Laba dienele,
pagaliau sugrizo vasarele

as 19 nusiemiau korseta(tai mano pilvui buvo men ir 19 dienu), bet vakar sulindau atgal
Esme, kad mano pilvas pucias kaip bomba ir man jau liudna, bet cia turbut tokia prigimtis, tik pradejau galvot, kad reikia vistiek pasidomet kodel taip yra. Mano vaikai abu laksto su kosminiais pilvukais, nieks tokiu neturi kaip maniskiai

ir pati ziuriu kad pavalgau ir issipuciu, bet vat is sesers irgi pazvengiau ka pilve nesioja, plonos esam moteriskos, bet pilvukai ispusti, sesuo tai atrodo kaip truputuka apniestejus, duociau kokius 3-4 men, zodziu pilvelis toks kai pradeda nestukem matytis, mano irgi panasus, ir vakar bamba lyg pradejo maust, ir apie jos idubima kalba neina, ji man daros kaip tik kaip sagute i isore

tad labai smalsu kaip atrodys mano gyd padaryta bambute pas devde ir kitas besioperuosiancias pas ji
Papildyta:QUOTE(Juna08 @ 2012 07 23, 17:00)
Anila, smagu, kad sardelės neliko
O gal gali įkelt foto tos duobės, apie kurią rašei? Nes mano pilvas visada kietas būna, net nesmagu liestis... gal dar ir dėl to, kad nejautrus, nežinau.
Nzn ar foto matytus, pabandysiu pafotkint, kai prisiruosiu
Galvojau atvarysiu i kaima pasifotkint, bet kad cia visi taip uzsieme, kad mano pozavimai neidomus

kam darbai kam atostogos