o kaip su vyru vazektomija?
manasis nusprende pasidaryt, bet as bijau... vaikai du, ir amzius jau nebe 20, bet... bijau kaip bus paskui.
gal kuri esat girdejus are susidurus? ar nepasikeicia vyrai po operacijos? ar nenukencia ju "ego?
As pasidariau pries savaite, UK. Tiesiog nuejau pas GP ir pasakiau, kad vaiku nebeplanuoju, o hormonu naudoti nenoriu. Tuomet gavau kvietima i ligonine pokalbiui, viska paaiskino ir paskyre data priesoperacinei apziurai ir operacijai. Is viso, nuo apsilankymo pas GP, uztruko apie 2,5men, kol padare sterilizacija. Isleido ta pacia diena per pietus
Pas mane trys pjuviai
du maziukai zemai papilveje ir vienas ties bamba
Idomu paliko kodel... Gal del to, kad mano gimda uzsilenkusi i nugaros puse

QUOTE(streghetta @ 2013 01 10, 09:49)
Su pilna narkoze. O pjuviu tai du maziukai randai ties tom vietom kur perriso, nelabai ir matosi 

Pas mane trys pjuviai

QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 12, 15:49)
As pasidariau pries savaite, UK. Tiesiog nuejau pas GP ir pasakiau, kad vaiku nebeplanuoju, o hormonu naudoti nenoriu. Tuomet gavau kvietima i ligonine pokalbiui, viska paaiskino ir paskyre data priesoperacinei apziurai ir operacijai. Is viso, nuo apsilankymo pas GP, uztruko apie 2,5men, kol padare sterilizacija. Isleido ta pacia diena per pietus
Pas mane trys pjuviai
du maziukai zemai papilveje ir vienas ties bamba
Idomu paliko kodel... Gal del to, kad mano gimda uzsilenkusi i nugaros puse 

Pas mane trys pjuviai

kokia nejautra buvo? pagal išleidimą spėju, kad vietinė? vis tiek - kokia? skaudėjo jautėsi kažkiek? kaip po visko atsigavimas? gal ir kvailas klausimas - menstruacijos ir po perrišimo būna? ačiū

QUOTE(Sssaulyte @ 2013 05 02, 13:34)
o kaip su vyru vazektomija?
manasis nusprende pasidaryt, bet as bijau... vaikai du, ir amzius jau nebe 20, bet... bijau kaip bus paskui.
gal kuri esat girdejus are susidurus? ar nepasikeicia vyrai po operacijos? ar nenukencia ju "ego?
oi nenukenčia

QUOTE(muminukas @ 2015 01 28, 00:35)
gal ir kvailas klausimas - menstruacijos ir po perrišimo būna?
Buna ir labai reguliariai, jokiu problemu.
QUOTE(muminukas @ 2015 01 28, 01:35)
kokia nejautra buvo? pagal išleidimą spėju, kad vietinė? vis tiek - kokia? skaudėjo jautėsi kažkiek? kaip po visko atsigavimas? gal ir kvailas klausimas - menstruacijos ir po perrišimo būna? ačiū 

Pilna narkoze buvo. Po narkozes pilva labai pute. O pjuviu tai turbut neskaudejo, bent jau as tai jauciau tik pilvo putima

Pati atsakau į savo klausimą. Nelabai nori daryti to perrišimo per trečią CP. Nes nėra teisiškai sutvarkytas reikalas, neva yra buvę po to pretenzijų iš pacienčių. Bet pasakė operuosiantis gydytojas, kad ranka įrašyčiau į kažkurį dokumentą tokį savo pageidavimą.
Menstruacijoms kiaušintakių perrišimas jokios įtakos neturi. Vienintelis šalutinis poveikis yra tas, kad jei per stebuklą po to pastotum, didelė tikimybė, kad nėštumas bus ektopinis.
Menstruacijoms kiaušintakių perrišimas jokios įtakos neturi. Vienintelis šalutinis poveikis yra tas, kad jei per stebuklą po to pastotum, didelė tikimybė, kad nėštumas bus ektopinis.
Sveikos moterys, laukiu ketvirto vaikelio, daugiau vaikeliu neplanuoju.
Ar butu galimybe cezario metu perristi kiausintakius?
Kaip i Jusu prasymus reagavo gydytojai pvz. santariskese?
Ar prase uz tai sumoket? Jei taip, tai kiek?
Kaip Jus jauciates po sios proceduros? Kaip jauciates po ilgesnio laiko tarpo?
Suprantu, kad apie tai nelabai kas nori kalbet viesai. Tad buciau dekinga, jei man parasytumet i asmenine zinute. Tureciau daugiau klausimu.
Labai lauksiu Jusu zinuciu ir pasisakymu.

Suprantu, kad apie tai nelabai kas nori kalbet viesai. Tad buciau dekinga, jei man parasytumet i asmenine zinute. Tureciau daugiau klausimu.
Labai lauksiu Jusu zinuciu ir pasisakymu.
QUOTE(Ciunia @ 2015 02 06, 17:34)
Sveikos moterys, laukiu ketvirto vaikelio, daugiau vaikeliu neplanuoju.
Ar butu galimybe cezario metu perristi kiausintakius?

Del to, ar galima, ar ne neatsakysiu, bet as pasidariau pries 5 metus ir esu tik patenkinta. Jokiu problemu, jokios baimes vel pastoti...
Nenorėčiau nei vazektomijos,nei perrišimo. Vien dėl jo ego ir dėl savo ego

QUOTE(streghetta @ 2015 02 06, 23:14)
Del to, ar galima, ar ne neatsakysiu, bet as pasidariau pries 5 metus ir esu tik patenkinta. Jokiu problemu, jokios baimes vel pastoti...
O hormoninių sutrikimų, susijusių su sumažėjusiu potraukiu nėra? Paskaičius suprantu, kad tai kontracepcija faktiškai be šalutinių pasekmių?