Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Visas po op su pokyčiais, kad tik patiktų 4u.gif

Anila, smagu, kad sardelės neliko biggrin.gif
O gal gali įkelt foto tos duobės, apie kurią rašei? Nes mano pilvas visada kietas būna, net nesmagu liestis... gal dar ir dėl to, kad nejautrus, nežinau.

Dėl sėdėjimo tai tik sėdėti ir galėjau sulenkus kojas smile.gif Ir odai taip geriau, nei būt išsitiesus...

QUOTE(campa @ 2012 07 23, 15:36)
Kada po operacijos leidzia i dusa? ( as vandenine esu, negaliu nei pusdienio be duso, tai cia man ypac svarbus klausimas  lotuliukas.gif )

Į dušą geriausiai, kai siūles išima, kad į žaizdą nepatektų visokių mikrobų. Be to, ne taip ir paprasta būna iš karto po op turkštis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2012 07 23, 15:36)
jei ne paslaptis, koki chirurga pasirinkot?  ax.gif

Uzsirasiau pas Kestuti Maslauska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 07 23, 16:00)
Visas po op su pokyčiais, kad tik patiktų  4u.gif

Anila, smagu, kad sardelės neliko  biggrin.gif
O gal gali įkelt foto tos duobės, apie kurią rašei? Nes mano pilvas visada kietas būna, net nesmagu liestis... gal dar ir dėl to, kad nejautrus, nežinau.

Dėl sėdėjimo tai tik sėdėti ir galėjau sulenkus kojas smile.gif Ir odai taip geriau, nei būt išsitiesus...
Į dušą geriausiai, kai siūles išima, kad į žaizdą nepatektų visokių mikrobų. Be to, ne taip ir paprasta būna iš karto po op turkštis  mirksiukas.gif

aš ėjau trečią dieną po, po dušo pasikeisdavau pleistrus. šiaip įmanoma nusipraus t ir nesušlapinant siūlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 07 23, 15:28)
Sveikutės, štai ir aš, visa laiminga ir patenkinta. Operacija praėjo puikiai, siūlės irgi gerai, jaučiuosi šauniai, todėl ir paleido namo. Na vaizdelio normaliai dar nemačiau, tik gulint. Bambutė mažytė ir per vidurį. Riebaliukų nesiurbė, sakė tikrai nereikia. Rytoj važiuosiu perrišimui, tai gal jau geriau apsižiūrėsiu. Pamiršau daktaro paklausti, ar sedėti galima? Aš stengiuosi pusiau sėdom, smarkiai atsilošus.

Sveikinu su pasikeitimais 4u.gif Man rodos, galima visaip, svarbu, kad nejaustum diskomforto. Aš sėdėdavau ant kėdės krašto, kojas ištiesus į priekį.

campa, niekaip nereikia specialiai ruoštis, reikia tik svorį numesti iki to, kurį vėliau galėsi išlaikyti. Treniruoti pilvo raumenų taip pat nepatartina, nes paskui juos sunkiau siūti.
Atsakyti
Devde, sveikinu isgrazejus smile.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Operavo penktadienį iš ryto, o į vakarą, kai panorau į tuoletą, jau galėjau eiti (su sesučių priežiūra žinoma). Ėjau gerokai susilenkusi. Pirmadienį iš ryto paleido namo. Šiandien jau beveik išsitiesusi. Buvau perrišime pas daktarą, tai irgi pasakė, kad beveik tiesi jau. Rytoj bus penkta para, tai sakė, kad jau galėsiu į dušą, o siūlus trauks tik pirmadienį. Savijauta puiki bandau nepersistengti, bet su mamos pagalba jau ruošiu pietus, kepu pyragą ir jau antrą reisą skalbinių užstačiau. Kuo daugiau judu, tuo mažiau tempia ir lengviau išsitiesiu.
Merginos, esu LABAI JUMS DĖKINGA, už patarimus, palaikymus, pamokymus.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš juk sakiau, kai tik pradedu domėtis, labai greitai judu į priekį. Atrodo tik balandžio mėn. pradėjau domėtis, o liepą jau visa graži. (Nuotraukytes įkelsiu, kai nusiimsiu tvarsčius)

anila:) , Smaguma jums asmeniškai dar po vieną 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 24 liepos 2012 - 09:57
Devde, sveikinu 4u.gif Kaip greit atsigavai, saunuole thumbup.gif
Liomi, kur dingai, kaip jautiesi?

QUOTE(campa @ 2012 07 23, 11:21)
Aciu  4u.gif  o kuri gal darete su plastika kartu ir krutines didinima?

As dariausi viska kartu pas K.M. 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele,

pagaliau sugrizo vasarele biggrin.gif

as 19 nusiemiau korseta(tai mano pilvui buvo men ir 19 dienu), bet vakar sulindau atgal unsure.gif
Esme, kad mano pilvas pucias kaip bomba ir man jau liudna, bet cia turbut tokia prigimtis, tik pradejau galvot, kad reikia vistiek pasidomet kodel taip yra. Mano vaikai abu laksto su kosminiais pilvukais, nieks tokiu neturi kaip maniskiai doh.gif ir pati ziuriu kad pavalgau ir issipuciu, bet vat is sesers irgi pazvengiau ka pilve nesioja, plonos esam moteriskos, bet pilvukai ispusti, sesuo tai atrodo kaip truputuka apniestejus, duociau kokius 3-4 men, zodziu pilvelis toks kai pradeda nestukem matytis, mano irgi panasus, ir vakar bamba lyg pradejo maust, ir apie jos idubima kalba neina, ji man daros kaip tik kaip sagute i isore doh.gif tad labai smalsu kaip atrodys mano gyd padaryta bambute pas devde ir kitas besioperuosiancias pas ji g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juna08 @ 2012 07 23, 17:00)
Anila, smagu, kad sardelės neliko  biggrin.gif

Nzn ar foto matytus, pabandysiu pafotkint, kai prisiruosiu ax.gif
Galvojau atvarysiu i kaima pasifotkint, bet kad cia visi taip uzsieme, kad mano pozavimai neidomus cool.gif kam darbai kam atostogos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 24, 08:35)
Sveikinu su pasikeitimais 4u.gif Man rodos, galima visaip, svarbu, kad nejaustum diskomforto. Aš sėdėdavau ant kėdės krašto, kojas ištiesus į priekį.

campa, niekaip nereikia specialiai ruoštis, reikia tik svorį numesti iki to, kurį vėliau galėsi išlaikyti. Treniruoti pilvo raumenų taip pat nepatartina, nes paskui juos sunkiau siūti.

Aciu, visgi jauciu nueisiu i konsultacija pakalbet ka dar galiu padaryti iki op, reik tik dar pasinagrinet, kad issirinkciau pas ka ax.gif cia forume ziuriu kaunieciai chirurgai dominuoja

QUOTE(Katrix @ 2012 07 24, 11:22)

As dariausi viska kartu pas K.M. 4u.gif

Aciu, deduos i nagrinejamuju sarasiuka biggrin.gif 4u.gif

Devde, sveikinimai pasigrazinus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus blush2.gif bet dar nelabai jaučiuosi graži. Manau, kad aš ištinusi g.gif juk tai turbūt normalu? Nusiunčiau Pinavijai nuotraukytes, lauksiu komentarų. Vakar tai visai neturėjau jėgų net prisėsti prie kompo, žiauriai norėjau miegoti. Per pietus su vaiku išmiegojau 3val, bet vistiek neišsimiegojau. Kažkokia depresija buvo užėjusi, nieko nesinorėjo schmoll.gif . Vakare, gryžęs vyras pamaitino, padarė kavos ir tik tada atsigavau, visi miegai išgaravo. Paskui pamaniau, gal spaudimas buvo žemas g.gif , o gal dar narkozė savo darė?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 07 26, 10:55)
Ačiū už sveikinimus  blush2.gif  bet dar nelabai jaučiuosi graži. Manau, kad aš ištinusi  g.gif  juk tai turbūt normalu? Nusiunčiau Pinavijai nuotraukytes, lauksiu komentarų. Vakar tai visai neturėjau jėgų net prisėsti prie kompo, žiauriai norėjau miegoti.

Žinoma, kad normalu būti ištinusiai, bet čia tik trumpam mirksiukas.gif
Tokios pačios nuotaikos ir man buvo, bet ilgesnį laiką. Užsidepresinusi jaučiausi kaip reikiant. Galvojau, kad narkozė kalta. Ir dar pasikeitęs kūno vaizdas g.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi pagaliau pasiryžau thumbup.gif , praeitą savaitę buvau konsultacijoje, tai mano naujas gyvenimas prasidės 09 28... labai tikiuosi jūsų visų pagalbos ir palaikymo ax.gif , jūs jau viską praėję ir savo kailiu patyrę tikiuosi bus lengviau sulaukti ir ištverti
paskaičius jūsų visų atsiliepimus ir kaip pasikeitė nuotaikos (ir šiaip gyvenimas) po operacijos nes ašarą nubraukiau , labai tikiuosi kad ir man taip bus smile.gif
Atsakyti