Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Enita @ 2012 07 17, 14:45)
O tai jis neatostogauja? Gi operuot neapsiėmė būtent todėl, kad žadėjo atostogaut tokiu metu g.gif

gal baige atostogas? g.gif planavau pas M ,tada jis turejo buti atostogose,bet paderinus as buciau isitekus ir pas ji mirksiukas.gif mergininu pilvai leme-ieskojau minusu ir pliusu pas kiekviena ir nesuklydau manau .
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 17, 16:30)
idejau randa  4u.gif zinokit patinau,nes sortai neuzsisega ,korsetas spaudzia biggrin.gif  bet esu ziauriai laiminga ,jei taip atrodo su istinimu laugh.gif kelnaites zemu liemeniu visai .tai dabar taip ismasciau -jei istine -kyla,tai ,jei nuslugus randas kils ,tai bus panasiame aukstyje  doh.gif  biggrin.gif

del rekomenduojamu Kaune - Kaikaris arba Maslaukas,Maslauskas perriso siandien - tikrai labai siltas ,mielas zmogus  wub.gif

man irgi patino po kelių dienų, namo grįžau su kelnėm kuriom atvažiavau, o namie labai veržė kokią savaitę. nežinau, nuo ko priklauso, kiek pakyla randas. kelias savaites buvo tiesus lygus. nė nespastebėjau, kada viduriukas pakilo, su žemiausiom kelnautėm matosi g.gif
kas pas tave po papais daryta, kur pleistriukai? laugh.gif
M pastebėtas pajūryje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 17 liepos 2012 - 17:00
Liomi, tai gal irgi persistengei su judejimu, jauciu lakstai laukais geles skindama
aukstokai randas atrodo. bet ai, bet kuriuo atveju simta kartu graziau nei iki op ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 17 liepos 2012 - 19:23
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 07 17, 14:59)
kas pas tave po papais daryta, kur pleistriukai? laugh.gif
**M pastebėtas pajūryje  rolleyes.gif

ukisko perrisimo, namie, zymes biggrin.gif

** tikrai ne siandien biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2012 07 17, 17:21)
Liomi, tai gal irgi persistengei su judejimu, jauciu lakstai laukais geles skindama
aukstokai randas atrodo. bet ai, bet kuriuo atveju simta kartu graziau nei iki op  ax.gif

zinai kas yra gerai,kad mano randa zemuma irodo tatuiruote biggrin.gif ji buvo labai zemai,albume matosi, ir jos neliko nei kvapo thumbup.gif nustebusi labai buvau ir klausinejau - kaip taip zemai nupjove g.gif

man simta kart graziau nei iki nestumu rolleyes.gif

as per daug judu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 liepos 2012 - 21:14
labukas, oi liomi nu fantastika ne figūrėlė wub.gif tik va dėl rando (čia mano tik nuomonė) atorodo tikrai aukštokai, bet gal čia nuotraukos grybą pjauna), aš kuo nepatenkinta esu tai rando aukštumu, prašiau kad kiek pažęmintų per korekciją, bet sakė kad galės tik nežymiai, oi kaip aš laukiu tos kroekcijos kaip naujos op. gal kad naiviai tikiuosi jog pasiurbs šonus , kurie kabaluojasi lotuliukas.gif
o liomi, Tau gaktos sritis nepasikėlė, nu blyn pas mane taip dabar isitempus, plaukai želė vos nepusmetrį į aukštį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 07 17, 21:18)
plaukai želė vos nepusmetrį į aukštį blush2.gif [/color]

lotuliukas.gif
Atsakyti
Trupineli,aciu biggrin.gif 4u.gif zn as ziauriai patenkinta randu blush2.gif tikejausi ,kad liks tattoo galas ,jau kita rinkausi-maskavimui biggrin.gif vienintele beda-nepastoreti lotuliukas.gif grikiu badas,bet ner kaip cia dietintis .

del uzkelimo - man maloniai pakele lotuliukas.gif doh.gif taip patinka dabar tas itemptumas,bet ne tempimas biggrin.gif neatsidziaugiu blush2.gif o randas irgi ties zelmenym hihihi.gif ,netgi po jais truputi ,bet as depiliuoju viska pilnai,tai nekliudys .tik va dabar nei sis nei tas biggrin.gif

o kada korecija? as irgi dziaugiuosi ,kad sonus dare ,liemeni koki galejo geriausia isspaude ,bet man atrodos greit ataugs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 liepos 2012 - 21:30
nu aš svorio nepriaugau, bet valiemuo kai buvau patinus buvo ledinis, o dabar vėl likau kirstukas, atrodo kad nėra ten tų lašinių per daug, jau žiūriu labai ką dedu burnon, bet gal prisiauginau kažką doh.gif nors kai man atslūgo tinimas su juo kartu dingo ir liemuo verysad.gif bet aš ir sesuo iš kirstuku beliemenių giminės, tai manau čia tokia mūsų fiziologija lotuliukas.gif
korekcija 08.01 4u.gif
Atsakyti
man isvis keista ,kad tu del figuros pariniesi,nes as taip zavejausi formom tavo - pakalia vien koks wub.gif tu berods dejai foto is baseino-jezau ,miriau is pavydo blush2.gif man atrodai tobula ir pamenu merginos nervinosi irgi biggrin.gif kazkaip nesuprantu,saulele,kur tu nori siurbti arba mesti doh.gif ? o tausiurbe pirma sykI?
Atsakyti
aha siurbe, sake kažur 200gr iš šonų, nu bus matyt ką dabar darys. žinai, kai gyvenu vien kaulių vyniotinių apsuptyje, tai ir aš noriu į tas gretas įsirašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
nesamone kokia!!!!! ka tik paziurejau foto blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif figura ledas,kaip mergina drista dar sakyt kazka doh.gif doh.gif doh.gif Trupineli tu ieskai slieku doh.gif o rando baltumas wub.gif kuom tepei? 4u.gif
Atsakyti
oi ačiū už pagyrimus, bet fotikas kažkiek meluoja mirksiukas.gif
o randą sąžiningai tepiau dermatex ar dermatix tuo tepaliuku, sutepiau tris tūtelias, randas tikrai baltas, daktras net juokavo kai siunčiau nuotraukas, kad padirbėjau su photoshopu:D
Atsakyti