Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Liomi , sveikinimai didžiausi thumbup.gif nu Tu, su savo humoro jausmu manau ten visiems nuotaiką pakeli, ar ilgai būsi Lt, pakviesčiau kavos mirksiukas.gif
o aš užsirašiau korekcijai 08.01, oagalvojau jei nepasidarysiu paskui graušiuosi, kad galėjo būti geriau o nėra blush2.gif tik dabar dilmea iš blush2.gif kilo, apetitas užkilo, noriu ir kojas apsisiurbt-gal žinot kiek paskui reikia ta kompresini gorseta nesioti savaičių po op? g.gif
Atsakyti
Trupineli,dekoju uz pasiulyma kavai.aciu labai ,gera zinoti,kad islenktum ne tik kavos ,su manim biggrin.gif bet ..jezau as suvokiu,kad likus dviem savaitem iki keliones namo,as nieko nebeaplankysiu doh.gif biggrin.gif

iseme drenus,namo vaziuosiu-nu issitiesus beveik,tinimas mazas,zodziu-duokit man bernu,noriu svente svesti lotuliukas.gif

Trupiniuk,siurbsi kojas,ar tikrai reik?

Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 07 11, 09:05)
Džiaugiuosi už tave  4u.gif
O mano operaciją atideda  verysad.gif  , mirė Vitkus, tai visi daktarai eina rytoj į laidotuves.
Nauja data po savaitės. Guldo 19d. operacija 20d.

Liomi, nerealu, neseniai ir mano tokie jausmai buvo, kai viskas liejas per krastus smile.gif
liuks wink.gif ir sveikinu smile.gif

Del kudumo ir rando, tai as irgi kazkada norejau sakyt ar man vaidelenas ar mano gana aukstas ax.gif
Del pilvo dar nesioju koreseta, bet skaiciuoju paskutines dieneles, kurios galit tikrai rekomenduoju masazus, nes padeda mano nuomone nerealiai, lyginant ka as turejau ir kaip dabar viskas atrodo nu nerealu, ir nelabai tikiu, kad buciau prasisukus be skysciu nutraukimo ax.gif
Del rando man patinka maniskis, nes kolkas toks plonytis plonytis, tad nzn ar del to kitokio siuvimo kaip suprantu, nes pas visas kaip supratau siulus traukia, man ju nebuvo, netrauke, ar cia taip kunas ji gydo smile.gif

O mano gyvenime neplanuotos permainos, turiu grizt i darba 08 06, vietoj 10 09. Na tik pora men anksciau, bet... Vasara, vaikiuka norejau menesiuka papratint pire darzelio ramiai, o dabar...Apsitaikiau jau su ta mintim, ne prima gi ir nepaskutine, bet liudnoka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 12, 11:31)
Trupineli,dekoju uz pasiulyma kavai.aciu labai ,gera zinoti,kad islenktum ne tik kavos ,su manim  biggrin.gif  bet ..jezau as suvokiu,kad likus dviem savaitem iki keliones namo,as nieko nebeaplankysiu  doh.gif  biggrin.gif

iseme drenus,namo vaziuosiu-nu issitiesus beveik,tinimas mazas,zodziu-duokit man bernu,noriu svente svesti  lotuliukas.gif

Trupiniuk,siurbsi kojas,ar tikrai reik?

thumbup.gif
kas dėl kojų neapsisprendžiu, sakaiu aju kai eisiu prigult ant stalo tada ir užkalusiu, nu man jos neatinka, trinasi tos šlaunys viena į kitą, žiūrėsiu ką M sakys, aną kartą atkalbėjo, gal šį kartą sakys - eik siurbt būtinai. kažkaip keistai esu dar pametus svorio nuo op, bet jaučiuosi daug apkūnesnė ir kas svarbiausia kad jaučiu ant rūbų, gerai kad dabar šilta, nes jaučiu į džinsus vargu ar įbraškinčiau savo subinę doh.gif
kaip įdomiai dėl išsitiesimo Tau, aš tai geras klaustukas vaikščiojau -oi va nemaloniausia ši dalis, o dėl patinimo ir man tas pats buvo, atvažiavau su džinsais ir su tais pačiais išvažiavau nieko patinę ryškiai nebuvo.
Atsakyti
Tiesa vakar gavau Dermatix, kur per ebay uzsisakiau, tai likau maloniai nustebinta, negavau muito, ant pakuotes uzrase juokinga suma lyginant su kaina(o neprasiau) ir dar dovanele idejo:) Kremas su siuntimu man gavos beveik 145 Lt 30 g tubele.
Atsakyti
Sveikos, gražuolės 4u.gif
Liomi, labai džiaugiuosi už tave, sveikinu su pokyčiais ir gerom emocijom thumbup.gif
O aš tai vis suku galvą dėl M dydžio korseto g.gif Kad taip kur S'ą pasimatavus... hihihi.gif Kokiam ortopediniam matavimosi kabinų jaučiu nėra, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 07 12, 12:57)

*Del rando man patinka maniskis, nes kolkas toks plonytis plonytis, tad nzn ar del to kitokio siuvimo kaip suprantu, nes pas visas kaip supratau siulus traukia, man ju nebuvo, netrauke, ar cia taip kunas ji gydo smile.gif

**O mano gyvenime neplanuotos permainos, turiu grizt i darba 08 06, vietoj 10 09. Na tik pora men anksciau, bet... Vasara, vaikiuka norejau menesiuka papratint pire darzelio ramiai, o dabar...Apsitaikiau jau su ta mintim, ne prima gi ir nepaskutine, bet liudnoka schmoll.gif

*Man irgi netrauke siūlų 4u.gif
**Bet gi tu gali ir neiti ankščiau laiko į darbą g.gif Ką dėl pinigų siūlo? Juk pašalpą nutrauks.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 11, 21:57)
Kaikaris nerealus zmogus,bet na as siaip tik,nereklamuoju,bet pasakau ispudzius

As ir nereklamuoju biggrin.gif , bet man jis thumbup.gif Del riebalu sake ta pati, esi -ataugs biggrin.gif

QUOTE(anila:) @ 2012 07 12, 11:57)

Del kudumo ir rando, tai as irgi kazkada norejau sakyt ar man vaidelenas ar mano gana aukstas ax.gif
nes pas visas kaip supratau siulus traukia, man ju nebuvo, netrauke, ar cia taip kunas ji gydo smile.gif

irnesakyk.gif baigsiu savo kancias su dietinimusi thumbup.gif , vaziuosiu pas K su riebaliuku ax.gif

Jei susiusvo tirpstanciais siulais, tai ir nereikejo traukti mirksiukas.gif

Atsakyti
DUOKIT PSW -IDESIU VAIZDU! bigsmile.gif

Kaikaris ,zavuolis ,nuostabus,jezau nenorejau isvaziuoti is ten ,ech tie vyrai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
tuoj 4u.gif trecia para tik,tai zinot patine dar ,rando neatlpesiau ,bet na matosi vaizdas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 liepos 2012 - 19:02
liomi kokia tu kudena bigsmile.gif o neturi foto pries viska? Blem man tuoj beziurint i tokius grazius pilvus pavydas bamba uzgraus negyvai... blush2.gif Diedas mane subalamutino su tuo treciu vaiku, o ir pati aisku nesispardau biggrin.gif tai kazkaip labai greitai neplanuotai viskas ir nusikelia nezinia kuriam laikui. O tik vasara ateina ir reikia issirengt tai toks baisus vaizdelis doh.gif
Papildyta:
o dabar iskilo klausimas. Man reikes salinti apgama, nes kaip tik ant klubo yra, tai M. iskart akis uz jo uzkliuvo ir sake sita reikala susitvarkyt. Tai tarkim jei ji salinti plastikos metu tai uz ji papildomai ims? Ar geriau man dabar ji nusiimt ir poto bus rami galva?
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 07 12, 20:17)

o dabar iskilo klausimas. Man reikes salinti apgama, nes kaip tik ant klubo yra, tai M. iskart akis uz jo uzkliuvo ir sake sita reikala susitvarkyt. Tai tarkim jei ji salinti plastikos metu tai uz ji papildomai ims? Ar geriau man dabar ji nusiimt ir poto bus rami galva?

Man B pašalino nuo šono, nors jis ir netrukdė...Gal galvojo, kad trukdys g.gif Bet aš tai pastebėjau tik namie 4u.gif
Atsakyti