Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 17:45)
Na nemanau,kad skristi lektuvu greitai leidzia po tokios operacijos,man po anginos operacijos neleido menesi laiko skrist,tai va idomu kiek laiko po sios operacijos negalima skrist,nes viska reikia susiplanuoti smile.gif

As skridau po desimties dienu, pries tai buvau aptarusi su gyd. po kiek dienu greiciausiai galeciau isskristi.
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 25, 22:22)
Mes Ispanijon thumbup.gif

thumbup.gif , mes neseniai is ten. Kur varysit konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 25, 22:35)
Tikrai taip. Mes nusprendėm prieš operaciją, kad viskas, užteks. Bet jau kurį laiką pagaunu save galvojant, kad tikrai dar norėčiau doh.gif  blush2.gif
Neįsivaizduoju, kaip galima priaugti iki 10 kg doh.gif Pirmą kartą priaugau 21 kg, antrą apie 15 kg, bet jau stipriai gana save ribojau.
Manau, kad jei mūsų oda neelastinga ir taip išsitempė nėštumų metu, tai ir dabar stebuklas neįvyks. Ir dar gi baisesnį vaizdą turėtume, nes nebūtų ne tik iš ko temptis, bet ir vėl operuojantis ką sutraukt.

Su abiem priaugau apie 30kg. Nieko negalejau su savim padaryti, kaltinu hormonus cool.gif O del odos - genus: mano mamai, mamos sesei, mociutei tas pats cool.gif
Atsakyti
aš su abiem priaugau po 13 kg, nei vienos strijos smile.gif užtat raumenys plyšo doh.gif
Atsakyti
Pas mane striju ant pilvo visai nebuvo kiek atsirado ant klubu per 1NESTUMS TIEK IR LIKO daugisu nei vienos.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 26, 08:46)
thumbup.gif , mes neseniai is ten. Kur varysit konkreciau?

Į Barseloną, rugsėjį. Labai laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 25, 18:03)
Mergaites, o man iskilo klausimas jau issioperavusioms  blush2.gif
Kadangi visi mano maudymukai yra sonuose su raisteliais, tai supratau, kad tokie nebetiks. Dabar ziuriu VS ispardavimas, tai paprotinkit mane kokio tipo maudymukai tinka? Nes man jo reiks vasario menesiui, o tada gali ir nebebuti  blush2.gif

i maudimuku tema, tai pakonsultuokit mane kokie tiktu mazai mazai krutinei ax.gif

QUOTE(Smaguma @ 2012 06 25, 23:22)
Man jau dabar niežėjo pilvą, odai tempiantis atsirado naujų strijų aplink bambą. Antrą kartą būtų žymiai baisiau tikrai.
Mes Ispanijon thumbup.gif

Del nauju striju, tai panasu, kad as irgi nauju turiu doh.gif , nes atsirado "grazus" melynas rastelis, o senos gi jau sidabrines, vos pastebimos smile.gif Bet kadangi tokioj vietoj, kur ir siaip ju yra tai nelabai nervas ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 25, 11:59)
Merginos, toki naudojot?
user posted image

Tokį. Aukciono būdu tikrai daug pigiau galima nuraut.

QUOTE(Smaguma @ 2012 06 25, 22:35)
Neįsivaizduoju, kaip galima priaugti iki 10 kg doh.gif Pirmą kartą priaugau 21 kg, antrą apie 15 kg, bet jau stipriai gana save ribojau.

Su pirmu priaugau 12 kg, su antru - 3 kg (nes buvo iš kur imt energijos), bet abiem atvejais pilvas buvo toookio dydžio, kad kur jau ten. Oda išsitampė pirmo nėštumo metu, po pirmo atrodžiau lygiai taip pat, kaip po antro, bet raumenys suplyšo turbūt per antrą (nors kas ten tiksliai žino). Strijos nė vienos.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 26, 09:13)
aš su abiem priaugau po 13 kg, nei vienos strijos  smile.gif užtat raumenys plyšo  doh.gif

Su pirmu priaugau 9kg, su antru - 8kg. Raumenys neplyso, bet striju doh.gif

QUOTE(Smaguma @ 2012 06 26, 10:11)
Į Barseloną, rugsėjį. Labai laukiu cool.gif

Ech, kaip faina thumbup.gif As ir jau laukiu keliones, tik dar laaabai ilgai laukti. Bet uz tai sulauksiu, jau budama grazi flirt.gif
Atsakyti
as su pirmu 21kg priaugau, su antru 12kg. Striju antro nestumo metu neatsirado, kaip ir pirmo nestumo metu - vos kelios ant sonu, klubu ir perejo i slaunis. Baisiausia buvo po gimdymu, ypac po pirmo. Visas strijas ka turiu visas jau gimus sunui. Net keista - tikrai visad maniau kad strijos atsiranda svoriui augant, bet nekrentant. Ju buvo net ant pakinkliu ir ejo link blauzdu, bet dabar toj vietoj nesimato. Labiausiai matosi ant sonu ir slaunu. Po mazes gimimo atsirado strija virs bambos, ebt vos iziurima ir ji man nemaiso. Ir dar viena mikroskopine atsirado ant pilvo kairiau bambos, bet irgi nemaiso, nes irgi vos iziurima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 26 birželio 2012 - 22:01
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 20, 22:31)
svarbiausia, kad tie vaistai ne tik gydo mano liga, bet ir padeda mesti svori, na logiska, liga su tuo ir susijusi. tik va negalima gerti alko, na taure vyno nieko ,bet jei koks vakarelsi ,tai reikia doze praleisti.

Kas per vaistai?

QUOTE(anila:) @ 2012 06 21, 14:00)
Laba diena smile.gif
nu pagaliau man viskas aiskiau del savo busenos rolleyes.gif

Buvau masaze Grozio chirurgijoj, tai tikrai yra skysciu...

O tau echo ziurejo del skysčių ar apčiuopom?

QUOTE(Zivilka @ 2012 06 21, 22:54)
Anila, o tau neina visai svorio priaugti? saldumynus jei estum , alu gertum? kai man priesinga problema taip keista atrodo

lotuliukas.gif Man irgi priešinga problema...

QUOTE(Juna08 @ 2012 06 22, 15:03)
Ir man tas pats, gal tik po korekcijos jau nenori atiskišti, bet įdubti irgi nenori  schmoll.gif  Ir tas man nepatinka. Sakė, po bamba iš karto pilvo siena, nulis lašinio, todėl taip ir yra.

O neįmanoma tų riebalų iš kitur paimt ir ten įsodint?

QUOTE(ritavi @ 2012 06 23, 11:39)
. Tai kaip ir gerai būtų, bet kai užsidedu, tai kažkaip nejaučiu jokio apspaudimo g.gif O tai dar kai pilvas pamažės ar man užteks tokio? Gal vis dėlto s dydžio reikėjo?  unsure.gif  g.gif

Geriausia kai labai apspaudzia, bet žiūrint koks korsetas. As vieną gerą pirkau po op, tai kol matavausi viskas ok, spaudimą jaučiau, o pavaikščiojus pusvalandį, maniau padusiu doh.gif Bet gerai kad pirkau jį, pripratau ir super buvo.

QUOTE(Ineta.V @ 2012 06 23, 17:17)
Sveikos, gražuolės, jau turbūt pamiršot mane. Visoms linkiu sėkmingų operacijų, greito gyjimo, o aš iššikrausčiau į planuojančių pastot temukę. Visgi nusprendėm susilaukti dar vieno leliaus  blush2.gif  ax.gif  Grįšiu gal po kokių 2 metelių pas jus, tada jau ir aš gražinsiuos  4u.gif  Iki  wub.gif

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 19:45)
Na nemanau,kad skristi lektuvu greitai leidzia po tokios operacijos,man po anginos operacijos neleido menesi laiko skrist,tai va idomu kiek laiko po sios operacijos negalima skrist,nes viska reikia susiplanuoti smile.gif

Viena kuležanka po subinės implantų išskrido po kelių dienų...Tik nežinau kaip ji sėdėjo biggrin.gif Mano nuomone, kuo ilgiau pabūt LT, nes gyd. pasakojo tokį atvejį, kad viena moteriškė po op išvažiavo gal 3-čią dieną ir kelionės metu ten kažkas iširo...Žodž buvo ne kas.

QUOTE(Fay @ 2012 06 25, 17:40)
klimaksas prie to kad labai daznai moterys tuo laikotarpiu del hormonu veiklos priauga svorio.

Po op priaugau 7 kg blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir joks skuros gabalas neuzsidėjo.
QUOTE(Fay @ 2012 06 26, 23:00)
as su pirmu 21kg priaugau, su antru 12kg. Striju antro nestumo metu neatsirado, kaip ir pirmo nestumo metu - vos kelios ant sonu, klubu ir perejo i slaunis. Baisiausia buvo po gimdymu, ypac po pirmo. Visas strijas ka turiu visas jau gimus sunui. Net keista - tikrai visad maniau kad strijos atsiranda svoriui augant, bet nekrentant. Ju buvo net ant pakinkliu ir ejo link blauzdu, bet dabar toj vietoj nesimato. Labiausiai matosi ant sonu ir slaunu. Po mazes gimimo atsirado strija virs bambos, ebt vos iziurima ir ji man nemaiso. Ir dar viena mikroskopine atsirado ant pilvo kairiau bambos, bet irgi nemaiso, nes irgi vos iziurima.

Su pirmu 16kg, su antru 24, strijos po abiejų, gilios ir daug...Tip pat slaunys ir net blauzdos su strijom. Oda nekokia pas mane verysad.gif
Atsakyti
Alioska, tavo pokyčiai turbūt ryžkiausi thumbup.gif Pagarba dėl svorio numetimo, gal pasidalintum ką darei?
Mačiau albume rašiai apie raukšlę, tai nuo ko ji ir ar įmanoma koreguot?

Kaip supratau Kilka (berodz toks nikas) išėmė foto iš albumo, nusprendusi kad mano replika apie ją...Nu aš aišku nesiginčysiu, bet va galvoju jei žmogus patenkintas daktaro darbu, tai kodėl sau prisitaiko? Kilka, jei skaitai tai noriu paklausti, ar tikrai tau gyd sakė, kad tokį pjūvį darė dėl strijų kiekio ir t.t.? Tu tik nepyk, kad domiuosi, bet ši tema tam ir yra, rinkti info apie daktarus, taip pat tavo pasišalinimas iš albumo kiek nesąžiningas naujokių atžvilgiu 4u.gif
Atsakyti