Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(disa @ 2012 06 29, 13:19)
as kai klube dar sportavau sukdavau dieliu svoriu lankus tai  ojej koks skausmelis, po pirmos treniruotes melynes ant sonu buvo unsure.gif

tai ir be dideliu svoriu jos lieka pradzioj
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 29, 13:13)
kad ir be operacijos su jais skauda, tik kenti ir tiek, o po op baisu turbut butu.

Kilka, labai butu idomu pamatyti kaip dabar atrodo.

o pats randas tai man dzin, kaip ten man pjautu, tiesiau, kreiviau, bile pilvo neliktu. aisku tie suraukimai nelabai kap patrode, bet sakei, kad lyginasi, paskui gal pakoreguos ir bus liuks. man labiausiai uzkliuvo, kad pilvukas vis tiek pupso, nera lygi lenta. bet gal jau issilygino kai patinimai praejo? galetum ir pasirodyti, bent man, svorio kolegei i az.

O man randas ne dzin, ten esmė kad pilvo plastikai daromas "sypsenos" randas, tam kad gražiai viską nupjaut ir t.t., o kilkos atveju atvirkščiai pjauta...ir dar aiškina daktaras, kad dėl strijų doh.gif Aišku labai gerai, kad kilkai viskas patinka, nes kitu atveju nežinau...

Zivilka, tau alioškos pvz turėtų būt aktualus. Super padaryta, aš apakus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 06 29, 13:39)
O man randas ne dzin, ten esmė kad pilvo plastikai daromas "sypsenos" randas, tam kad gražiai viską nupjaut ir t.t., o kilkos atveju atvirkščiai pjauta...ir dar aiškina daktaras, kad dėl strijų doh.gif Aišku labai gerai, kad kilkai viskas patinka, nes kitu atveju nežinau...

Zivilka, tau alioškos pvz turėtų būt aktualus. Super padaryta, aš apakus thumbup.gif

as zinau, kad daroams sypsenos, bet man paciai nesvarbu jo forma ar sypsena, ar tiesus, ar antisypsena nukarusiais kampuciais, bile po triusikais nesimatytu. o grozio rande taip ar taip jau nebus.
Atsakyti
Ikeliau savo viena foto wink.gif
Tik man paciai nusifotkint, kad pavyktu normaliai labai sunku, o mano MB bailys, tad laukiu, kol vaziuosiu i kaima, paprasysiu sistru, is dvieju manau viena, kuri tikrai pasirasys vien is smalsumo pamatyt smile.gif tada visais kampais pasifotkinsiu ir pasirodysiu smile.gif
Bet jau paciai paziurejus foto skirtumas matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 29, 12:53)
Gal kuri po operacijos sukat masažinį magnetinį lanką? Galvoju nusipirkt, bet ar neskaudės ir įstengsiu, jei net atsilenkimą sunku padaryt? g.gif

aš suku, kasdieną po 15-20min ir dar elipsinį pradėjau minti po 40min, noriu sustangrinti kojas. nu iš pradžiu, gal po pusės metu aš niekaip negalėjau to lanko pasukti, o dabar vienas malonumas, patys pirmi kartai skausmingesni buvo, o paskui viskas čiki. mano va toks
user posted image
jis brnagesnis nei tei palstmasiniai ir pakankamai sunkus, bet su juo manau mažiau skauda, nes jis aptraukats kažkuo. pirkau sporto klube mokėjau 160lt.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 06 29, 15:34)
aš suku, kasdieną po 15-20min ir dar elipsinį pradėjau minti po 40min, noriu sustangrinti kojas. nu iš pradžiu, gal po pusės metu aš niekaip negalėjau to lanko pasukti, o dabar vienas malonumas, patys pirmi kartai skausmingesni buvo, o paskui viskas čiki. mano va toks
user posted image
jis brnagesnis nei tei palstmasiniai ir pakankamai sunkus, bet su juo manau mažiau skauda, nes jis aptraukats kažkuo. pirkau sporto klube mokėjau 160lt.

nu tavo toks biski lygesnis. mano su tais bumbuliukais, eina sau koks skaudus. tai po op sunkiai isivaizduociau
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 29, 15:25)
Ikeliau savo viena foto wink.gif
Tik man paciai nusifotkint, kad pavyktu normaliai labai sunku, o mano MB bailys, tad laukiu, kol vaziuosiu i kaima, paprasysiu sistru, is dvieju manau viena, kuri tikrai pasirasys vien is smalsumo pamatyt smile.gif tada visais kampais pasifotkinsiu ir pasirodysiu smile.gif
Bet jau paciai paziurejus foto skirtumas matyt ax.gif

Tikrai matosi skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 29, 14:44)
as zinau, kad daroams sypsenos, bet man paciai nesvarbu jo forma ar sypsena, ar tiesus, ar antisypsena nukarusiais kampuciais, bile po triusikais nesimatytu. o grozio rande taip ar taip jau nebus.

Svarbu koks randas, juk visas pilvo vaizdas nuo to priklauso 4u.gif

Anila, zymiai geresnis vaizdelis, bet nepalieka nuojauta, kad reiks šiokios tokios korekcijos po 6 mėn.
Lauksim daugiau foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 06 29, 16:30)
Anila, zymiai geresnis vaizdelis, bet nepalieka nuojauta, kad reiks šiokios tokios korekcijos po 6 mėn.
Lauksim daugiau foto 4u.gif

ka manai reiks koreguot, man l.idomu?
as ir pati laukiu to atslugimo normalesnio, bet siaip vaizdelis man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 29, 17:32)
ka manai reiks koreguot, man l.idomu?
as ir pati laukiu to atslugimo normalesnio, bet siaip vaizdelis man patinka wub.gif

Jei gerai foto įžiūriu, tai iškart po bamba randą, man ten panašu, kad šiek tiek pertekliaus liko - nieko įpatingo kaip sakant, bet aš kai tokia maximalistė, tai koregavausi panašią vietą smile.gif Realiai vaizdas bus tikras tikrai ne ankščiau nei po 6 mėn., netikėjau, bet tik po 6 mėn pasirodė tikras odos likutis...
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 29, 14:25)

Tik man paciai nusifotkint, kad pavyktu normaliai labai sunku, o mano MB bailys,

Ta prasme, bijo i randa ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 29, 19:52)
Ta prasme, bijo i randa ziureti?

Nzn, kas jam per baimes ax.gif apskritai, jam baisu, baisu gal dar to tinimo, rando, bambos smile.gif bet nieko jau man grazu ir nebaisu rodyt, tad greit teks paziuret smile.gif
Atsakyti