Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 24, 17:07)
as jau namuose...
pirmos dienos labai sunkios...

Stiprybės 4u.gif
Laikas - geriausias gydytojas. Po metų net neprisiminsi šitų bėdųsmile.gif
Kol kas valgyk lengvai, greitai virškinamą maistą. Nieko kepto, rūkyto,riebaus, aštraus, rūgštaus. Pati pajusi, ką gali valgyti:)
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 25, 13:44)
Stiprybės 4u.gif
Laikas - geriausias gydytojas. Po metų net neprisiminsi šitų bėdųsmile.gif
Kol kas valgyk lengvai, greitai virškinamą maistą. Nieko kepto, rūkyto,riebaus, aštraus, rūgštaus. Pati pajusi, ką gali valgyti:)

kai vaikstau labai tempia... skausmas yra... geriausia kai guliu bet greit paskausta nugara...
bet tikiu, kad greitai viskas praeis...
Atsakyti
Praeis pamatysi,as jau pamirsau viska,nors operavo pries du menesius.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 07 25, 21:31)
Praeis pamatysi,as jau pamirsau viska,nors operavo pries du menesius.

kiek laiko jautete pilvo tempima? per nugaros skausma net miegot negaliu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 26, 09:07)
kiek laiko jautete pilvo tempima? per nugaros skausma net miegot negaliu...

Gulk ant sono - kisk pagalve arba anklode po sonu / pilvu, na kad gautusi kampas, atrama. Man bent jau buvo pakankamai patogi padetis.

Man tempimas praejo po poros dienu. Nebuvo didelio diskomforto del to. Buvo sunkiausia atsikelti is lovos, bet vienas pazystamas ligonineje vis kartojo - stenkis kuo daugiau vaikscioti ir keltis is lovos. Man labiausiai jautesi narkozes poveikis, labai greit pavargdavau...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 26, 09:16)
Gulk ant sono - kisk pagalve arba anklode po sonu / pilvu, na kad gautusi kampas, atrama. Man bent jau buvo pakankamai patogi padetis.

Man tempimas praejo po poros dienu. Nebuvo didelio diskomforto del to.  Buvo sunkiausia atsikelti is lovos, bet vienas pazystamas ligonineje vis kartojo - stenkis kuo daugiau vaikscioti ir keltis is lovos. Man labiausiai jautesi narkozes poveikis, labai greit pavargdavau...

sianakt jau bandziau miegot ant sono, pilvo neskaudejo bet nugara ziauriai... ir dabar sedint nugara skauda... nesuprantu kodel...
operacija buvo pirmadieni, siandien penktadienis o pilva einant labai skauda... nesuprantu kodel dar skauda, tai kaip cia po savaites i darba iseiti....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 26, 09:25)
sianakt jau bandziau miegot ant sono, pilvo neskaudejo bet nugara ziauriai... ir dabar sedint nugara skauda... nesuprantu kodel...
operacija buvo pirmadieni, siandien penktadienis o pilva einant labai skauda... nesuprantu kodel dar skauda, tai kaip cia po savaites i darba iseiti....

Man nugara skaudejo ilgiau negu savaite... Nezinau, kodel... Bet eidavau is parduotuves, kuri nuo namu 300 m, sustodavau kelis kartus pailseti, nes pradedavo labai skaudeti nugara. Nors nesdavausi tik koki jogurta nusipirkusi. Gydytoja aiskino, kad cia narkozes pasekme. Bet labai nesigilinau i tai.

Kiekvienai po operacijos skirtingai. Vienos normaliai pernese narkoze, o man ziauriai buvo bloga. Cia skaitau, kad po menesio viska valgo, o as ka nors rimciau suvalgau - pradeda skaudeti sona.

As pilnai atsigavau po dvieju savaiciu, tada galejau jau iseiti i darba... Bet po to gavau soka, kai pamaciau Sodras ismoka biggrin.gif Dar dabar negaliu atsigauti... doh.gif
Atsakyti
As visa savaite ketanova geriau po operacijos jau maniau tas skausmas niekada nesiliaus,bet praejo,ar atidave tau akmenukus?
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 26, 09:31)
Man nugara skaudejo ilgiau negu savaite... Nezinau, kodel... Bet eidavau is parduotuves, kuri nuo namu 300 m, sustodavau kelis kartus pailseti, nes pradedavo labai skaudeti nugara. Nors nesdavausi tik koki jogurta nusipirkusi. Gydytoja aiskino, kad cia narkozes pasekme. Bet labai nesigilinau i tai.

Kiekvienai po operacijos skirtingai. Vienos normaliai pernese narkoze, o man ziauriai buvo bloga. Cia skaitau, kad po menesio viska valgo, o as ka nors rimciau suvalgau - pradeda skaudeti sona.

As pilnai atsigavau po dvieju savaiciu, tada galejau jau iseiti i darba... Bet po to gavau soka, kai pamaciau Sodras ismoka  biggrin.gif Dar dabar negaliu atsigauti...  doh.gif

gal cia ir man po narkozes.... siaip po narkozes mazai miegojau.... kita palatoje istisai miegojo o as ne....
na lauksiu geresniu laiku....
kas per sokas po sodros ismokos?
Papildyta:
QUOTE(Jigsaw @ 2013 07 26, 10:38)
As visa savaite ketanova geriau po operacijos jau maniau tas skausmas niekada nesiliaus,bet praejo,ar atidave tau akmenukus?

man vakar mama suleido ketanova vakare, bet nugaros skausmo nenumalsino....
pas mane vienas akmenukas, atidave... sake galiu pakabuka pasidaryti,..
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 07 26, 10:38)

Kaip keista... namuose negeriau nuo skausmo nieko smile.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 07 26, 10:43)
gal cia ir man po narkozes.... siaip po narkozes mazai miegojau.... kita palatoje istisai miegojo o as ne....
na lauksiu geresniu laiku....
kas per sokas po sodros ismokos?

As irgi naktinis ligonineje blogai miegojau... Bet namuose atsigavau biggrin.gif

Del Sodros... nemazai praradau pinigu... Man visiskai nepasimoka sirgti... Pasijauciau, kaip apilesta valstybes doh.gif Mokejau mokescius, darbdavys mokejo... Pirma karta ant biuletenio buvau per 10 metu ir pakankamai skausmingai dejo per kisene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 26, 11:09)
Kaip keista... namuose negeriau nuo skausmo nieko  smile.gif
As irgi naktinis ligonineje blogai miegojau... Bet namuose atsigavau  biggrin.gif

Del Sodros... nemazai praradau pinigu... Man visiskai nepasimoka sirgti... Pasijauciau, kaip apilesta valstybes  doh.gif  Mokejau mokescius, darbdavys mokejo... Pirma karta ant biuletenio buvau per 10 metu ir pakankamai skausmingai dejo per kisene  smile.gif

as net namie nemiegu... na gal po truputi atsigausiu....

biuletenis visada veda i minusa, nes pirmas dienas tik 40% moka... idomu kiek as gausiu su savo sumazintu etatu....
Atsakyti
mergaites, cia jum nugaras gal nuo to pripumpuoto oro skauda, kur per operacija pripumpuoja? Jis turi issivaiksciot, tai ko gero kuo daugiau judi, tuo geriau. Ar cia kazkas kito skauda? Ar jum iki operacijos nugaras skaudejo?
Atsakyti