Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(aistukas @ 2013 07 26, 15:59)
mergaites, cia jum nugaras gal nuo to pripumpuoto oro skauda, kur per operacija pripumpuoja? Jis turi issivaiksciot, tai ko gero kuo daugiau judi, tuo geriau. Ar cia kazkas kito skauda? Ar jum iki operacijos nugaras skaudejo?

Kad man tas oras ziauriai greitai isejo g.gif Trecia diena ilgiau tualete pasedejau ir normaliai biggrin.gif

Vaikscioti ir judeti liepia, kad greiciau atsigautum po operacijos. Gal ir itakoja, kad greiciau dujos issivaiksto, bet del to nesigilinau. Man buvo idomiau, kodel riso ant operacinio stalo ar kam tas kojas bintavo biggrin.gif As bijodavau keltis, nes man atrode, kad viskas plys per siules doh.gif O draugas kaip tiek liepe keltis, kad judetu visas kunas. Juk pirma karta buvo sunku is lovos lipti, o po to jau su kiekvienu kartu lengviau ir lengviau.

Be to, nugara gali skaudeti ir del to, kad miegoti tenka daug ant nugaros, gal padetis netinkama ir pan.
Atsakyti
Ant biletenio dabar siais laikais jei but tai but visa menesi reikia tada per kisene nekerta taip skaudziai.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 07 26, 17:15)
Ant biletenio dabar  siais laikais jei but tai but visa menesi reikia tada per kisene nekerta taip skaudziai.

Labai kerta tiems, kuriu atlyginimas didesnis... nes yra nustatytos lubos, kiek max kompensuoja uz viena diena. Pvz. gali uzdirbti per men 10 tukst i rankas, o vis tiek gausi tik max nustatyta valstybes suma doh.gif Ir ji siuo atveju bus labai maza (lyginant su atlyginimu 10 tukst)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangus giedras: 26 liepos 2013 - 17:13
Oras man jau lyg ir pasisalino...
Dasidejo dar ir beprotiskas galvos skausmas... O nugara ir nepraeina... Atsikelt is lovos lengviau nei pirma diena...
Atsakyti
man tai nugara neskaudejo, isoperavo pirmadieni, o antradieni is ryto paleido ir pati automobili parvairavau 86 km.Cia gal visiems skirtingai buna.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 26, 18:28)
Oras man jau lyg ir pasisalino...
Dasidejo dar ir beprotiskas galvos skausmas... O nugara ir nepraeina... Atsikelt is lovos lengviau nei pirma diena...

O jums nera auksto kraujospudzio?

QUOTE(ADREV @ 2013 07 26, 18:34)
man tai nugara neskaudejo, isoperavo pirmadieni, o antradieni is ryto paleido ir pati automobili parvairavau 86 km.Cia gal visiems skirtingai buna.

As po savaites vairavau... ir tai sunku buvo doh.gif Zodziu, man sunku buvo, nes as turiu problemu su galva ir sirdim, tai siek tiek jautesi man operacijos pasekmes...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 26, 20:16)
O jums nera auksto kraujospudzio?
As po savaites vairavau... ir tai sunku buvo  doh.gif  Zodziu, man sunku buvo, nes as turiu problemu su galva ir sirdim, tai siek tiek jautesi man operacijos pasekmes...

Buna kad pakyla kraujo spaudimas...

Net nenoriu dar pagalvot apie automobilio vairavima... Dar net i parduotuve neinu...
Atsakyti
As i parde ejau ant trecios dienos,po operacijos,bet ziaaaaauriai letai..
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 07 26, 22:42)
As i parde ejau ant trecios dienos,po operacijos,bet ziaaaaauriai letai..

sianankt per skausma vel ant sono miegot negalejau...
busiu isimtis kuri gyja leciau turbut....
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 07 23, 16:22)
Mergaites,
turiu jum toki "kosmetini" klausima smile.gif. Tos kur esat operuotos, kaip jum tie operacijos randukai, ar labai matos, per kiek laiko maziau ima matytis, ar galima vasara su dvieju daliu maudomu vaikscioti, ar jau nelabai grazu buna? Na cia siaip is smalsumo klausineju-kaupiuos pamazu, kad ir as neisvengsiu tos operacijos, nors man i maista neraguoja akmuo, as ji jauciu nuo tam tikros fizines veiklos.

matosi tas, kuris po bamba, ir sone truputi. operuota beveik pries metus.

Atsakyti
Po bamba man tris kart pjauta buvo,tris laporaskopijas apturejau,tai ziaurus ten randas.
Atsakyti
Sveiki,turejau ir as akmeni,geriau vaistus,bet nieko nepadejo,kol neisbandziau liaudisko recepto.Seip,tai as nelabai tikiu tokiais receptais,bet galvoju pameginsiu, blogiau nebus.Nu ir ka? Ogi persviete ekoschopu ir neberado jokio akmens thumbup.gif dar pati negaliu tuo patiketi.
Atsakyti