus moteris - jei kas vyras ir vėl "nenukentėjęs" ir turi "atsarginį variantą", liuks, gi vyrui dėl to NIEKO), bet vat ar poros tarpusavio santykiams tai nors kiek padeda kai žmogus tampa bet kada galimu panaudot daiktu labai stipriai abejoju, kai nebereikia nei stengtis, nei galvot nei derint. Apskritai nesuprantu tokių vyrų, kurie užuot nors kada susilaikę geriau leidžia savo moteriai luošintis. Tikra meilė... su saviškiu apie visokius "tokius" galiu pakalbėt nebent humoro forma, bet jei kalba imtų darytis rimta, visų pirma pagalvočiau, kad kažkas mūsų kaip poros santykiuose tikrai labai labai ne taip...jei jau gaunu pritarimą luošinimuisi...
Žinau, kad su tokia savo nuomone didelio palaikymo nesulauksiu, bet tikrai nebūtina luošint savo organizmo, kad 15 vaikų netektų gimdyt ir turėt galimybę persigalvot, t.y. laisvai ir be chirurgų įsikišimo pačiam spręst savo šeimos narių skaičiaus klausimus.  ;]

Žinai aš sveika moteris ,man nereikia ,kad vyras susilaikytų.Man sekso taip pat reikia ,kiek ir jam,bet nenoriu kiekvieną mėnesį stresuoti ,bus ar nebus mm.Aš noriu atsipalaiduoti ir pajusti mylėjimosi džiaugsmą ,o ne pastovų graužimą ,o gal?Man negalima hormoninė kontracepcija ,o ir kita netinka,taigi man vienintelis kelias šis.Nemanau ,kad tai luošinimas ,man dabar yra luošinimas ,kai niekada nebūnu atsipalaidavusi.Natūralus pažinimas man netinka ,dėl pamaininio darbo,ką patarsit daryt?
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2011 02 06, 17:22)
Mums tereikejo abieju parasu, kad nebenoresim vaiku (sutuoktinio sutikimas privalomas)

Mums vyro sutikimo nereikėjo, tik mano.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 11, 14:43)
Mums vyro sutikimo nereikėjo, tik mano.

As kaip supratau cia yra buve atveju kai vyras paskui tuo pasinaudojo skyrybu atveju, uztai dabar privalomas ir jo sutikimas.
O tu senai darei? As nieko nepazistu, kas butu sita operacija pasidares, o gydytojai kalba tik apie galimas problemas is kart po operacijos, tai idomu butu ar neiskilo veliau kazkokiu problemu del to?
Atsakyti
vija23, pažįstamai buvo po kelių CP dėl sveikatos padaryta, tai tik džiaugiasi, jokių minusų nemato jau maždaug 8 metai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 11, 15:09)
vija23, pažįstamai buvo po kelių CP dėl sveikatos padaryta, tai tik džiaugiasi, jokių minusų nemato jau maždaug 8 metai.

tai gerai, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2011 02 11, 14:58)

O tu senai darei?

tai idomu butu ar neiskilo veliau kazkokiu problemu del to?

Prieš pusantrų metų. cezario metu man perrišo.

Minusų jokių. Vienintelis nepatogumas - gausesnės mėnesinės. Bet gal čia tik sutapimas toks.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 11, 15:13)
Minusų jokių. Vienintelis nepatogumas - gausesnės mėnesinės. Bet gal čia tik sutapimas toks.

žinok, su varine spirale galima taip skęsti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 11, 13:13)
Prieš pusantrų metų. cezario metu man perrišo.

man geguze bus 2 metai,kaip perriso smile.gif

tas pats vienintelis "nepatogumas" jei galima ji taip pavadinti,as tame nedarau tragedijos,tiesiog pirmas 2 dienas naudoju super tamponus,anksciau pakakdavo normal...
Atsakyti
o kokie gydytojų ir negydytojų gasdinimai? pasidalinkit kas girdėjo..
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 08, 11:59)
bet vat ar poros tarpusavio santykiams tai nors kiek padeda kai žmogus tampa bet kada galimu panaudot daiktu

blink.gif vos nenuvirtau nuo kedes.... nejaugi si procedura susijusi su zmogaus nuzmogejimu ar sudaiktejimu? manot tos moterys neturi savigarbos ar orumo ir pasiduoda saves naudojimui? doh.gif

Atsakyti
aha.. o jei vyrui vazektomija, tai matyt jis irgi tampa panaudotinu smile.gif visos moterys tada juo iš karto puola naudotis ir naudotis..toks patogus panaudojimui daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2011 02 11, 21:35)
aha.. o jei  vyrui vazektomija, tai matyt jis  irgi tampa panaudotinu smile.gif  visos moterys tada  juo iš karto puola naudotis ir naudotis..toks  patogus panaudojimui  daiktas smile.gif

nesusilaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti