Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(disa @ 2012 06 30, 12:07)
saunu thumbup.gif ka darei?

nu pradejau vaistus gerti, tai gal ne nuo vaistu, o nuo naujo nusiteikimo, kad dabar viskas tik geryn

QUOTE(**Leila** @ 2012 06 30, 12:45)
*Buvo nemažai odos likę (neelastinga labai), apatinius raumenis dar paveržė ir visiškai naujas randas.

Jei pasiryši korekcijai, tai sažiningai porą mėn ryte vakare ant drėgnos odos aliejuku trink 4u.gif

*oho, kaip rimtai
o ka tas aliejukas?
Atsakyti
Jei kalbant apie tas korekcijas... T
tai aš jau pasiskyrusi datą.. Nzn irgi labai dažnai pagalvoju, kad gal ***** nereikia, bus gerai kaip yra.. Kažkaip kalbėjom su gydytoju, kad su vietine padarys, bet aš kai radau belekiek dar trūkumų ir jis sakė viską pataisys, kas mane erzina.. Tai administratorė pasakė, kad gydytojas sakė, kad užtruks apie 1,5 val. ir šiek tiek jus pamigdys..
Na bet aš galvoju, kad gal reikia... paskui gailėsiuosi.. Juk iki metų tik ji nemokama..
Atsakyti
ai, as jau atminties ir taip nebeturiu ( narkozes tikrai pasijuto) tai neber ko prarasti, maziausiai narkoziu bijau.
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 29, 23:27)
Ir dar. Ar visos ryžtatės ir ryžtumėtės korekcijai?

Jei man būtų sakę, kad migdys, būčiau nepasirašius. Bet kadangi viskas buvo vietiškai (užtruko apie 45 min.), tai ir nebuvo baisu. O tau neišeitų be narkozės?
Atsakyti
Aš galvoju va taip va. Kam ieškoti tobulumo tomis korekcijomis vienoj konkrečioj vietoj, jei nesu tobula visa ir visur norėdama atrasčiau trūkumų. Manau, kad tikrai nereikia, jei nekliūna ir neerzina.
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 01, 21:43)
Aš galvoju va taip va. Kam ieškoti tobulumo tomis korekcijomis vienoj konkrečioj vietoj, jei nesu tobula visa ir visur norėdama atrasčiau trūkumų. Manau, kad tikrai nereikia, jei nekliūna ir neerzina.

Jei nekliuna ir neerzina drinks_cheers.gif , bet turbut, cia vienetai tokiu 4u.gif As tikrai daryciausi, jei nebutu taip, kaip turi buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaguma @ 2012 06 29, 22:27)
Kas liečia lankus, tai net instrukcijose magnetinių parašyta, kad reikia pradėti nuo 2 minučių ir palaipsniui ilginti iki pusvalandžio.

Turiu, suku. Pradejau nuo 1,7kg ir tikrai sukau pradzioje apie 10min. Dabar turiu 2,7kg berods, suku be problemu ir be melyniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 01, 22:43)

Sprendziant is tavo nuotrauku, irgi nesidaryciau 4u.gif
Klausyk, o tu to lanko dar nepirkai? Jei ne, nemetyk pinigu, pradziai tikrai uztektu paprasto lanko. Manau, lankas ne esme - su paprastu lanku, sukant kiekviena diena bent po 5 min pasieksi geru rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 11:55)
Sprendziant is tavo nuotrauku, irgi nesidaryciau 4u.gif
Klausyk, o tu to lanko dar nepirkai? Jei ne, nemetyk pinigu, pradziai tikrai uztektu paprasto lanko. Manau, lankas ne esme - su paprastu lanku, sukant kiekviena diena bent po 5 min pasieksi geru rezultatu.

Jau užsisakiau. Šiandien atveš thumbup.gif Rašo, kad norint pasiekti gerų rezultatų, reikia sukti po 30 min., nes tik nuo 20-os minutės riebalai pradeda degti. Reikėjo gal visgi man tuos kumpelius pasiurbt. Jau laukiu antro maudomo, su kelnaitėm kiek rizikavau, bet viskas bus ok, manau cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 02, 11:22)
Jau užsisakiau. Šiandien atveš thumbup.gif Rašo, kad norint pasiekti gerų rezultatų, reikia sukti po 30 min., nes tik nuo 20-os minutės riebalai pradeda degti. Reikėjo gal visgi man tuos kumpelius pasiurbt.

A tu turi toki dalyka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 12:33)
A tu turi toki dalyka? lotuliukas.gif

Jo, žinoma. Ir celiulito turiu, kūnas netvirtas, ne jaunyn gi, va, 29-ą jau atšvenčiau doh.gif Laukiu, kol mažiukė į darželį pradės eit, tada galėsiu pasportuot rimčiau, kovosiu su amžiaus krize biggrin.gif Toks liūdesys kartais apima, kad norint atrodyti gerai, turi žymiai daugiau įdėti ir pasistengti, nei kad prieš 10 metų...
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 02, 08:43)
Jo, žinoma. Ir celiulito turiu, kūnas netvirtas, ne jaunyn gi, va, 29-ą jau atšvenčiau doh.gif Laukiu, kol mažiukė į darželį pradės eit, tada galėsiu pasportuot rimčiau, kovosiu su amžiaus krize biggrin.gif Toks liūdesys kartais apima, kad norint atrodyti gerai, turi žymiai daugiau įdėti ir pasistengti, nei kad prieš 10 metų...

oi boze moj,nesiparink irnesakyk.gif gerai atrodai,tikrai.

as nezinau siurbti nugara ar ne biggrin.gif doh.gif jauciu siurbti g.gif bet tada uzaugs kitoj vietoj-ant smakro kur nors laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 02, 11:43)

man tiek pat, ir as laukiu, kol sunus i darzeli pajudes ir pati kasdien islysiu is namu, tai automatiskai sau daugiau demesio skirsiu ax.gif Nes pasitikejimas savim uzmiges doh.gif
tik gaila to laisvo laiko, vis tiek, kad ir si vasara va bega, o man galva susukta kolkas tik pilvu doh.gif o tokiu vasara laisva paskutine ax.gif
Atsakyti