Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Zivilka @ 2012 07 10, 19:46)
liepos 12 turejo

na kazka lyg ir pamenu, kad panasiai turejo but, lauksim naujienu.
Taip pat ir devde sekmes ir lauksim dziaugsmingu komentaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e.v.a: 10 liepos 2012 - 23:46
Aloha!!!!!!

Eva, prisiminet mane wub.gif saule sviecia, o as geriu kava...grozio chirurgijoje bigsmile.gif biggrin.gif tadam - patvarke mane vakar biggrin.gif nieko neskauda ,na 2 val nakti kiek pamaude ,dave vaistu ir uzmigau.vaikai mano-jausmas ziauriai geras,zinant,kad tai jau ivyko ! gal del to,kad nebuvo,kada isibauginti ,ejau ir zinojau,kad istversiu visa skausma pioneers.gif trukau 3,5 val.MB isbuvo visa diena salia doh.gif wub.gif nupjove gera juosta,pasiurbe sonus ir bamba, sake, net permaza isejo thumbup.gif gydytojas Kaikaris nuostabus ! zodziu pranesiu kaip ir kas 4u.gif

Devde,sekmes !

Zivilka,labai laukiu Tavo dienos,judam i prieki,mergyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 11 liepos 2012 - 07:17
QUOTE(liomi @ 2012 07 11, 07:50)
Aloha!!!!!!
Eva, prisiminet mane  wub.gif   saule sviecia, o as geriu kava...grozio chirurgijoje  bigsmile.gif  biggrin.gif tadam - patvarke mane  vakar biggrin.gif nieko neskauda ,na 2 val nakti kiek pamaude ,dave vaistu ir uzmigau.vaikai mano-jausmas ziauriai geras,zinant,kad tai jau ivyko ! gal del to,kad nebuvo,kada isibauginti ,ejau ir zinojau,kad istversiu visa skausma pioneers.gif trukau 3,5 val.MB isbuvo visa diena salia  doh.gif  wub.gif  nupjove gera juosta,pasiurbe sonus ir bamba, sake, net permaza isejo  thumbup.gif gydytojas Kaikaris nuostabus ! zodziu pranesiu kaip ir kas  4u.gif

Devde,sekmes !

Džiaugiuosi už tave 4u.gif
O mano operaciją atideda verysad.gif , mirė Vitkus, tai visi daktarai eina rytoj į laidotuves.
Nauja data po savaitės. Guldo 19d. operacija 20d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 11 liepos 2012 - 08:11
QUOTE(devde @ 2012 07 11, 06:05)
Džiaugiuosi už tave  4u.gif
O mano operaciją atideda  verysad.gif  , mirė Vitkus, tai visi daktarai eina rytoj į laidotuves.

o die ,Amzina Atilsi Profesoriui...negaliu patiketi...siltas begalo zmogus buvo..tegu buna jam lengva Anapus...google raso,kad ne Kestutis Vitkus,o kitas -Mecislovas Vitkus..as sumaisiau zmones..bet,beabejo,gaila taip pat..

o Devde kas tave turejo operuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 11 liepos 2012 - 08:11
Liomi, sveikinimai, kaip cia taip anksciau datos prasisukai. jetau, dabar visai nuliova busi.
Devde, nu ir ablomas tau, nusiteiki zmogus, prisibijai ir bac. nu nieko ,netoli tenukele.
Liomi, milimetriniais zingsniukas, bet vis pirmyn. programuoju save, kad kita vasara busiu modelis, t.y. jau po dvieju plastiku. sako minties galia begaline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 11 liepos 2012 - 08:21
QUOTE(liomi @ 2012 07 11, 07:50)
Aloha!!!!!!
Eva, prisiminet mane  wub.gif  saule sviecia, o as geriu kava...grozio chirurgijoje  bigsmile.gif  biggrin.gif tadam - patvarke mane  vakar biggrin.gif nieko neskauda ,na 2 val nakti kiek pamaude ,dave vaistu ir uzmigau.vaikai mano-jausmas ziauriai geras,zinant,kad tai jau ivyko ! gal del to,kad nebuvo,kada isibauginti ,ejau ir zinojau,kad istversiu visa skausma pioneers.gif trukau 3,5 val.MB isbuvo visa diena salia  doh.gif  wub.gif  nupjove gera juosta,pasiurbe sonus ir bamba, sake, net permaza isejo  thumbup.gif gydytojas Kaikaris nuostabus ! zodziu pranesiu kaip ir kas  4u.gif

Devde,sekmes !

Nu , kaip faina bigsmile.gif Liomi, tavo foto albume nera? g.gif
Atsakyti
Zivilka,mano ir turejo buti 10 .stiprybes saule,kelioneje i tiksla!
eLaura nera rolleyes.gif gal pasirodysiu

aciu merginos 4u.gif
Atsakyti

LIOMI NOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!!
labai, labai dziaugiuosi uz tave!!!
Atsakyti
nu butinai turesi pasirodyti, kaip gi kitaip
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 07 11, 10:08)
LIOMI NOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!!
labai, labai dziaugiuosi uz tave!!!

aciu ,Saulele ,dekoju.maciau Tavo foto-pavyzdine mergaite esi.as pamaciau foto ir saukiu-cia mano Alioska Raudonplauke! biggrin.gif

maciau pilva--------o my !!!!!! bambyte gyli isodinta ,tikrai grazu,randas zemai,bet kils dar.nu zodziu-pasirodysiu kai galesiu.
Atsakyti
norejau pasakyt gydytojas rode Tavo ,Alioska, foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 11, 06:50)
gydytojas Kaikaris nuostabus !

liomi, smagu girdeti, kad viskas gerai pavyko ir kad jautiesi puikiai thumbup.gif
Ir aisku, smagu, kad geri atsiliepimai apie K, nes ir mano eile vis arteja smile.gif

Papildyta:
As vis pamastau, kiek cia yra racijos, kad kuo kudesne, tuo zemiau randas g.gif Pasiziurejus kai kurias foto, tai pvz. alioska, tikrai ne kudute buvo, o kaip graziai viskas padaryta, randas neaukstai, tikrai graziau, nei pas kai kurias kudutes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 liepos 2012 - 15:23