Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(anila:) @ 2012 06 21, 14:00)

... sonai atsluge, visas pilvas atsluges, lenta, grazu, tik reikia mirtinai riebaliuko blush2.gif
Zodziu nzn kuriam laikui, bet tikiuos ilgesniam busiu aprimus smile.gif

anila:), o kam tas riebaliukas reikalingas? nesuprantu g.gif prieš op. gal jo ir reikėjo bet man kad pilvukas lygesnis būtų, bet danar ... Pas mane jo taip pat absoliučiai nebuvo ( ir pats gyd prapjovęs nerado nei gramo) ir dabar nėra. Bet ir nereikia.
Beje jo nesant pasirodo galima ir visai gražią bambytę susukti, - čia noriu visas besiruošiančias kūdenas nuraminti smile.gif Ir pats gyd džiaugėsi, kad jam pavyko, kad ne visoms taip gaunasi. Beje ji man gražiausiai pradėjo atrodyti praėjus gal tik trims mėnesiams po op.
Papildyta:
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 19:27)
Martynas Norkus , galvoju i kuria klinika uzsirasyti konsultacijai.Ir dar merginos gal zinot kada galima skristi po pilvuko operacijos?

Žinau tik tiek, kad M.N. anksčiau tai tikrai darė pilvo plastiką.
Papildyta:
QUOTE(Lionginas @ 2012 06 24, 22:45)
o man dabar toks klausimas iskilo,turbut paisdarius pilvuko plastika,jau geriau nebeplanuot vaikuciu? g.gif

Tai jau geriau nebeplanuoti. Arba bent jau kurį laiką. Bet, žinau vieną merginą (internete skaičiau jos pasisakymus), tai po pilvo plastikos pakartotinai pastojo, nėštumo metu neturėjo tokio didelio pilvuko, matomai dėl susiūtų riebalų, o pagimdžius vaizdas nepablogėjo, gražus pilvukas išliko thumbup.gif
Atsakyti
man rodos kad savaite laiko negalima.bent jau po krutu op ,berods savaite rekomenduoja neskristi.bet visada atsiranda tokiu kurios ir kita diena iskrenda po op,cia gal nuo savijautos priklauso ir aisku kiek save saugai :)as manau,reikia palaukt bent tiek,kol siulus istraukia.

o man dabar toks klausimas iskilo,turbut paisdarius pilvuko plastika,jau geriau nebeplanuot vaikuciu? g.gif

As jau rasiau matomai neatidxiai skaitei biggrin.gif .man gyd sake jokiu pastojimo 2-3 m. paskui gali tik nevirsyti 10 kg nestumo metu antraip pinigai i bala
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 23, 23:08)
na mano masazuotojas maniskio apspaudimu irgi abejoja, bet man tai kazkaip uztenka, ir taip uztrauktukas lenda i grobus doh.gif visur spaudzia tvarsciu prissidejus miegu  ax.gif
su tokiu sprendimu ir sveikinam wink.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 24, 20:31)
man tas pats buvo, sakiau M, kad man m dydis nespaudžia prieš op. bet atlaisvėjo tik dabar, ir tai dar reikia jėgos užsisegti  mirksiukas.gif

Ačiū už komentarus, tikiuosi, kad viskas bus gerai, jei ką, askutiniu momentu nusiųsiu ką nors nupirkti mažesnio biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, toki naudojot?
user posted image
Papildyta:
arba toki?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 24, 09:32)
Jei užsisakinėsi sau, prisijungčiau ir aš  ax.gif

as bandau per aukciona wink.gif tad jei laimeciau butu viena pakuote wink.gif

QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 06 24, 23:04)
anila:), o kam tas riebaliukas reikalingas? nesuprantu g.gif prieš op. gal jo ir reikėjo bet man kad pilvukas lygesnis būtų, bet danar ... Pas mane jo taip pat absoliučiai nebuvo ( ir pats gyd prapjovęs nerado nei gramo) ir dabar nėra. Bet ir nereikia.
Beje jo nesant pasirodo galima ir visai gražią bambytę susukti,  - čia noriu visas besiruošiančias kūdenas nuraminti smile.gif  Ir pats gyd džiaugėsi, kad jam pavyko, kad ne visoms taip gaunasi. Beje ji man gražiausiai pradėjo atrodyti praėjus gal tik trims mėnesiams po op.

ai nzn ,kad bamba idubtu, bet man gerai kaip yra, as visai nesureiksminu ax.gif
Atsakyti
Manes laukia nervai po atostogu. Rugpjuti griztam is gastroliu ir reikes pas M konsultacijai uzsirasyti. Bandysiu iskarto rugseji ar spali op tartis. Geriau butu rugseji, nes lapkriti vyro balius, jau noretusi vaikscioti kaip zmogui, nesulinkus kaipnors smile.gif spali nespesiu apgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 06 25, 12:39)
Manes laukia nervai po atostogu. Rugpjuti griztam is gastroliu ir reikes pas M konsultacijai uzsirasyti. Bandysiu iskarto rugseji ar spali op tartis. Geriau butu rugseji, nes lapkriti vyro balius, jau noretusi vaikscioti kaip zmogui, nesulinkus kaipnors smile.gif spali nespesiu apgyti smile.gif

O tai gal dabar dar pavyktu i konsultacija nuvykti?Uzsirezervuotumet laika rugsejui ir butu ramu.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 25, 11:17)
as bandau per aukciona wink.gif tad jei laimeciau butu viena pakuote wink.gif

Aiskutis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 06 21, 21:55)
va cia nelb supratau minties g.gif prie ko cia klimaksas?man sake taip gyd.jei pasidarius operacija noresi dar vaiku tures praeiti max 2-3m.ir jokiu budu nepriaugti per nestuma daugiau nei 10 kg antraip visi pinigai i bala doh.gif tad as jau fabrikeli uzdariau,nors mb lb nori dar vieno schmoll.gif bet as jau ninini

klimaksas prie to kad labai daznai moterys tuo laikotarpiu del hormonu veiklos priauga svorio. Dar jei iki klimakso gali lengviau pasireguliuoti svori, tai paprastai kas liecia hormonu veikla taip lengvai nesureguliuosi. Ir M. sake, jei priaugciau po op daugiau nei 5kg iskart mestusi ant rando skuros gabalas kaip kad yra dabar pas mane virs cp rando. Numetus tuos 5kg vel susitvarkytu viskas.

kai M. pasakiau apie ka noriu kalbetis jo pirmas klausimas - ar daugiau neplanuojam vaiku. Jei taip, tai ateiti pas ji po gimdymo. O jei ne galim sneketis. Sake jei planuoju gimdyti pinigai butu kaip i bala, nes nestumo metu vel issitampytu oda ir butu tas pats ka turiu dabar.
Atsakyti
Mergaites, o man iskilo klausimas jau issioperavusioms blush2.gif
Kadangi visi mano maudymukai yra sonuose su raisteliais, tai supratau, kad tokie nebetiks. Dabar ziuriu VS ispardavimas, tai paprotinkit mane kokio tipo maudymukai tinka? Nes man jo reiks vasario menesiui, o tada gali ir nebebuti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fay @ 2012 06 25, 16:40)
Sake jei planuoju gimdyti pinigai butu kaip i bala, nes nestumo metu vel issitampytu oda ir butu tas pats ka turiu dabar.

drinks_cheers.gif manes K klause to paties, ar nesiruosiu daugiau gimdyti. Na, neakcentavo, kad pilvas po gimdymo butu toks pats, bet patare gerai pagalvoti ar vis tik tikrai nenoresiu trecio vaikucio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 25 birželio 2012 - 17:04
neaišku, kiek ilgas bus tavo randas.
žiūrėčiau ką nors tokio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 25 birželio 2012 - 17:43
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 25, 17:31)
žiūrėčiau ką nors tokio
[

drinks_cheers.gif , toki modeliuka kaip tik ir ziurinejau, tik gaila vieno rasto jau nebera verysad.gif

Pinavija, kaip tu jautiesi? Kazi kiek laiko po op praejus, jau galima jaustis "zmogumi" g.gif
Atsakyti