Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Pas ka operuojies?
Atsakyti
Idėjau naujų foto wink.gif

Ir dar uzteko man cia pasidejuoti del savo issiputusio pilvo ir jis issigando biggrin.gif Siu dienu situacija jau mane tenkina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2012 07 27, 13:33)
tai mano naujas gyvenimas prasidės 09 28...

Kur operuosiesi? As spalio 1d. uzsirasius smile.gif
Atsakyti
Siunčiau nuotraukas Pinavijai, galvojau , kad ji įkels, bet susivokiau, kad turbūt galiu ir pati. Tai nuotraukas 1sav. jau įkėliau, galit komentuoti blush2.gif . O šiandien, jau vairavau, apvaikščiojau turgų, akropolį, vienu žodžiu kaip ir jau sveika. Sakykit, kada galima jau kokio vynelio? Norisi atšvesti visą šį reikalą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2012 07 27, 15:54)
Idėjau naujų foto wink.gif

Ir dar uzteko man cia pasidejuoti del savo issiputusio pilvo ir jis issigando biggrin.gif Siu dienu situacija jau mane tenkina rolleyes.gif

vaizdelis kaip ir neblogas, bet nemažai laiko praėjo po op. kol susitvarkė g.gif O man bus 4sav. kai reikės eiti į vestuves doh.gif
Atsakyti
operuosiuos pas Kaikari, o jus? dabar beliko tyrimus pasidaryt ir dar noreciau iki to laiko kokius 4 kg. numesti... tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 07 27, 16:27)
Siunčiau nuotraukas Pinavijai, galvojau , kad ji įkels, bet susivokiau, kad turbūt galiu ir pati. Tai nuotraukas 1sav. jau įkėliau, galit komentuoti  blush2.gif . O šiandien, jau vairavau, apvaikščiojau turgų, akropolį, vienu žodžiu kaip ir jau sveika. Sakykit, kada galima jau kokio vynelio? Norisi atšvesti visą šį reikalą  lotuliukas.gif
Papildyta:
vaizdelis kaip ir neblogas, bet nemažai laiko praėjo po op. kol susitvarkė  g.gif  O man bus 4sav. kai reikės eiti į vestuves  doh.gif

vynelio gali mirksiukas.gif po mėnesio būsi ledinė mirksiukas.gif
dabar matosi, kad patinę, jei išeina, paieškok masažo. kodėl šašai tokie dideli? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 07 27, 17:27)
Siunčiau nuotraukas Pinavijai, galvojau , kad ji įkels, bet susivokiau, kad turbūt galiu ir pati. Tai nuotraukas 1sav. jau įkėliau, galit komentuoti  blush2.gif . O šiandien, jau vairavau, apvaikščiojau turgų, akropolį, vienu žodžiu kaip ir jau sveika. Sakykit, kada galima jau kokio vynelio? Norisi atšvesti visą šį reikalą  lotuliukas.gif
Papildyta:
vaizdelis kaip ir neblogas, bet nemažai laiko praėjo po op. kol susitvarkė  g.gif  O man bus 4sav. kai reikės eiti į vestuves  doh.gif

tai bus tas vaizdelis ir pas pacia, tik nepersistenk wink.gif plius dar kai tokie karsciai nepalankus po op wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 07 24, 09:22)
Liomi, kur dingai, kaip jautiesi?

ku ku! biggrin.gif

pagaliau namie thumbup.gif esu visiskai sveika ,su 63 cm liemeniu wub.gif bamba ideali,man ,rando sasiukai nubyreje beveik.grizome auto-jokiu problemu ir isvis - 2,5 sav po op,o as jau pamirsau ,kad tokia ir buvo biggrin.gif

ai,buvom pas Mamyte Ausryte wub.gif ir ka? as ir MB isimylejom ju seima iki paskutinio plaukelio thumbup.gif vaziavom dienai - likom trim biggrin.gif nuostabi mergina ,o vaikai,o vyras wub.gif biggrin.gif padovanojo man korseta ,ta kur B duoda.tai vaikstau su K ir su B korsetais,bet liemuo dar neataugo(tfu tfu tfu biggrin.gif ),tai formuoju toliau .man ne karsta,netrina ,na manau,kad cia minciu galia biggrin.gif

Devde ,turbut, dar patinusi,sveikinu nuosirdziai! o kas tau dare? sonus verze?

Anila,tikrai geriau nei pries ,odele plonute,tai gal del to ir yra iskylimai g.gif

beje,dekoju visoms sveikinusioms ir pagyrusioms blush2.gif 4u.gif pirmyn ,merginos - tai kaip danti uzpliombuoti,bent jau mano tokie ispudziai.as ne tik Mamytes Ausrytes seima isimylejau,bet ir K - tiesiog kurortiniai romanai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 liepos 2012 - 09:10
idejau foto,kokybe tokia blush2.gif fotikas automobilyje ,o man nesioti gi negalima biggrin.gif patinus ,nes tik vakar nakti grizom ,po 36 valandu automobilyje - pusiau gulint,pusiau sedint,pusiau stovint doh.gif dar mmm prasidejo,tai tai kiek pilnesne biggrin.gif beje,netekau 2 kg po op.
Atsakyti
Devde, dar kaip reikalas patinus, nera to tikrojo vaizdo, kuris bus

Anila, nu ner tobulai, bet is to, kas pas tave buvo, tai turbut padare viska ka galejo. bamba tai tikrai neikrenta i vidu, bet juk vis tiek milijona kartu geriau, nei buvo smile.gif

Liomi, be zodziu smile.gif
Atsakyti
liomi, ledinė, ne kitaip wub.gif
Atsakyti
merginos blush2.gif 4u.gif 4u.gif yra striju ,na zinot mes juk mamos wub.gif bet imanoma truputi pasigerinti biggrin.gif

as labai noriu paskatinti merginas ryztis tam.vis pamenu Gebene,kuri svarsto tiek daug metu 4u.gif ..arba merginas,dar einancias link op 4u.gif nes mano pilvas buvo oi oi doh.gif labai laukiu Zivilkos dienos 4u.gif o visoms jau sulaukusiom ,noriu pasakyti-jus tikrai puikiai atrodote,visos esancios albume 4u.gif

Devde ,patinimas atslugs,isryskes viskas,geros emocijos padeda gyjimui-jokiu depresiju prasom neisileisti 4u.gif
Atsakyti