Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Lionginas @ 2012 07 14, 06:01)
Sveikutes!buvau dingus,pajury gulinejau ir grizus iskart ziuriu Liomi jau pasigrazinus bigsmile.gif

Liomi,zinokit infarkta gavau kai pamaciau jusu pilvuka+figuryte!!!Pilvukas tai tobulu tobuliausias

blush2.gif Lionginas,dekoju Jums.striju liko,gal cia fotikas bludija ,nes nieko ypatingo ner biggrin.gif bet labai malonu,dekui merginos.gerai jauciuosi,beveik tiesi,anytai jau ejau i vaitine vaistu pirkti,nuo gerkles laugh.gif tai tik irodymas,kad pasveikau ir uzleidau palata biggrin.gif korsetas - malonumas,kazkaip isivaizdavau ,is pasakojimu,kad baisus daiktas.zodziu savijauta puiki - guliu kaip noriu,na tik ne ant pilvo,bet ant sono - no problem.masazistas nerealus - puikiai isminko nugara(ne nepajutau to nugaros skausmo,merginu bijamo),prasitare ,kad toks gyjimas-retas,o as pasakiau-tikiu savo minciu galia.

kaip sakiau,lukesciai buvo mazi,net i konsultacija nuejau pirmadieni,o antradieni op.zodziu buvo dzin biggrin.gif ejau na ura ,uzmerktom akim.zinoma,rinkau info apie gydytoja,o surinkus stebejau temos rezultatus.Alioska buvo paskutiniai taskai ant i wub.gif biggrin.gif

del dietos..sunkiai buvo,nemeluosiu..dar dvynukus maitinau saukstu,tai perkask,pamaitink,paragauk..bet mes moterys-isradingos doh.gif biggrin.gif nesiulau tokio varianto,nes nu reik sportuot,maitintis bla bla ,bet sportas man-kosmosas blush2.gif biggrin.gif kazkokiu budu pavyksta islaikyti forma ir sveikata,na vaikstau daug,po 5 km beveik kasdien.dar rekauju daug lotuliukas.gif

Lionginai,jus saunuole tiek numetet,gerai atrodote bigsmile.gif na tikrai -grazi oda ,tik kalniukas sioks toks pupso.

idesiu randa vakarop,nusimaudzius.

Papildyta:
Convict,sveika !

operaciju kainos nuo 6000 iki 6500 ,bet vel kils doh.gif mano iseis apie 7000 ,bet as skaiciuoju op (6500) ,vaistai,masazai,benzinas.na tokia tikroji suma,kurios reiktu .

ka pirmiau -krutine ar pilva? priklauso nuo situacijos,jei didinti krutine,tai liemeni sutvarkius ji didesne atrodys,beto uzturbinti galima liemenelemis biggrin.gif jei mazinti ,tai jeigu moteris tveria nugaros pjovima ir kitas bedas-tvarkytina pirmiau krutine,bet vistiek -pilvuka padailinus - krutine ir figura padaileja .eisena,stovesena irgi 4u.gif

bukite cia ,gusite daug info ,su laiku Pinavija Nuostabioji gales duoti psw i albumeli musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 07 15, 09:34)
Pinavija, pakilo biski randas per viduri, ane? bet siaip kol kas viskas graziai. jau gal nebesikeis , neplates? ar patinimas nuslugo jau? pilvuaks plokscas atrodo, bamba liuks

aha, per vidurį. patinimo nebėra, tikiuosi nebeišplatės. nuo kitos savaitės šiuošiu sportuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 07 14, 10:56)
grįžau po atostogų  rolleyes.gif
įmečiau vaizdą

Na ir gražūs tie vaizdai thumbup.gif . Kai matai tokius gerus rezultatus, manau tik dar labiau norisi gražintis.

convict, manęs randas visai negazdina, juk jį drabužiais gali paslėpti, o pilvo nepaslėpsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 16 liepos 2012 - 14:09
QUOTE(devde @ 2012 07 16, 15:02)
Na ir gražūs tie vaizdai  thumbup.gif . Kai matai tokius gerus rezultatus, manau tik dar labiau norisi gražintis.

convict, manęs randas visai negazdina, juk jį drabužiais gali paslėpti, o pilvo nepaslėpsi.

prie rando reikia save pripratinti. as kai google pamaciau, galvojau irgi jezau jezau, paskui nusprendziau, kad cia dzin yra. o kai vyrui pasakiau ,sako taigi jau yra randas (CP) , koks skirtumas ilgesnis ar trumpesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 07 16, 16:49)
prie rando reikia save pripratinti. as kai google pamaciau, galvojau irgi jezau jezau, paskui nusprendziau, kad cia dzin yra.

Nu va va, gal reik priprasti unsure.gif man kazkaip ziauriai didelis jis pasirode... BEt gerai jus sakot, randa galima paslepti o va pilvo nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 07 16, 19:37)
Nu va va, gal reik priprasti unsure.gif  man kazkaip ziauriai didelis jis pasirode... BEt gerai jus sakot, randa galima paslepti o va pilvo nelabai doh.gif

Jei randas gąsdina labiau nei pilvo skūros, tada darytis tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
kraunuos cimodanus, ir nakti jau pajudam oro uosto link. Reikia Turkus pagasdinti savo skurom lotuliukas.gif

QUOTE(convict @ 2012 07 15, 11:40)
TACIAU, noriu dar ir papu lotuliukas.gif  nebezinau ka pirma rinktis, nes abiem op neturiu iskarto pinigu doh.gif  o ziauriai gaila biggrin.gif  blush2.gif

as tavo vietoj papus tvarkyciaus, o pilva po vaiku mirksiukas.gif As jau rudeni buciau ejus savo skuru tvarkytis, bet su mb pakalbejom kad noresim trecio, tai dabar ir nemetam pinigu i bala. As ir konsultacijoj buvau. Tai gydytojas iskart pasake jei planuojam dar vaiku turet, tai neapsimoka darytis op, nes pilvas vel issitampys ir pinigai bus kaip i bala.

QUOTE(Zivilka @ 2012 07 16, 16:49)
prie rando reikia save pripratinti. as kai google pamaciau, galvojau irgi jezau jezau, paskui nusprendziau, kad cia dzin yra. o kai vyrui pasakiau ,sako taigi jau yra randas (CP) , koks skirtumas ilgesnis ar trumpesnis  doh.gif

tai va as kaip tb galvoju - vistiek cp pjuvi turiu, del ko mano skuros baisiau atrodo nei butu be jo. O mano diedas bando man aiskint, kad randas bus didelis. Nors realiai jis bijo galimu komplikaciju. Pats chirurgas tai iskart ne apie graziaja puse galvoja, o apie pati blogiausia doh.gif Tas pats buvo kai ekstra cp dare - iskart perbalo, sake visi blogiausi variantai galvoj prasisuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 17 liepos 2012 - 10:24
QUOTE(Fay @ 2012 07 17, 11:23)

as tavo vietoj papus tvarkyciaus, o pilva po vaiku  mirksiukas.gif As jau rudeni buciau ejus savo skuru tvarkytis, bet su mb pakalbejom kad noresim trecio, tai dabar ir nemetam pinigu i bala. As ir konsultacijoj buvau. Tai gydytojas iskart pasake jei planuojam dar vaiku turet, tai neapsimoka darytis op, nes pilvas vel issitampys ir pinigai bus kaip i bala.

Oooo ka matau bigsmile.gif 4u.gif

As kada tu vaiku dar turesiu tai doh.gif praeis visi graziausi metai su negraziu pilvu paskui biggrin.gif Beto skaiciau ar tik ne cia forume, kad tikrai apnestejimas jeigu daug sovrio nepriaugi nepakenkia visam pilvukui g.gif
O ir papai lygiai taip pat po maitinimo gi gali nukarti vel unsure.gif

As pvz apendicito turiu randeli, bet miniatiurinis jis, tikrai nera per visa pilvo apacia unsure.gif o cia kiek ziurejau nuotrauku interente, jis tikrai didelis.
Zodziu manau reiktu pirmiausia apsilankyti pas chirurgus pasiplepeti ir bus viskas turbut aiskiau g.gif tik va laiko tam rasti irgi reik doh.gif

Papildyta:
Dar klauimas merignom kaunietem, ka labiausiai labiausiai is vusu daranciu sias operacijas chirurgu rekomenduoti galetumete? g.gif
Atsakyti
Maslauską ir Kaikarį Grožio chirurgijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 07 17, 12:52)
Oooo ka matau bigsmile.gif  4u.gif

Dar klauimas merignom kaunietem, ka labiausiai labiausiai is vusu daranciu sias operacijas chirurgu rekomenduoti galetumete? g.gif

jo jo cp atgyne ir mane i sita tema biggrin.gif

as konsultacijoj buvau pas Maslauska. Siaip geriausia aisku nueit ir pasisneket ir tada viskas bus aisku mirksiukas.gif O rando dydis dar ir nuo op dydzio priklauso - jei daroma daline plastika, tai ir pjuvis gerokai mazesnis.

O del tu priaugtu svoriu irgi ne viskas. Nebutinai svorio gali dauk priaugti. Nestumo metu prasiskiria pilvo raumenys (nevisom) ir tada net ir nuo stiklines vandens ar vieno sumustinio pilvas issoka ir issipucia. O plastines op metu sujungiami ir prasiskyre raumenys. Tau dabar tik odos pertekliu reiktu pasalint. O tuo labiau jei nori ir papu ir pilvo, tai dabar geriau papai. Su implantais jie vistiek taip nenukars kaip naturalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 17 liepos 2012 - 12:43
idejau randa 4u.gif zinokit patinau,nes sortai neuzsisega ,korsetas spaudzia biggrin.gif bet esu ziauriai laiminga ,jei taip atrodo su istinimu laugh.gif kelnaites zemu liemeniu visai .tai dabar taip ismasciau -jei istine -kyla,tai ,jei nuslugus randas kils ,tai bus panasiame aukstyje doh.gif biggrin.gif

del rekomenduojamu Kaune - Kaikaris arba Maslaukas,Maslauskas perriso siandien - tikrai labai siltas ,mielas zmogus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 liepos 2012 - 16:40
QUOTE(liomi @ 2012 07 17, 16:30)
del rekomenduojamu Kaune - Kaikaris arba Maslaukas,Maslauskas perriso siandien - tikrai labai siltas ,mielas zmogus  wub.gif

O tai jis neatostogauja? Gi operuot neapsiėmė būtent todėl, kad žadėjo atostogaut tokiu metu g.gif
Atsakyti